Chasten Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 2-3 gün önce arkada$ım yollamıştı bu konu$mayı bende buraya koyum dedim :) ·$46Hotdog: abi bi kız buldum Finlandiyali ama cok guzel. Raymond Charedtes: Eee ·$46Hotdog: Kızla konuşacam ama utanıyorum Raymond Charedtes: Ahahaha ·$46Hotdog: İngilizce bilmiyorum ki oğlum derslerde uyuyordum ·$46Hotdog: Cok Guzelsinin ingilizcesi nasil Raymond Charedtes: You r very beautiful ·$46Hotdog: abi kıza ·$46Hotdog: cok güzelsin dedim Raymond Charedtes: ee ·$46Hotdog: sagol dedi ·$46Hotdog: türkçe biliyo biraz Raymond Charedtes: Zıuhaha Raymond Charedtes: Türküz olm ·$46Hotdog: ilginç ne demek Raymond Charedtes: Ogretiriz tabi Raymond Charedtes: Exiting sanırımda baksana olm sozluge ·$46Hotdog: hiç türkiyeye geldin mi ne demek Raymond Charedtes: have u ever come Turkey ·$46Hotdog: helal tugrul ·$46Hotdog: i have never been but maybe i hope i can visit there next summe ne diyo ·$46Hotdog: lan ·$46Hotdog: i have never been but maybe i hope i can visit there next summe Raymond Charedtes: Gelmedim ama umarım onumuzdeki yaz gelirim Raymond Charedtes: dior ·$46Hotdog: ha ok ·$46Hotdog: sen burda ·$46Hotdog: kal ·$46Hotdog: actiona girme Raymond Charedtes: ahaha ·$46Hotdog: kızı baglıcam Raymond Charedtes: Cok isterim seni gormeyi de ·$46Hotdog: söle ·$46Hotdog: ingilizce Raymond Charedtes: i really want to rape you here when you come Raymond Charedtes: yazdın mı Raymond Charedtes: ? ·$46Hotdog: çünkü ·$46Hotdog: sen cok güzelsin ·$46Hotdog: ne demek Raymond Charedtes: because you have nice tits de ·$46Hotdog: birazdan seni seviyorum fln dicem Raymond Charedtes: Yazdın mı bu dediklerimi ? ·$46Hotdog: evet Raymond Charedtes: ne yazdı cevap ·$46Hotdog: bekliyorm ·$46Hotdog: ·$46Hotdog: heycanlandı kız galba Raymond Charedtes: Yazmadı mı daha? ·$46Hotdog: yok ·$46Hotdog: dream on dedi ·$46Hotdog: o ne lan ·$46Hotdog: rüya moduna mı geçti ·$46Hotdog: dream on ded ·$46Hotdog: lan a.q Raymond Charedtes: ne oldu Raymond Charedtes: ? Raymond Charedtes: ne yazdı ·$46Hotdog: dream on dedi Raymond Charedtes: wont you lick mine yaz ·$46Hotdog: tercume et şimdi Raymond Charedtes: Yaz da edeyim ·$46Hotdog: yazdım ·$46Hotdog: ever dedi Raymond Charedtes: dream on demek ruyalarında Raymond Charedtes: demek ·$46Hotdog: Raymond Charedtes: pls lick mine de Raymond Charedtes: Cevap yok mu ·$46Hotdog: o ne demek Raymond Charedtes: Ya sen yaz ·$46Hotdog: lan söle Raymond Charedtes: ZUHAHAHHAHAH Raymond Charedtes: ZUHAHAHHA Raymond Charedtes: ·$46Hotdog: p*ç Raymond Charedtes: Aahaha kıza sen ne dedin bilio musun Raymond Charedtes: Buraya geldiginde sana tecavüz etmek istiorum dedin Raymond Charedtes: sonra kız ruyanda diyincede benimkini yalamayacakmısın dedin Raymond Charedtes: ZUYHAHAHA ·$46Hotdog: o... cocugu Raymond Charedtes: Ahaha Elalemin s...yle gerdeğe girersen böyle olur ·$46Hotdog: s.... git tamam Raymond Charedtes: ahaha Raymond Charedtes: Raymond Charedtes: Kıza sen Sana tecavuz etmek istiorum cunku cok guzel memelerin var Raymond Charedtes: Ruyanda diyince kiz sende benimkini yalamayacakmısın dedin ·$46Hotdog: tamam s... git Raymond Charedtes: AHAHAHA ·$46Hotdog: gerizekalı Gerisi hep küfür :)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * [Bu mesaj Lakers tarafından 08 Eylül 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Zor okunuyor, gözlerim ağrıdı[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 şimdi daha iyi oldu sanırım.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ehhh olmuş :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 08 Eylül 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 eheh güzelmiş.. ing bilmemenin zararları :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya ben de yazacam bi muhabbet var çok geyik hoş değil yaptığımız kıza ama komik işte[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ahaahah çok iyiymiş yaa :)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hehe iimiş:D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 puahaha süfer.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bi de eskiden konu dışına açılmıştı bikere microsoft tan yetkili die kekliodu süper di o da:D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? [Bu mesaj ReDDoG tarafından 11 Eylül 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bi de adama topkek verirsen de aynı sonuca ulaşabilirsin.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 güzelmiş helal hehe:)[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bunun gibi şeyleri genelde ben yaparım baskalarına hepde yerler :)[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 exiting[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 abi Has olmuş.Sevmem böyle insanları ya 1 gıdım ingilizcesi yok gitmiş Hatun ayarlicam ayağına yatıyorlar mal herifler.Has oldu.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 :lol: Süfermiş ahaue:[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 dkajdakd süper miş not:burdaki hotdog ben deilim yanlıs anlasılmasın[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 apuahauehua süper :tebrikz:[signature][hline]Reklamlar--- Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Ultimatr.Net Storm UO PvP Şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 zuhahahhaa :)[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ahahah güzelmiş.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yarıldım lan süper[signature][hline]Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye [/b]Birazda Reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 :):) güzelmiş offf yarıldım ya.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bir dil bir insan =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Iyıymıs.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar