Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yahu ben neden bu kadar ufağım yaf...?

_black_angel_

Öne çıkan mesajlar

said:
Fistan, 24 Eylül 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
said:
Olivies, 24 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
*!duyguları yine karısır,parmakları uyuşmuştur yazı yazmaktan ama bu gencin ne istediğini bilemez.daha ufaktır cünkü ve bunu yeni anlamıştır.hızla klavyeye dogru eğilir yavaş yavaş basarak ifadelerini anlatmaya calısır..*

böle emote mu olur ya. destan gibi.
her emote bi duygudur arkdşm!!11! misal ;v
*!üzülür*
*!ağlar*

olur olur,niye olmasın[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_black_angel_, 24 Eylül 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
said:
Christoph_Vassel, 24 Eylül 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
hemen "deve_cüce" diye account açıp geliyorum..seni anlamak istiyorum bilek_encıl..cocukluguna dönelim..

okuduktan sora kısa bi kopma devresi geçirir....cristof vasel virüsü bulaşmıştır artık ona...ermiştir artık..

ve bilek_encıl nickleri türkçe okunuşlarıyla yazmayı görüp "bakalım burdan nasıl laf sokulur " diye denediiii veeee 1-0 öne geçtiii...wuhuuuuu..alkış alkış!!bir
[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 24 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 24 Eylül 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
SANANEE ARKADŞM!!!11!!

DOORU KONUS ONUN BUNUN TWsi!!!11111
kardesin yasindym ben senin!!11 nerden arkadasn oluoormmmm!!!11

ÖYLE DEMEYİN ARADA 17 YAŞ FARK OLSA BILE BLACK HERKESIN K@NK4S1[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_black_angel_, 24 Eylül 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
15 :) biliorum büyicem ama kendi yaşıtlarımla takılmıorumki ben...hepsi benden baya büyük oluo...buna göre boy farkıda büyük oluo....böle aralarında cüce olarak kalıorum...çok sık makara yapıolar ...geyik tamam ama...üzülüyorum bende içten içe yani....

heh sanki kendimi okudum :( aynen ya yaş 15 kilo 45 boy 1.60 off hakkaten çok kotu bişi[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 24 Eylül 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
said:
Quivalen-soth, 24 Eylül 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
of..

topic ilginç bir boyut aldı ... yani eskiler neden gidio belli diye laf atıp kaçacam

*!kaçar*

ben de eskiyim lauw aslında vay vay vay 2 yıl olmus

ÇIŞARII!!!1

fizikçimi andım yine.. adi ilk donem 5 2. donem 3 vermişti[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
She had rainbow eyes..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 24 Eylül 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
ÇIŞARII!!!1

bunun "çık dışarı" nın kısaltması oldugunu anlamam 15 dakika sürdü..algılama problemleri yaşıyorum..hangi yıldayız..adım ne[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
Sosyal ağlarda paylaş

"Ben kendi yaşıtlarımla takılmam olgun bir bireyim tey tey tey"
"boyum küçük tey tey tey"
Complexler almış başını gidiyor bu complexlere bir dur demek lazım
Boyun ufak kalsın minyon ol cinsel bir obje olarak görülmekten uzak olursun daa ii olur.Biraz polyanacılık oyna kendini daa ii hissedersin.
14 ile 16 yaşları arasındaki kızlarda yaptıım(yalnış anlaşılmasınn) çalışmalarda anladımki kızlar kendilerinden yaşça büyük insanlarla takılmakdan zevk alıyor ve kendini büyüklerle takılınca olgun gibi hissediyor ki buda paranormal bir olay deil.(ben sokaktaki adamı oynuorum gidin çıkın dışarı 14 16 yaşları arasındaki kızlarda bunu göreceksiniz istisnalar kaideyi tabiki bozmuyor)
benim kankimin sakalları var ay benim boyum küçük olaylarını geçiniz ve gördüğünüz ilk durakta ininiz...[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...