Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Travoş mu ? Halis mulis kız mı ? +18+

Masteis

Öne çıkan mesajlar

said:
BlaCk, 25 Eylül 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
said:
SbNN, 25 Eylül 2005 13:11 tarihinde demiş ki:

Size soruyorum ey Pati halkı bu nasıl bir SheMale'dir??

bu yanlız bı cok kadından daha guzel be nası iş bu ahaha

oha naaptın nası daha güzel ayrıca çok belli travo olduu[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan kadın resmen Prince be... Shemale olduğu çok belli bence... Hatta her an çıkıp "Don't have to be beautifulla! To turn me on" diye şarkı söyleyebilir yani... o kadar benziyor Prince'e :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"

[Bu mesaj karpuz tarafından 25 Eylül 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

16/14 Yan1lanlar üzülmesin sabah uyand1g1n1zda yan1nzdaki tuvalett ihtiyac1n1 ayakta gideriyorsa kendinizi en yak1n pencereden atabilirsiniz. :)[signature][hline]Ne ağLayacaK KaDar GünaHKarım Ne GöKLere ÇıKaBiLecek KaDaR MasuM.
Ne GeÇMişte YaŞaDıKLarımdan HuZurSuzuM Ne ŞuaN YaPTıKLarıMDan Mutlu.

By: Aziz
Sosyal ağlarda paylaş

12 yaptım
bır soru travestının tekı kız arkadasınıza opucuk atsa yada laf atsa ne yaparsınız?basıma geldı.acayıp afalladım.kadın gıbı davranan,gıyınen bır erkek...neyse onumuzden gecerken yapmıstı bunuda bızden uzaklaşı gıttı.ama gercekten çok garip olmuştum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azap, 25 Eylül 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
16/14 Yan1lanlar üzülmesin sabah uyand1g1n1zda yan1nzdaki tuvalett ihtiyac1n1 ayakta gideriyorsa kendinizi en yak1n pencereden atabilirsiniz. :)

abi sorun ilk bakista gormek onun fazlaligi oldugunu yoksa yandin yani :D[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love

Sosyal ağlarda paylaş

15/16

Bir tane de bunun gibi silikonlu silikonsuz testi vardı. Ama nerede unuttum..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 25 Eylül 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...