Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yani nası diyim... Bi kız mesela bana baktığında sadece 1 2 saniye bakıp gözlerimi çekiyorum ama kız içime gircek gibi mübarek.Ya çok aptal bi tipim var.Yada normal bir tipim var.Birde ben çok tecrübesizim :) Yani nası diyim... misal bi kız bana bakıyor sürekli ve bana baktığını fark ediyorum sürekli ne yapmalıyım? Bi keresinde bi cafeteryaya gittiydik unuttum ismini Bizim okulun orda.Oturuyorduk arkadaşlarla... Kızın biri geldi bişeyler sormuştu bana geldi muhabbet falan ettik tanıştık.Sonra ben gidiyorum diyip gitmiştim :) ya mallık işte affedin.Tecrübesiziz.Napmalı ne etmeli? pls yardım patiler. Şu ezik kardeşinize bi yardım edin pls :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 önce yıkan :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Kingpin lol ahaha[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bir insanın gözlerine bakmak çok şeyi değiştirir - Konfüçyus*[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 23 Eylül 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 pehah önce öğrenmen pratik yapman gerek ama arkadaş olduğun kızlarla veya birine yaptırcaksın ortamda nası kuruyo nası bağlıyo görceksin sonra uygulucaksın kendi kendine gelişiyo olay. benimki pek böle olmadı ama neyse. zaten fazla muhabbet etmeyi sevmiyorum cnm çok sıkılıyor bu esnada çok istiyorsam açıkça belli ederim niyetimi direkt bir iki havadan sudan konuştktan sonra. ama burda sana napçanı sölemeleri zor[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: kingpin, 23 Eylül 2005 23:43 tarihinde demiş ki: önce yıkan :) ya sie :D böle yapcaksan abi hiç yazma... :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Eru yu seviyorum hiç küfür etmiyor maşallah... *!tü tü tü*[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 rahat ol cool takıl utanınca olmuyo bu işler cidden[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Rahat olabilmem için aradan bi 20 30 dakka hatta 1 2 saat geçmesi lazım.Yani ilk şeylerde 1 saat böyle zombi mod a giriyorum :-) ühüh :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bi kere kasmaya çalış kendini bi nolcak bakalım[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 utanırsın olmaz bu iş.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 be cool[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sen de ona bak gülümse hafiften. ilk adımı sakın kızdan bekleme. ilk adımı senin atman lazım.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Korkma o filmlerde olur zaten, ilk dakikadan itibaren çok rahat insanlar.. Her insan ilk tanıştığı zaman kasılır az veya çok. En rahat insan bile kasılır rahatlığına oranla.. Aynı şey karşı taraf içinde geçerli..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 togiğ +1[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: toggie, 24 Eylül 2005 00:02 tarihinde demiş ki: sen de ona bak gülümse hafiften. ilk adımı sakın kızdan bekleme. ilk adımı senin atman lazım. ilk adımı neden kız atmasın ki? [Bu mesaj MartinLGore tarafından 24 Eylül 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Dalga geçmiyorum yıkanmadığın sürece o kıza anca uzaktan bakarsın yanına gidersen kaçar zaten kokudan.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eralp sen teke gibi kokuyosun napcaz şimdi zuaha[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 lol ezdin lan eru'yu. ahahaha[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Gerçekler acıdır ne ezmesi :) @Zephyros bu kim ya nerden öğrenmiş adımı :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hep şu cümleleri aklından geçir *ben çok değerli bir insanım *bak şu bakışlara ne etkili be... *bir gün hal ettiğim yerde olucam *bence benden daha değerli ne olabilirki sonrada chicago filmini izle...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bence senin sorunun fln yok.. gayet normal yeni tanıstıgın bi kızın yanında kasılman zombi gibi durman :) ama tabi sebepsiz yere kalkıp gitmen hicte normal degil.. kendin ol hersey istedigin gibi olcaktır :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ortaokul 2. sınıftan beri bu pislikle cebelleşiyom (6. sene) ve %80-90 atlattım. Göz teması çok önemli bi şey gerçekten. Arkadaşlarla, akrabalarla, şunla, bunla konuşurken göz teması kurup alıştırma yap. Ben sırf kızların gözlerine diil, çoğu kişinin gözlerine bakamıyodum. Sonra, insanın "yalancı" olarak nitelendirilmesine neden olabilcek bu huyumdan vazgeçmeye çalıştım. Şu an, azılı katil tipi olan adamlar dışında her tiple göz göze, çok rahat bi şekilde konuşabiliyom. Bi de açık ve renkli gözleri olan biriyle alıştırma yapmak da çok önemli. Biraz daha korkunç oluyolar, insanın içini delip geçer gibi.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: kingpin, 24 Eylül 2005 00:25 tarihinde demiş ki: Dalga geçmiyorum yıkanmadığın sürece o kıza anca uzaktan bakarsın yanına gidersen kaçar zaten kokudan. abi bi gel kokla beni ya Peh.Herif bak tutturdu yıkan yıkan.Her insanın vücud kokusu kokuyu sindirmesi farklıdır yaw.Kokmuyorum ben okadar çok.Öküz gibi terlediğimde kokarım oda normaldir yani bırakta olsun.Yıkanırımda ozaman :) hayret bişey ya :)) herif taktı yıkanmama.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Pff aynı sorun bendede var.Kız bakar bakar odn gibi kalırım.Hatta bu yaz arkadaş bana ayarlıyor fakat bunlar biraz alternatif bişi nasıl başa çıkcam ya zaten utangaçımdır kızlara karşı.Ulan bi kıza bakıp daha selam veremeyen biriyim.Öküzüm işte öküz öküz.Neyse bi kuvvet macunu işi görür heralde :P Yaza bakcam nasıl olcak acaba yahu pf canım çok sıkıldı ya.Şimdi kız gelir mal mal bakarım " mal lan bu tipleme " der gider diye korkuyorum ki bende şey ruhu yok yani böle pezo tiplemesi yok yılışayım kıza. böle hım hım kalırım neyse bakacaz artık tio lazım tioo.Birde böle ilk adımı at falan demekle olmuyor onları bende derim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar