ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bu topicte konusulanlar burda kalcak ok? :P[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: ShadowFax, 26 Eylül 2005 00:17 tarihinde demiş ki: bu topicte konusulanlar burda kalcak ok? :P eger bu gece oyuna baglanırsam tum diez seni konusacak buna emin olabilrsin dermişimmmm....[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beax_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 :( Kardeş ne yaptın sen şifrenimi verdin :( (e-posta adresi doğrulanmadı) :( yaaa gitti charın :( passport.net e gir üyelik aç istediğin adresi yanında epoastadoğrulanmadı die alabiliyorsun :( [email protected] bile alırsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sorun yok sadece azcık keklendim pass falan vermedin pass i mi 23432562356242343 kere deiştirdim.[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: ShadowFax, 26 Eylül 2005 01:04 tarihinde demiş ki: sorun yok sadece azcık keklendim pass falan vermedin pass i mi 23432562356242343 kere deiştirdim. Ben rahat rahat yarılabilirim şimci demi :) ueahehaheah ha :) hasdhajdhajdhajsd len shadow hep bu topic e bakınca seni hatırlıcam :) bide bana diodun ki boşuna yarılma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hade tamam yarıl şu kenarda :)[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 KOL un msn'si söylermisin bende konuşmal isterim[signature][hline]Lanfear lvl 60 Priest ZM lvl 61 Archer M4t Lvl 62 Mage Lanfiiiii Lvl 62 Mage Zem Lvl 62 Mage Coimpleux Lvl 63 Warrior Linkinpark Lvl 63 Mage Holymoly Lvl 61 Priest igothigh lvl 62 Assasin Forever PressOK™ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kol la konuştum banladıkları herkesi 2 premiım acc karşılığında açaçcaklarmış hadiiiiiiiii len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bebeto83 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 arkadaşlar böle insanlarla konuşurken oyandik ıd den başka bişiy vermeyin onlara iht.ları olan tek şey o başka bişiy diil şifre falan isteyenlere sakın kanmayın çünkü gerçek gmlerin bjna iht.yok çünkü herşey ellerinde bi gm ile konuşurken bana npmden tutun exp yüzdeme kadar sölemişti tamam abi inandım demiştim bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skydancer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 LöL[signature][hline]Nick:RiveriaS nation:Karus Np:1xxxx Server:DieZzzZ Char Durumu:Admin Saolsun Şifremi Deiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 eğer birimizin charı bananırsa tüm paticik olarak bu msn yi hackleyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skydancer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Sana bi löl daha[signature][hline]Nick:RiveriaS nation:Karus Np:1xxxx Server:DieZzzZ Char Durumu:Admin Saolsun Şifremi Deiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ii olur :) ben chara giremiom diemi sölüyosunuz ya inw.pass dio[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ek bilgi: KOL support msn adresi olarak gmail kullaniyor...[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bu kişilerin char hacklendıgınde yardım etmek gibi bir zorunlukları yokmu eger paket satın almışsam. rolback yapmaları cokmu zor onlar ıcınde yapmıyorlar msn den soyleyıncemı olacak bu iş ?? (?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: mrproblem, 26 Eylül 2005 19:23 tarihinde demiş ki: ek bilgi: KOL support msn adresi olarak gmail kullaniyor... kullanıyordu.[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 muahaha yarıldım yaw...u are%100turk:@!!! puahahahahah.....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 İyi keklenmişim :)[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ismi jamesse gerçek kol admindir ama gmail deil onun msn adressi[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya arkadaslar bu ban list neden açılmıyor sizler de açılıyormu bi char var ne kadar ban yemiş öğrenmem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben geçen denedim açılmadı[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 her halde kımsede açılmıyor ses yok :S 1 ay oldu daha tık yok charda herhalde gıttı omur boyu :(([signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 143.476 (en son) Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 999 filam yemiştir[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ama macrodan banlandıysa 30~60~90 yiyolardı sanırım öle bişi olmuş olabilir bi de süre bitince gm le konuşuon öle açıolar yoqsa baqmıolar bilem :p[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 aga muhattab gm bulamıoz kı nasıl konusalım bı arkadas bakmıs sure yok dıo sadece nedeni yazıomus sure belırtmemısler veya bıtmıs anlamadım offf :'([signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 143.476 (en son) Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar