huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ne durumda su an . birisi bakip soyleyebilir mi ? oyundan sonra forumlara login olmakta da sorun cikti . acc elden mi gitti diye killanmaya basladim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 açıkmıki wow-eu ?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Biraz önce problemsiz girdim ve login oldum gene deniyim hemen. Gene sorunsuz girdi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 gitmemistir accn bende bi ara giremedim sonra girdim falan karisik bir site cozemedik ailecek[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 sunu sorayim o zaman : sabah oyuna giremedim ama acc. management sayfasina ve forumlara login olabiliyordum . netekim teknik destege bir baslik actim ama ne hata verdigini yazmayi unuttugum icin haliyle admin ne hata veriyor diye sordu . simdide giremiyorum . neden olabilir boyle birsey , daha once karsilasan var mi ? not : gene unuttum . girdiginiz bilgi yanlis diyor oyunda . foruma giremiyorum ama oyle kaliyor . [Bu mesaj huun tarafından 27 Eylül 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hmm net cafelerde oynadin mi ya da bir arkadasina soyledin mi sifreni ?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 cafelerde oynadim tabii ama baya oldu oynamayali . sen de benim dusundugumu dusunuyorsun di mi hayiiiiiiiiiiirrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 maalesef NİHAHAOAH ama cozumu var bir e-mail cek blizze benim arkadasım e-mail attı cozduler olayi ama itemlar falan gittiyse bisi yapamazlar herhalde[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar