Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çekilin yoldan imba druidler geliyor =D

Darksun

Öne çıkan mesajlar

lol tanking caster diye bişi duymamıştım şimdi görmüş oldum =P 360% armor moonkin form ve sadece balance spelleri yapabiliyor lol zaten 2 tane balance spell i var topu topu.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bear formdaki armora nerf beklerken adamlarin verdigine bak, oluyo druid ayi 10k armor, bi gariban warrioriz be insaf.

300 crit vuruyorum valla, simdi bide moonkin olcaklar kafamiza buyuleri saydirirken 300 critlicez.

silicem warriori paladin acicam, en azindan eglencem olur, acarim balonu basarim heartstone u.[signature][hline]oyle iste.
Sosyal ağlarda paylaş

direk Fake! diyesim geldi..hay allahım bunların mantıklarını anlamıyorum (anlamakta istemiyorum artık bıraktım oyunu) yani madem bi class i buff layacaksın su isi dogru duzgun yap her class i buff la herkes mutlu olsun her patch ten sonra NERF ... demekten bıktım bea yeter yani :)

priest in talent tree sinin degismesi sartken druid e bole bi degisiklik komik.. holy priest resto shaman la aynı heal i yapıyo..bi fark ı aggro azaltıcı olayı baska bisi yok hatta shaman i resto alanı priest in holy sinden daha ii dersem kimse bisi demez heralde?daha yazacak milyon sey var (abarttım :) ) ama yazmıyım bisi degismeyecek nası olsa zaman kaybı ne de olsa shadow priest hala oyunun en iyi pvp class ı! lol..

[Bu mesaj Way tarafından 23 Eylül 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...