Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chitin Goblin Armor Hakkında Bir Soru...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1) Ortada bi 500. goblin armor chitin oluyor lafı var ama bu doğru mu?
2) Eğer bu doğruysa kendi yaptığım 500. mü yoksa Proconsuldan çıkan 500. mü?

Sizden bu ikisini istiyorum. thx[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Mesaj tarihi:
eğer manner olayı aktifse kullanılıyorsa böyle ihtimal olmaz
ayrıca tüm sistem aynı şekilde olur o zmaan 500de bir raptor gibi ki ben diezde 350 tane abyss ten bişey düşüremedim zamanında :S[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile!
Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 26 Eylül 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
hiç +7 yapamadım ben abi :(

Valla yıktın beni. Ölecem gülmekten. :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]KOnline
TakeDowN - PriesT (Change)
Sm00th - Warrior (BanneD)

Mesaj tarihi:
2 adet lvl 39 da bir adet lvl 41 de chitin goblin,zamanın şartları altında yaklaşık 100 adet civarinda basmiştim her defasında.
Boş işler bunlar.Ama çıkınca çok sevindirik oluyosun ayrı: Ne şerefsiz bir oyun bu,goblin,abyss,gençleri daha çok kumara yöneltiyor,kumara zaten meğilli benim gibi tiplerede kafayı yedirtiyor.ögh.[signature][hline]Buz
HatalıysamReport me
Noob W/MO =GW=
Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 26 Eylül 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
hiç +7 yapamadım ben abi :(

emrahı karıştırma o acıların cocuğu zaten :D öldüm abi yaaaaa[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo!
Mesaj tarihi:
Bu manner olayı MYKO'da da aktif değil gibi!?[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos
Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares
Mesaj tarihi:
dun 1iyle konusutm ve 126takim sonra chitin goblin pouldron gelmis.126takimin hepsi pouldron.gerci henuz gormedim-ama palavraci 1ine benzemiyor...onu gaziyla simdi 30kusur half fp 10kusur da fp pouldronum var :/bakalim..
  • Yeni Oluştur...