Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KOL msn açtı konusuoz suan :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
ShadowFax, 26 Eylül 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
bu topicte konusulanlar burda kalcak ok?

:P

eger bu gece oyuna baglanırsam tum diez seni konusacak buna emin olabilrsin dermişimmmm....[signature][hline]status: blocked
server: diez
job: mage
nation: karus
level: 6x
np: 35xxx
clan: yok onu bulamadım işte :D
Mesaj tarihi:
:( Kardeş ne yaptın sen şifrenimi verdin :(

(e-posta adresi doğrulanmadı)

:( yaaa gitti charın :( passport.net e gir üyelik aç istediğin adresi yanında epoastadoğrulanmadı die alabiliyorsun :( [email protected] bile alırsın :(
Mesaj tarihi:
said:
ShadowFax, 26 Eylül 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
sorun yok sadece azcık keklendim pass falan vermedin pass i mi 23432562356242343 kere deiştirdim.

Ben rahat rahat yarılabilirim şimci demi :) ueahehaheah ha :) hasdhajdhajdhajsd len shadow hep bu topic e bakınca seni hatırlıcam :) bide bana diodun ki boşuna yarılma :)
Mesaj tarihi:
KOL un msn'si söylermisin bende konuşmal isterim[signature][hline]Lanfear lvl 60 Priest
ZM lvl 61 Archer
M4t Lvl 62 Mage
Lanfiiiii Lvl 62 Mage
Zem Lvl 62 Mage
Coimpleux Lvl 63 Warrior
Linkinpark Lvl 63 Mage
Holymoly Lvl 61 Priest
igothigh lvl 62 Assasin
Forever PressOK™
Mesaj tarihi:
arkadaşlar böle insanlarla konuşurken oyandik ıd den başka bişiy vermeyin onlara iht.ları olan tek şey o başka bişiy diil şifre falan isteyenlere sakın kanmayın çünkü gerçek gmlerin bjna iht.yok çünkü herşey ellerinde bi gm ile konuşurken bana npmden tutun exp yüzdeme kadar sölemişti tamam abi inandım demiştim bende :)
Mesaj tarihi:
bu kişilerin char hacklendıgınde yardım etmek gibi bir zorunlukları yokmu eger paket satın almışsam.
rolback yapmaları cokmu zor onlar ıcınde yapmıyorlar
msn den soyleyıncemı olacak bu iş ?? (?)
Mesaj tarihi:
said:
mrproblem, 26 Eylül 2005 19:23 tarihinde demiş ki:
ek bilgi:
KOL support msn adresi olarak gmail kullaniyor...

kullanıyordu.[signature][hline]status: blocked
server: diez
job: mage
nation: karus
level: 6x
np: 35xxx
clan: yok onu bulamadım işte :D
Mesaj tarihi:
her halde kımsede açılmıyor ses yok :S 1 ay oldu daha tık yok charda herhalde gıttı omur boyu :(([signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo:
LvL : 61
Class : Kasar HooD
Clan : EsCaPe
Server : Diez
Np : 143.476 (en son)
Nation : Human
Mesaj tarihi:
ama macrodan banlandıysa 30~60~90 yiyolardı sanırım öle bişi olmuş olabilir bi de süre bitince gm le konuşuon öle açıolar yoqsa baqmıolar bilem :p[signature][hline]Lvl:62
Name:CamthalionTasardur
Class:Elemental Lord
Clan:MoradSlayers
Nation:Karus
Server:Ares
Mesaj tarihi:
aga muhattab gm bulamıoz kı nasıl konusalım bı arkadas bakmıs sure yok dıo sadece nedeni yazıomus sure belırtmemısler veya bıtmıs anlamadım offf :'([signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo:
LvL : 61
Class : Kasar HooD
Clan : EsCaPe
Server : Diez
Np : 143.476 (en son)
Nation : Human
  • Yeni Oluştur...