oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 unuttum demeyi yaw.. Ferreronun yaptığını yap.. öküz gibi bak kıza :D kız gözlerini kaçıramıyor genelde oyle bakınca :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Resmi görünce tırstım, bakma öyle eru ahahah[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 eheh pis bakarım. :-) öyle bi an gaza geldim 4 5 tane daha resim var eblek eblek çektim :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 p.m den yardım ederım ıstersen. p.s:14 ılıskı tecrubesı :)[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 abi madem çözüm yolu arıosun sende kıza bakmayı dene uzun süre :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bende bakamıyorum ne olmuş ?[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ps: size bakmayana bakın[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 günde yalnızca bir saat aynanın karşısında bu bakışımı çalışırsanız, yaklaşık iki haftada sonuçlarını farkedeceksiniz. büyüyünce de clint eastwood olucam.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 saeros seninde tip kaymış he :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kaymamış abi uçmuş uçmuş..:D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ben bakıyorum ama muhabbeti kuramıyorum. mesela dün dershanede merdiveni çıkıyordum kız bana bakıyormuş gibi geldi andien bi baktım hatun hemen gözlerini kaçırdı. bi de okuldayken başka bi hatun resmen bana baktı ben de ona baktım yalnız bu ilk başta gözlerini kaçırmadı bir süre sonra ben bakmayı kesmeyince o kaçırdı gözlerini ama bir türlü cesaret edemiyorum gidip konuşmaya ikisi de güzel ama çok güzel deil ama çok çekiciler ikisinin de fiziği çok düzgün. biri sarışın biri kumral sizce hangisini tercih etmeliyim ?? yalnız dalga geçmeyin ciddi soruyorum. haa bir de 3.bir tercih war => bekarlık sultanlıktır boşweeer[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sarışın olanın saçı boya değilse onu seç[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bakmak istiosan bak bakmak istemiosan bakma sonuçta kıza bakınca arkadan atlı birlikler gelmicek.Kendini kasıyorsun kasma raat ol.Orda bir ütopya yok orda bir kız var...[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Onun baktığını gördüğüne göre sende ona bakmışın demektir. Peki sen ondan hoşlanıyomusun ? Hayır ; ama hala bakıyorsun. Demekki neymiş bakmak eşit değildir hoşlanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @peynir naptın baps :-p[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bu konuda sorj bişi soylemek istiyorum ben bi erkek dergisinde okumustum diordiki orda yazan herif eğer bir bayanla göz göze gelirseniz her zaman için ilk o bakışlarını kaçırsın o kaçırana kadar bakın die yazıodu[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Ferrero, 24 Eylül 2005 11:39 tarihinde demiş ki: bana bakınca kız önce çekiyorum gözlerimi sonra bende bakıyorum, öküz gibi bakışıyoruz. acayip bi elektrik alış-verişi. araya giren cıs oluyor. çok zevkli hehe:D[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: RaidenXelRu, 24 Eylül 2005 20:02 tarihinde demiş ki: bu konuda sorj bişi soylemek istiyorum ben bi erkek dergisinde okumustum diordiki orda yazan herif eğer bir bayanla göz göze gelirseniz her zaman için ilk o bakışlarını kaçırsın o kaçırana kadar bakın die yazıodu hödük olarak algılanma riski var ama yada adam harbi hödükmşl[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ya şimdi bana War Cry yaptırtmayın... dağılın. Tamam :> ama niye herkez bana bakıyor anlamıyorum? otobüste oturduğumuz yerde falan Harbi var bişey bakıolar :> Bazı erkek tipleride bakıo böle garip yaw zaten böyle uzun uzun bakanlarada ne bakıon lan diom.Ehehehe yada Baktım herif iri kıyım bişey el hareketi yaparım ne iş diye yaparsınya elini oynatırsın :-) dayak yemeyelim sonra :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya bu bakamadığın kız sonuçta zombi diil! sadece hafif hafif bak ve yaklaşmaya çalış bunu bi kere yaparsan sonrası gelir zaten kızlar işi bliyo![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Abi neden bakmakla vakit harciyorsunuz ki ! konusun direk.. ne bilem aa naber ayse de.. sonra a pardon ya benzettim felan.. siz oyle bakinca vs.. isim neydi de atla.. soylesin sana sormazsa soyleme adini.. Bir seyler icelimmi de.. felan yada ne bilem sohbet et iki dakka.. ama hoduk gibi tel isteme.. o gunu iyi degerlendir... senden telefon alirsa işe devam.. almazsa o gece yapabildiginin en iyisini yap.. bir daha dusunme.. NE hoduk adamlarsiniz yapamiyor musunuz ? boyle iki tane klasik dumeni ... Oyle zorlayici bir durum yok.. Oyle goz goze bakmak felan.. Uzaktan vs.. Onlar 80-90 larin turk filmlerinde olur.. Oluyorum sana bitiyorum sana felan.. birakin.. artik ilişkiler gunluk.. Yoldan gecen guzel bir kiza gozunun içine bakarak enfes ! muthiş ! gusel ! yada benzeri seyler demeye calisin.. Bakin her sey daha gusel olacak.. Hem bir bayani sevindireceksiniz.. Hem aralarinda sizi begenen cikarsa kontak kurmus olursunuz... :)[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 işte aşklar Riehn senin gibi düşünen adamlar yüzünden bitti.Napiyim ben günlük ilişkiyi.Napiyim 2 dakka sonra sevmeyeceğim kızı? Pff ya asıl sen geç bu işleri abi.Tornavida ile Ekmek teknesi yürümez.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Kucuk gemiler su alir..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 o batan küçük gemide sevdiğimle ölmeyi tercih ederim.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Abi Biraz mantikli dusun takildigin ortamlarda seninle akran olan insanlardan kac tanesi aaa seviyorum.. olebilirim.. Vs.. pesinde ? Kizlar acisindan da ayni sey gecerli emin olabilirsin.. Bence siz sadece belli fikirlerle kendinizi yoruyorsunuz... Daha hersey için erken.. Sanki sevsen evlenecek misin ? İlişki cikma boyutunda uzayacak bir sure sonra her sey banellesecek, baska insanlarda bir şeyler arayacaksiniz.. Konustugunuz seyler seni seviyorum, ve seninle uyumak istiyorumdan oteye gitmeyecek.. Belki yasadiginiz kotu bir olayi aktaracaksiniz ama konusacak konu bile bulamayacaksiniz.. Bilmiyorum bu yaslarda oyle sevmek, olmek, bitmek gereksiz.. Zaten oyle bir şey de yok.. Olamazda zaten.. Her sey film seridi degil işte.. Keyfine bak.. Nasil istiyorsan oyle yap.. Ama genede bakmaktansa direk konusmayi tercih etmelisin diyeyim.. Daha fazla bunu tartismamiza gerek yok sen farklisin ben farkli.. Ve cok Ayri DUSUnuyoruz.. Tekrar ekliyorum.. Bakmak yerine konusmayi dene sen ilişkinin devamini getirirsin, ben o gecede birakirim. Ama dikkatli secki bir gun geldiginde senin 6 aydir elinde olan kiz bir gunlugune elime gecmesin... ( misal verdim kendin gibi seviyorum ediyorum lardan bul )[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar