Enginar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bu arada buraya yazan arkadaşlar sadece pvp yapıyor sanırım :). Ben daha cok pvm ile ilgilendigim içinmidir bilemem ama 3 saniyelik healing touch kadar hiçbir gelişme beni sevindirmemişti.[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 PvE serverında olduğum için resto druid olarak kalmaya karar verdim,ama feral ve balance olarak ayrı ayrı en az 1-2 şer hafta oynıcam merakımı gidermek için[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Nun, 26 Eylül 2005 11:13 tarihinde demiş ki: Omen of clarity ise moonkin form için tasarlanmış adeta... Sanki moonkin formu beklermiş gibi bekliyordu talent ağacında ve sonun işlevliğini kazanmış oldu... nasıl kazanmış oldu anlamadım. moonkin formda işi güvü bırakıp adama meleemi giriceksin? said: Nun, 26 Eylül 2005 11:13 tarihinde demiş ki: Ve yine gereksiz bir büyü olam imroved tranquility..! Benim barskin'in var... ben ne yapayım %80 lik büyünün bozulmama şansını... thread range ini azaltıor artık. deişti buda[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Orda yazılmayan değişikliklerde var * Hurricane artık trainerlardan öğrenilebilen sıradan bir spell * Tranquilty artık 10 dakila cooldown değil 5 dakika * Druid e feral formunda yardımcı olabilmek için değişik itemlar geliyor oyuna (caydiem ne olduklarını söylemek istemiyor henüz)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 oha druid[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Wayne, 26 Eylül 2005 15:10 tarihinde demiş ki: feral instict e ver derim cünkü cok cok kolay görülüoruz prowl da iken lvl 40 adamın beni farkettgini gördüm dalga geciodu pesimden gelip bende hiç olmadı ya.hımz[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Güzel yazmışlar Go go Moonkin Defender of the universe Orcs will fear you Deer will love you Go! Go! Go! Druid by day Moonkin by night Chicken of vengeance Destroyer of blight Go! Go! Go! When all seems lost Just call Moonkin! There is no need to fear For here is the legendary chicken! Go! Go! Go! With 5 druids combined The power of the Moonkin Shall become Super Moonkin! Hear the roar of JUSTICE! GO! GO! GO! ya şu postları bi okuyun heeheh cok guzel dalga gecmısler. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-druid&T=459663&P=2 [signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz [Bu mesaj Suark tarafından 27 Eylül 2005 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: cenx, 26 Eylül 2005 19:39 tarihinde demiş ki: said: Nun, 26 Eylül 2005 11:13 tarihinde demiş ki: Omen of clarity ise moonkin form için tasarlanmış adeta... Sanki moonkin formu beklermiş gibi bekliyordu talent ağacında ve sonun işlevliğini kazanmış oldu... nasıl kazanmış oldu anlamadım. moonkin formda işi güvü bırakıp adama meleemi giriceksin? said: Nun, 26 Eylül 2005 11:13 tarihinde demiş ki: Ve yine gereksiz bir büyü olam imroved tranquility..! Benim barskin'in var... ben ne yapayım %80 lik büyünün bozulmama şansını... thread range ini azaltıor artık. deişti buda Bir düşün bakalım, adamlar durup dururken moonkin forma neden %360 armor versinler... Ve biraz daha düşünecek olursak priest, mage ve warlock sınıfı ile dövüşürken, "sadece" moonkin formda dövüşmek isteyecek bir druid, doğal olarak manasını boşaltacaktır... Uzun süren dövüşlerde ister istemez adamla melee dövüşmeye başlarsın dimi ? (Örneğin priest...) Omen of clarity'nin faydasını burada muhakkak göreceksin... Tabi bunlar henüz varsayım... Daha bu formu deneme şansına erişemedik... Şu anki caster halimizle omen of clarity işlevsiz... Neden ? Çünkü melee dövüşlerde bizi koruyacak bir armorumuz yok..! Ama moonkin formda bu işlevi dilediğin gibi kullanabilirsin... Ve kullanılacaktırda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 valla ben manam azalınca kacarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 /cast moonkin m00nfire m00nfire m00nfire m00nfire talent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/1p8druid/talents.html?01400500100000005332021303222151050000000000000 Evet, en sonunda 1.8 ile gelecek yeni talent ağacında oluşturmayı düşündüğüm düzen... Bu arada, omen of clarity ile ilgili bir ekleme yapayım... Omen of clarity eskiden sadece caster formda vurulduğunda devreye giriyor ve yapılan büyüdeki mana harcamasını sıfırlıyordu ama artık caster formda yapılan büyülerin mana harcamasını sıfırladığı gibi, "dire bear formda rage harcamasını ve cat formda da energy harcamasını sıfırlıyor... Umarım şimdi önemini (en azından feral druidler olarak) kavrayabilmişizdir... Feral druid rulezz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 /kneel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arkadaşlar düşündüğü buildleri koyabilir mi birkaç kişi?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ahanda feral Ama oynayıp ogrenmek denemek lazım okumakla yazmakla masa ustunde olmas[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Oluşturduğum ağaç ile birkaç noktada farklılık göstersede, sizin oluşturduğunuz ağacında işlevliği tartışılmaz... Yalnız blood frenzy'e neden puan vermediğinizi anlayamadım... Rip özelliği combo puanları da tam ise rakibin armorunu (isterse karşınızda warrior olsun) hiçe sayan vuruşlar yapıyor... Ama onun yerine ferocious bite' i kullanmayı düşünüyorum diyorsanız birşey diyemem... Özellikle tigers fury eşliğinde çok yıkıcı olabilir :) Yalnız, feral ağacı gitmeyi düşünsemde şu anda üzerimde bulunan wildheart set ile bu mümkün değil :( Blizzard umarım bu set üzerinde bir düzeltme yapar yada alternatif setler çıkarır... Setin verdiği bonuslar üzerinde de oynansa iyi olur... Ama durup bekleyelim, zira blizzard bunları düşünmüştür ve 1.8 çıkana kadar druidlerle ilgili muhakkak yeni haberler gelecektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 aslında blood frenzy e 1 primal fury e de 1 verilebilir.Sonuçta %50 çok büyük bir miktar.İşte furordan kısmak istemedim ama dediğim gibi denemek lazım.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar