Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 1) Ortada bi 500. goblin armor chitin oluyor lafı var ama bu doğru mu? 2) Eğer bu doğruysa kendi yaptığım 500. mü yoksa Proconsuldan çıkan 500. mü? Sizden bu ikisini istiyorum. thx[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 eğer manner olayı aktifse kullanılıyorsa böyle ihtimal olmaz ayrıca tüm sistem aynı şekilde olur o zmaan 500de bir raptor gibi ki ben diezde 350 tane abyss ten bişey düşüremedim zamanında :S[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mannerı yüksek olan chitin mi basar yani sürekli?[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 onunla alakası yok eğer aktifse bunun bi anlamı olmalı 500de bir çıkacaksa anlamı kalmaz[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya eğer öyle bişey varsa proconsul'den çıkan 500de 1dir. 1% ihtimal deniyo goblin chitin için. ki daha mantıklı[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 şahsen goblin chitin yerine her zaman +7/12dex lisini yada +8/15 i tercih etmişimdir tabi farklı düşünebilirsiniz[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hiç +7 yapamadım ben abi :([signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 parçaya göre değişir zaten goblin chitin tercihi yada +7-8 terciği...Ama 500 de bir olayı doğru değil eminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Eternalus, 26 Eylül 2005 18:24 tarihinde demiş ki: hiç +7 yapamadım ben abi :( Valla yıktın beni. Ölecem gülmekten. :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]KOnline TakeDowN - PriesT (Change) Sm00th - Warrior (BanneD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yok mu başka bilgisi olan?[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 zuahhaha eternalus pohahah helal güle güle öldüm valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 2 adet lvl 39 da bir adet lvl 41 de chitin goblin,zamanın şartları altında yaklaşık 100 adet civarinda basmiştim her defasında. Boş işler bunlar.Ama çıkınca çok sevindirik oluyosun ayrı: Ne şerefsiz bir oyun bu,goblin,abyss,gençleri daha çok kumara yöneltiyor,kumara zaten meğilli benim gibi tiplerede kafayı yedirtiyor.ögh.[signature][hline]Buz HatalıysamReport me Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 abi amacım patlatmak deil ama yarııııııldıııım zuzhauhuza[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Eternalus, 26 Eylül 2005 18:24 tarihinde demiş ki: hiç +7 yapamadım ben abi :( emrahı karıştırma o acıların cocuğu zaten :D öldüm abi yaaaaa[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 meuehue bende yeni görüom çocuğun tipe bak yaf[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bunada bu yakısırdı.İşte karsınızda acıların cucugu kuccuk emrah :P Tut elinden :D[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bu manner olayı MYKO'da da aktif değil gibi!?[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yok lem aktif olması lazım[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
penn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 dun 1iyle konusutm ve 126takim sonra chitin goblin pouldron gelmis.126takimin hepsi pouldron.gerci henuz gormedim-ama palavraci 1ine benzemiyor...onu gaziyla simdi 30kusur half fp 10kusur da fp pouldronum var :/bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar