Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

talihsiz kader dizisi vol 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biliyosunuzdur konuda açmıştım evimizi hırsız girmişti kısa süre önce... dün gecede dayım arkadaşının arabasıyla birine çarpmış adaam beyi kanaması geçirdi...ameliyataa alındı ve şu anda yoğun bakımda...hastanın bilinci açık olmadığı için kim haklı kim haksız bilinemiyor...şu anda dayım adliyede adam ve ailesi hastanede...annemler sabah ancak eve yanlaarrında hastaanın 2 çocuğuyla geldiler kahvaltı yaapıp gittiler...durum kötü...ne olacağını bilmiyoruz...nedir beenim kaderim yaaa....[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Mesaj tarihi:
dayımında daha 1 aylık bebeği var....umarım adamaa bişey olmaz çüünki onunda 3 çocuğu var ve maddi durumları kötü[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 25 Eylül 2005 14:16 tarihinde demiş ki:
Dayı'na ve çarptığı kişiye acil şifalar.
[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
dayım ve yengem 2 saat önce geldiler...dayım şokta dakka başına adam öldümü die soruyo...iginç[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Mesaj tarihi:
adamın beyin ölümü gerçekleşmez üzereymiş...gerisini ağır ceza mahkemesi gösterecek[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Mesaj tarihi:
Buyuk gecmıs olsun ya.aslında butun motorlu aracları kaldıracaksın pıyasadan yada adalarda yasıcaksın.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Mesaj tarihi:
saolun şimdi hhastaneden geldik ve adamın başında hiç bir akrabası yokdu...sonradan geldiler.eğeerr aile şikayetçi değiliz derse ceza paraya çevrilebilir(mmiş)....ama adamın akrabaları korkmayın davaccı olmayız ama sizde maddi destek olun dediler.....sigorta 30 milyara yaakın para vericek, annem beleediyeden yardım bağlattı ve işinden atılmak üzere olan kızını tekrar işe aldırdı....umarım aile iyice sefil olmaz[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Mesaj tarihi:
Allah rahmet eylesin.

Ama birsey dicem bu yayalar gercekten aptal oluyorlar yani karanlikta yola atlayanlar karsidan karsiya gecerken ters tarafa bakanlar.
Umarim dayin sucsuzdur yani cezasi mahkemesi yaninda bunun vicdanen sorumlulugu uzuntusu var...
  • Yeni Oluştur...