Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzellikler :)

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Her hafta wizards ın sayfalarını karıştırıp yeni birşeyler gelmişmi diye kontrol ederim lakin farkettimki hiç beğendiğim şeyleri paylaşmadım, bu konuyu onlara ithaf ediyorum :P (mm3 ten bunlar beğenilirse eskilerie koyarım)
[spo1=Astral Stalker][/spo]

[spo2=Arrow Demon][/spo]

[spo3=Feral Yowler][/spo]

[spo4=Eldritch Giant][/spo]

[spo5=Geriviar]
[/spo]

[spo9=Justicator][/spo]

[spo7=Ragewalker]
[/spo]

[spo8=Naztharune Rakhasa][/spo]

[spo9=Visilight][/spo][signature][hline]The one side moon is always dark.

[Bu mesaj dreagloth tarafından 25 Eylül 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj dreagloth tarafından 25 Eylül 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj dreagloth tarafından 25 Eylül 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Bence resimler o kadar da yi değil.Ama çalışmıssın bizimle paylaşmıssın teşekkür ederiz paitcik olarak.Nedense ben mm lerin resimlerine pek ısınamadım (bazıları hariç) FRninkiler ve de warhammerın resimleri daha güzel gözüküyor gözüme.[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
--------------------------------------------------------------------------------
Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe

Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
------------------------------------------------------------------
Elfler toptur pipileri yoktur...
Sosyal ağlarda paylaş

rakshasa'nın ellerinin ters olmasına bi türlü alışamadım yaw. hataymış gibi görünüyo hala :hmm:[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

giantın balta yamuuuuk
şimdi bunlar başarısız yaratıklar mı başarılı yaratıklar mı?[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Ginat'ın balta bilerek yamuk ve giant baya iyimiş, geri kalanlardan bi astral iş görür gibi ama işte d- den gibi geri kalanlar sevmedim justicator amcada dandikmiş.

Yanlış anlaşılmasın sırf tarz farkı bu bende sevmiyorum bu tür cizimleri.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Geriviar'ın Elmyra tarzı bir duruşu olmuş. "Seni kucaklycam, öpücem bla bla bal" tarzı duruyor (:

Visilight hoşuma gitti :p[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Sosyal ağlarda paylaş

Resimler gerçekten çok iyi cizenin eline sağlık özeliklede Arrow Demon ile Visilight hasta oldum.

Resimleri bulğun yerlerinde linkini verisen çok sevinirim valla :)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz.

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi FR derken ben FR campaing Settinginden bahsetmiştim :) .Tmm monster manuelin süper çizimleri var ama bkz. Nymph (salyalarını toplar). Dediğim gibi sevemiyorum ayrıca Gereklide gördüm mm3 bunlar fr ile ilgiler yok sadece orada da kullanabiliriz.FR DL gibi kendine özgün bir dünya değil sadece üzerinde hikayeler anlatılan bir D&D dünyası.
Sosyal ağlarda paylaş

başarısız derken kastım adamlar 3 adet monster manuel çıkardı, ilkinde zaten 600+ yaratık vardı, üç tane kitapta rahat 1800ü vurmuş olabilirler, ve genelde artık yaratıcılıklarını zorladıklarını gördüğüm yaratıklar var:)

örneğin epic lvl handbookta bir öcümüz vardı, adı "worm that walks" idi. gülmekten karnıma ağrılar girmişti. bu başarısız bir yaratık örneği
mind flayer ise gayet başarılı bir öcü. nedenini anlatmam gerekmez heralde:)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!

Sosyal ağlarda paylaş

hatta bir nymph vardır, pek başarılı bir hatun... ehem yaratıktır...
3.ed MMde biraz banu alkan'ın güzeli kıvamındaydı, 3.5da bir daha çizip benim dizlerimin üstüne çöküp Tanrıya erkek olduğuma şürkettirmişlerdir.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...