amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 biliyosunuzdur konuda açmıştım evimizi hırsız girmişti kısa süre önce... dün gecede dayım arkadaşının arabasıyla birine çarpmış adaam beyi kanaması geçirdi...ameliyataa alındı ve şu anda yoğun bakımda...hastanın bilinci açık olmadığı için kim haklı kim haksız bilinemiyor...şu anda dayım adliyede adam ve ailesi hastanede...annemler sabah ancak eve yanlaarrında hastaanın 2 çocuğuyla geldiler kahvaltı yaapıp gittiler...durum kötü...ne olacağını bilmiyoruz...nedir beenim kaderim yaaa....[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Dayı'na ve çarptığı kişiye acil şifalar.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yayamı bu anlamadımda? yazık, geçmiş olsun[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 dayımında daha 1 aylık bebeği var....umarım adamaa bişey olmaz çüünki onunda 3 çocuğu var ve maddi durumları kötü[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 çok geçmiş olsun[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ... i am from garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Pft çok kötü üzüldüm okuyunca Geçmiş olsun umarım düzelir herşey[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gecmis olsun umarım duzelir[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 geçmiş oslun abi..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Üzücü birşey, geçmiş olsun...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gecmiş olsun adam olurse cocuklarına yazık..[signature][hline]bazen hiçbirşey yolunda değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 paticik sağ olsun[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Geçmiş olsun ya :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Mavi, 25 Eylül 2005 14:16 tarihinde demiş ki: Dayı'na ve çarptığı kişiye acil şifalar. [signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 dayım ve yengem 2 saat önce geldiler...dayım şokta dakka başına adam öldümü die soruyo...iginç[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 adamın beyin ölümü gerçekleşmez üzereymiş...gerisini ağır ceza mahkemesi gösterecek[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Buyuk gecmıs olsun ya.aslında butun motorlu aracları kaldıracaksın pıyasadan yada adalarda yasıcaksın.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 saolun şimdi hhastaneden geldik ve adamın başında hiç bir akrabası yokdu...sonradan geldiler.eğeerr aile şikayetçi değiliz derse ceza paraya çevrilebilir(mmiş)....ama adamın akrabaları korkmayın davaccı olmayız ama sizde maddi destek olun dediler.....sigorta 30 milyara yaakın para vericek, annem beleediyeden yardım bağlattı ve işinden atılmak üzere olan kızını tekrar işe aldırdı....umarım aile iyice sefil olmaz[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 annemle yeni pazardan döndük...tlfn geldi adam ölmüş...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Allah rahmet eylesin. Ama birsey dicem bu yayalar gercekten aptal oluyorlar yani karanlikta yola atlayanlar karsidan karsiya gecerken ters tarafa bakanlar. Umarim dayin sucsuzdur yani cezasi mahkemesi yaninda bunun vicdanen sorumlulugu uzuntusu var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Allah kolaylık versin amon... İnşallah dayın hapse girmez.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Beyaz Patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar