nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Evet, annem çok sevdiğim bu şiiri, bilgisayara geçiremeden yalnışlıkla çöpe atmıştı. Aklımda kalan parçası var sadece. O da şiirin sonu zaten. 6. sınıfta yazdığım karaksar bir aşk şiiri. Başlığını bile hatırlamıyorum. Acemicedir. Eleştirirseniz sevinirim, ders alırım. Her yerde o vardı, Ona çok yakındım ve çok uzaktım. Her yerde ben vardım, Bana çok yakındı, ama çok uzaktı Sevmek yeni hayatımdı Nefes almak neyse, Sevmek de oydu benim için Nefes aldıkça sevdim, Sevdikçe nefes aldım. Ben aşk denizinde yalnız bir balıktım, Aşkı seven, Hissedemeyen...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 nıleppezdel harıka olmus keske kaybolmasaymış diğer parçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Sağol. Keşke atmasaydı. Çok kızmıştım. :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ehehe acemilik için iyi gibi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 6. sınıf öğrencisine göre çok ii bence :)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 teşekkürler :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Paticik için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar