Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 :[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yaws açılmıyo ban list bizi(türkleri) nasıl uzak tutsak die bakıyorlar zaten en kolay yolu da bu işte "9999 ban" lanet olsun böle işe kusura bakmayın bu saatlerde saçmalıyorum bazen[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yoq abi delleniom bunları gördükce bazen düşünüom madem dışlanıom ... bari hakkını veriim dupe yapiim ks yapiim öle dışlanıyım die ama o zmn da zevk mi kalcak oyunun[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 adamlar ona bakmıyo işte ben kendi alın terimle 100milyon para yaptım adamın teki geldi sen ne adi herifsin kesin türksündür dedi nasıl konuşuyosun sen dedim sus dedi dupe lemişsin parayı dedi ne yapacaksın dedim peşine dc oldum tekrar girdim para mara yoq meydan da deli oldum[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 allah aşkına kim1 gb dupeleyip bırakıır Lol be[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 işte adam anlatamazsın ki bunu türküz ya neyse çok konuşuldu bunlar forumda takmıyalım fazla[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yaf zati takmıom benim armorlara elixir e o kadar laf ettiler gerçek deil dediler elixir e KO dayken elemental filamdır dediler diilsede dupedir dediler 3 ~ 4 dupe wipe geçirdi hepsi duruo itemlarımın falla onlar daha çok ona buna poq atarlar[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 çekemediklerindendir dostum sen kendini biliyosun nede olsa salla gerisini benim bir tane dragon tooth hammer ım vardı biliyosun onlar unique itemler adam bana nedese beğenirsin "sen bunu nasıl yaptın böle bişi olamaz dupe dur bu" hehhhh olaya bak[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 dupe wipelarda herşey belli oluo takma kafana ;)[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ewet öle ama hacklenince kalmadı bişi o başka[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 eh : o hackerlar ayrı bi dert bende hacklendim 1 kere allahtan hackerlar salak çıktı itemları almamışlar üstünde oynamışlar filam ( ama np yi 0 lamışlar 15 küsürdü :( zati sonra kasamadım ) sonra kol admin verdi geri charıitem kaybetmeden[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 arkadaslar banlanan cahrın ustunde yok yoktu hiçten yere ban yedik olmayacak ve yapmayacam bişey yusunden offf benım np ye ıhtıyacımmı var da transfer yapım cz ye bıle gırmıom artık bu da gıdecek dıye saglam bı gm yok mu tanıdıgı olan diez de yardım edebılecek illa saglamına da gerek yok rusvet felan da verelım yeterkı char acılsın o itemleri yapmak sımdı cok zor dupe olayları tavanda :( :( :( :( :([signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 143.476 (en son) Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bu gecerli bir msn adresi degil id pw vermeyin http://forum2.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=70685[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: w00t, 27 Eylül 2005 16:25 tarihinde demiş ki: bu gecerli bir msn adresi degil id pw vermeyin http://forum2.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=70685 saol w00t... shadow hadi bakam bu kdr kekleedin bizi hangi arakdaşınla planladın bunu çok güzel yapmışınız ama...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 KOL un açılımı nedir? knight on line ın baş harfleri mi?[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar