kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bizim kazma üniversite böyle bi etkinlik ypalım dediler. hoş karşıladık. bizde okulun ilk haftasından müzik bölümü gibi bişi var spor folklor hede hödö müziğe kayıt olmuştuk. ilerde alet kiralayıp bizim için çalışma ortamı sağlayacaklarmış felan. sonra bi arkadaş var yurttan o gitar çalıyodu hoca bununla konuşmuş bi grup kurun gelin kendinizi bana gösterin bi sonra gidin uygunsa çalışın rock grubu siz olun felan demiş. bu arakdaşda gecenin bi saatinde geldi odama batery e sen geç dedi. bende gaza geldim bayadır çalmıyodum 1. si 2. side güzel bişi olcaktı lan. tmm dedim bascıda hazırdı electro vardı zaten solist de bulmuştuk oh ne güzel. guns and rose, radiohead,enter sandman e kadar çalarız diye düşünüyoruz. ama şöyle bi sorun var party dün yani pazartesi yapılcak bize bu cumartesi günü söyleniyo cumartesi ve pazar günleri günde 4 - 5 saat çalışarak hazırlanıyoruz felan. güzel bi batery diyemem ama yamaha bi batery getirmişler. her neyse pazartesi oluyo bizim grup akşam 9 da çıkıcak sabah erken kalktık tekrar bi çalışalım dedik. gittik stüdyoya bi baktım herşey yerinde tmm ama benim batery değişmiş. aman allahım linko diye bi marka hayatımda duymadım. oturdum neyse hayet allahına kavuşmuş zaten. sağlam bi hayete sert vurduğunda baget i bile kırarsın belki ama bunda tam tersi hayet yamulmuş ya teneke bildiğin tencere kapağı gibi. denedik biraz çalmayı baktım olmuyo afedersiniz ama bok gibi önceki günler "güzel abi çıkarız biz güzel gidiyoruz " derken bu gün tam tersi "bok gibiyiz" diyoruz birbirimize ve tek suçlu sanki benmişim gibi. sonra yapamıycam dedim konserden 8 saat önce bi hoca vardı müzik bölümünde benim yerime o geçti sonra onun yerine başka birisi geçti felan. konser saati geldi çaldılar felan. 6. cad cadde - git felan çalarken ses düzeninne biraz daha para kıyıp güzel bişi yapmamışlar sinir oldum izlerken şarkının yarısına kadar mikrofonlardan ses gelmedi. zaten çoğu millet rocktan anlamıyo. onlara çalacaksın Don dale coşacaklar ki bizden sonra aynen böyle oldu. don dale çaldı millet baktım ayakta. ve oyun havası çaldı hocalar bile ayaklandı dumur oldum. kötü bi anı oldu. gece kabus gördüm zaten. Gördnmü gördünmü paraları basmayı gördünmü diye çalıyo bütün herkes ayaklanmış oynuyodu sonra 2 bira çaktım kendime geldim[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. [Bu mesaj kermit tarafından 27 Eylül 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yanlız rezil oldum 2 tane açtım lan topicten o nasıl oldu ??[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bir kere bastın cevap gelmedi serverdan sonra geri alıp tekrar bastın dimi ibiş ? hehe[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 mASHFsuhdfuhsdfhu bittim ya bune.Seenn başına gelen Pişmiş başugun başamaz.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hangi okuldu ya?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kermit UZHUAZUAZHAUZHAUZUAzh diyorum =))) yarıldım ya lol gördünmü peki?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Süleyman Demirel Üniversitesi ama bizim kampüs Ispartanın başka bi ilçesinde içinde değil yani yemişim gördüm ama rüyamda gördüm harbiden bu kadar para basmamak lazım aileden uzak kalınca paranın değerini anlıyosun lan çok kötü bişi...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 =) hoş ya...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hayet ile batery ehuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bana 2 bira degil 4-5 fici bassan kendime gelemezdim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar