Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Verdata Editing

whissinn

Öne çıkan mesajlar

Simdi öncelikle birkaç sorum olucak,
1-Verdatayi nasil editlerim hex disinda?
2-Sosaria (umarım yanlıs yazmamısımdır) dünyasında 2-3 ek yapmak istiyorum mesela harita üstünde duran bir cismi yada herhangi bi seyi silmek istiyorum ama bu verdata.mul indirilince belli olunsun yani map0.mul mudur onlara dokunulmasın tıpkı Hells Temple gibi örnek olarak.
3-Verdata.Mul dosyasında dragon ayarları yapılmıs olan bir serverden cektik diyelim (Hells Templebir ornek olabilir) o dragon scriptini tam olarak nasıl yazıcam ethereal gibi yazıyorum fakat binilmiyor bu konuyu tam olarak anlatabilicek saptırmadan varsa sevınırm yada benım yoluma biraz ışık tutucak..

Şimdilik sorularım bunlar eyer yardımcı olursanız sevinirim.
Dip not:Lütfen Konuyla alakasız mesaj atmayın sonra sapıyor kitleniyor vede bana hazır cevap verin demiyorum sonra gelipte anlamsız herşeyin hazırını istiyorunuz demeyin sadece nasıl yapacagimi yada yapmam icin nelerin gerektigini söylerseniz sevinirim..

[Bu mesaj slayerrr tarafından 23 July 2003 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben hells temple verdatası kullanıyorum adamlar saga sola hellstemple yazmıs ıtem koymus yk su steedın shrinkli halini yapıstırmıs yok bunu yapıstırmıs brit bankanin üstü fln felç zaten neyse simdi bunları editlemek istiyorum ama hex le olmaz herhalde demi??!? bir prog yada ne bileyim iste ne lazım biris yardımcı olursa sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Peynirli Pofuduk Böreği ( Verdata Versiyon )

Gerekli Mazlemeler
Bir çay kaşığı Un
Bir tutam karabiber
Yarım bardak su
Bir kesim katana
Bir halberd ingotu
Bir verdata
Bir bardak da Lekeyşın lazım
Bunun yanı sıra map ve bir de tencere.mul gerekiyor

Evet şimdi yapılışa gelelim
Şimdi Lekeyşınımızı alıyor ve verdataya sokuyoruz . Nasıl mı sokuyoruz ? Ucundan tutup . Ama elimiz kirlenmesin istiyorsak bir şişebilir , su doldurulabilir , daha çok oyuncağa benzeyen doktor eldiveni kullanıyoruz. Şimdi Bu verdataya soktuğumuz lekeyşını yarım bardak su içinde boğuyoruz ( şey yani yıkıyoruz ). Evet en önemli kısım burası buraya dikkat edin bir kesim katanayı unluyor ve eritiyoruz daha sonra Halberd'den çıkan ingotlarla birleştirerek yeni bir heater shield yapıyoruz. Bu bizim tencere2.mul umuzu oluşturuyor. Tencere2.Mul da karabiber kaynatmaya başlıyoruz. Bu sırada verdatamızı -18 derecede 30dk bekletiyoruz..
Eveet şimdi kaynattığımız karabiber i verdataya koyuyoruz , ve tencere2.mul u tekrar eriterek yeni ingotlar elde ediyoruz. Şimdi bu ingotlardan yaptığımız lekeyşın içerisine ne koymak istiyorsak onları yapıyor ve verdatanın içine dahil ediyoruz.
30 dk daha bekletiyoruz ve teflon tencerede pişiriyoruz. 10. dakkada çıkarıp biraz su ekleyip tekrar devam ediyoruz. 10 dakka sonra Enfes bir verdata hazır , hemide lekeyşın editli , azımın suları aktı anlatırkene ..
Hadi bakalım güle güle yermisiniz artık uo yamı koyarsınız sizin bileceğiniz iş Slayerrr bey[hline]Heren Istiaron
Order Of Wizards

[Bu mesaj TheDarkOne tarafından 23 July 2003 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheDarkOne, 23 July 2003 16:39 tarihinde demiş ki:
Peynirli Pofuduk Böreği ( Verdata Versiyon )

Gerekli Mazlemeler
Bir çay kaşığı Un
Bir tutam karabiber
Yarım bardak su
Bir kesim katana
Bir halberd ingotu
Bir verdata
Bir bardak da Lekeyşın lazım
Bunun yanı sıra map ve bir de tencere.mul gerekiyor

Evet şimdi yapılışa gelelim
Şimdi Lekeyşınımızı alıyor ve verdataya sokuyoruz . Nasıl mı sokuyoruz ? Ucundan tutup . Ama elimiz kirlenmesin istiyorsak bir şişebilir , su doldurulabilir , daha çok oyuncağa benzeyen doktor eldiveni kullanıyoruz. Şimdi Bu verdataya soktuğumuz lekeyşını yarım bardak su içinde boğuyoruz ( şey yani yıkıyoruz ). Evet en önemli kısım burası buraya dikkat edin bir kesim katanayı unluyor ve eritiyoruz daha sonra Halberd'den çıkan ingotlarla birleştirerek yeni bir heater shield yapıyoruz. Bu bizim tencere2.mul umuzu oluşturuyor. Tencere2.Mul da karabiber kaynatmaya başlıyoruz. Bu sırada verdatamızı -18 derecede 30dk bekletiyoruz..
Eveet şimdi kaynattığımız karabiber i verdataya koyuyoruz , ve tencere2.mul u tekrar eriterek yeni ingotlar elde ediyoruz. Şimdi bu ingotlardan yaptığımız lekeyşın içerisine ne koymak istiyorsak onları yapıyor ve verdatanın içine dahil ediyoruz.
30 dk daha bekletiyoruz ve teflon tencerede pişiriyoruz. 10. dakkada çıkarıp biraz su ekleyip tekrar devam ediyoruz. 10 dakka sonra Enfes bir verdata hazır , hemide lekeyşın editli , azımın suları aktı anlatırkene ..
Hadi bakalım güle güle yermisiniz artık uo yamı koyarsınız sizin bileceğiniz iş Slayerrr bey[hline]Heren Istiaron
Order Of Wizards

[Bu mesaj TheDarkOne tarafından 23 July 2003 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
espiri kabiliyetin cok gelismis *! lol * sana tarif ver demedik ahaha ayrıca lütfne konuyu saptırmıyalım bilmiyorsan sus ta adam sansınlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 23 July 2003 13:48 tarihinde demiş ki:
said:
slayerrr, 23 July 2003 13:30 tarihinde demiş ki:
1-Verdatayi nasil editlerim hex disinda?

*! Direk kafa atar! *

burda insanlar bi yerlerini yırtıp o kadar yazı yazıyorlar, sen okumadan gelip buralarda yardım dileniosun..
hll[hline]ICQ: 4435695

Pardon ya bende bayadan beri bu iş için kafa patlatıyorum ve onca zamandır bu konu ile ilgili topick leri takip ediyorum ama daha hiçkimsenin adam akıllı nasıl yapılacağı konusunda bişi yazdığını görmedim. Bana bir örnek verebilirmisin.

Binilebilir falan dragon olayında değilim ben, sadece verdata da bulunan bir item olsun şu bilindikler haricindeki itemlar haricinde mesela bir tunick diyelim, bunu nasıl kullanılır hale getirebilirim bunu nasıl scripte dökebilirim bunu anlatın bize.
Sosyal ağlarda paylaş

asmo sagol baba valla mesajımı söyle doru düzgün kimse okumadan cvp veriyor bitek sen anlayıs gösterdin bende öyle doru duzgun bulamadım bulsaydım herhalde topic acmazdım adam akıllı anlatın demıyoruz yada sadece yol gosterın yanı bide sacma mesajlar atmayın eyer bu konu hakkında yardımcı olabilicek birisi varsa sevinirim yada elinde belli bi dökümanı olan varsa.
Sosyal ağlarda paylaş

allahım bu ne ezıklık ya bi program indirdim optionsundan mapmul fln olan dizin leri yazdim sonra tam tikliyorum you cannotfounda map.mul dior ya deli oldum of birsii verdata.mul da static itemleri nasil remove edebilecegimi söylerse sevinicem artık cıddı sınırlerım gerildi ya bune of
Sosyal ağlarda paylaş

bak simdi snapcim söyle bir olay var olay sudur hellstemple in verdata.mul unu indirdim (binek renk vs icin) fakat ezik adamlar olur olmaz yere ne itemler her yere hellstemple yazisi koymus simdi benim servere baglananlar goremiyor ama ben göriyorum dark realm part2 icin bi verdata hazırlıyıp yenıden acıcaktım serverı ama sımdı yapım asamasında ondan bib türlü anlamadıgım ıcın verdata hedehodo editor den fln tek axis view script editor :)) neyse işte olay bu yani verdataki itemi silcem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayerrr, 23 July 2003 21:27 tarihinde demiş ki:
bak simdi snapcim söyle bir olay var olay sudur hellstemple in verdata.mul unu indirdim (binek renk vs icin) fakat ezik adamlar olur olmaz yere ne itemler her yere hellstemple yazisi koymus simdi benim servere baglananlar goremiyor ama ben göriyorum dark realm part2 icin bi verdata hazırlıyıp yenıden acıcaktım serverı ama sımdı yapım asamasında ondan bib türlü anlamadıgım ıcın verdata hedehodo editor den fln tek axis view script editor :)) neyse işte olay bu yani verdataki itemi silcem

of adamların verdatasını çalma sen de..[hline]ICQ: 4435695
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...