Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Hani Hacı Murat Diye tabir ettigimiz murat 131 ler vardır. Neyse bir gun otobanda giderken araba arıza yapıyor.daha sonra arkadan bır porsche geliyor el isaretı yapıyor ve porsche duruyor neyse hacı muratı :) porsche ye baglıyorlar ve cekıyorlar tam yolda ılerlerken arkadan ferrari geliyor ve onları gecmeye calısıyor ve goren halk hemen polise haber veriyorlar neyse polis hemen helikopterle takibe alıyor tam o arada her ıkı soforde sınırlenıp basıyorlar tabı arkadası hacı muratı unutmuslar. :-) hacı murat saga sola gıdıp gelıyor ve yavaslasın dıye sellektor yapıyor.tabi sellektoru goren polis te hemen merkeze bildiriyor durumu [ Efendim Diyor Otobanda Ferrari ve Porsche Yarısıyorlar Hacı Muratta Yol istemek icin selektor yapıyor diyor.] :) :)[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 hıms güzeldi daha öncede bunun Anadol versiyonlusunu dinlemiştim :D[hline]Ben süper bi sazanim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 zaten anadol olucak o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 gusell..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Neyse, Ben Murat Biliyordum.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 çok kıllık çıkartıyosunuz siz de :lol: Eğlenmenize bakın. Benim sevdiğim bi fıkradır.[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superguru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ehehe güselmiş :D[hline]...adeta bir yaşam tarzı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 güzel ehu yavaş geçsin :)[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 :) hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 yaw herşeyde bi bit yenigi aramayalım ya ne guzel işte :))[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Arava Fıkrası fıkradan daha komik bence :P aeh[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 aravaa vınn dan esinlenmiş bence[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 arkadaslar o arava hızlı yazıldıgından olmus bisey alıntı falanda degıl.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bu fıkra ben kendimi bildim bileli vardı :) hoş fıkradır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: PawligeR, 17 July 2003 11:55 tarihinde demiş ki: arkadaslar o arava hızlı yazıldıgından olmus bisey alıntı falanda degıl.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » hemen de alınırmış takma...[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 böhü böhü[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 * gıcıklığı üstündedir * iyide bu murat değildi anadol du sonra bu fıkra da değil :) nihoho[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar