-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Ya bnm proxylerle bi sornum yk elimde birçok var ve onlnie olabiliorum.. Bilirsiniz önce onlnie olur icq altta yeşil çiçek çıkar 5-6 saniye sonra da online list çıkar ortaya.. Bende ise yeni başlayan bi sorun bu online liste online olmama ragmen gözükmo, pcye res attım icqyu açıp kapadım hatta deişik proxy denedim hep aynı durum online gözüküorum ama online list yok... Herkesin offline olması durumu da imkansız 317 kişi liste var ve bu saatte en en az 15-20 kişi online olmalı.. Bilgisi olan var mı? :([hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 hmm 15-20 dakkadan beri ben de aynı sorundan muzdaripim. ısrarla bekliyorum ama gelmiyo online olan kişiler en tepeye.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ICQ 10 dakkadır öldü. Web icq dahi bağlanmıyor. Server gitti herhalde.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 yazıh walla.. nolcak şu icqnun hali :P[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 oh iyi herkeste aynı sorun varmış. online oluyor ama list gelmiyor[hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Hala sorunlu değil mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 evet[hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 yok bana geliyo wala[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bende de gözüküyo neden olabilirki *hmm diye düşünür*[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 holey düzeldi tekrar.. bağlantı bi tamamen gitti (modemin online ışıı söndü) sonra geldi bağlantı düzeldi..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 belli düzeldiği burda bende de aynı sorun var diyenler bi kaç kişi hariç birden online oldular :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 baktılar ben etrafa duyuruom rezil olmaktan korktular tabe düzeltiler :P[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: -Legendary-, 23 July 2003 14:30 tarihinde demiş ki: yazıh walla.. nolcak şu icqnun hali :P[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul neyine yazık adamlar o kadar kişiye bedava hizmet veriyor.daha ne istiyorsunuz.en aşşa hangı saat olursa olsun 60.000 kişi var nası dayansın :)[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: -Legendary-, 24 July 2003 02:16 tarihinde demiş ki: baktılar ben etrafa duyuruom rezil olmaktan korktular tabe düzeltiler :P[hline]a.k.a LaResistance! hadi ordan sexi[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar