Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL Kota Sitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yine mi bozuk bu site? giriş başarısız diyor. sanki kullanıcı adı ve şifresi yalnış gibi. arkınkini de denedim olmuyor :). niye acaba sizde de böyle mi?
İşte...

prudent@ttnet yazıyorum
prudent22 yazıyom şifreye de kabul etmiyo.

şaka la yazmıyom öyle :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Mesaj tarihi:
tam 30 dakika önce defalarca denedim, şimdi giriyor :)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
o_* kota 2.9 gb olmuş, farketmesem pes5 demo indiricektim sonra adsl'e bye dicektik :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ehehhe kotalı alınca dikkat ediceksin allahtan elimde birkaç kotasız şifre var :)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
PrudenT, 27 Eylül 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
ehehhe kotalı alınca dikkat ediceksin allahtan elimde birkaç kotasız şifre var :)

Saçmalama şifrenin hatla bi alakası yok. Adsl ilk çıktığında şifremi vardı. O senin hattınla alakalı bi olay kotalı hat alırsan kotalı olur kotasız alırsan kotasız. Şifre değiştirince hattamı değişio sanıon..

Sıkıon kafandan bişiler ama sende ne oldugunu bilmion.
Mesaj tarihi:
ne güzel sallıyosun davion. Hatta verilen SADECE hızıdır. kotalı kotasız olduğu kısmı kullanıcı adı vs ile ilgili. bunları denemeden kullanacak kadar saf değiliz heralde.[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Şifre bi boka yaramıo emin olabilirsin. Laf olsun torba dolsun ayağına verilio. 1 sene telekom bayisinde çalıştım. O kadar kişinin modemini kurdum o kadar adsl hattı sattım. Saçma sapan konuşup insanları kandırma bari.
Mesaj tarihi:
isterseniz hepiniz deneyebilirsiniz. gelin pm'e bir şifre vereyim girin 100mb dosya indirin kota sitesinden 10 kişi beraber bakalım kime geçmiş 100mb size mi ona mı?[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Bencede Öyle.

Sonuçta Seni Takip Etmeleri İçin Bir Yerden Bir İsimle Login Olmalısın. Yoksa Seni Sürekli Takip Edemezlerki.

Senin Sürekli İpin Degişcek.
Senin Tüm İplerindeki Dısya Alış Verişleri Toplayp şey yapıp sanna yollamak yerine bir kullanıcı adında toplaması daha mantıklıdır ki zaten böyle..

bi ikincisi 3 aydır
koya sitesinde giriyprm aylık transfer diyorum

İşlem hatası
Sistem Hatası

hep bu çıkıyo[signature][hline]www.stormuo.net
www.stormuo.gen.tr
Semih a.k.a Cyclone
-----------------------------------
Mal Mısın Ya ?
Mesaj tarihi:
sürekli yeniden bas cyclone gelio bi süre snra[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...