Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güncel Druid

Pakize

Öne çıkan mesajlar

anacım herşeyin günceli varda druid'in yok mu;

feral için talentların özellikleri yenilenecek diye duymustum ne kadar doğru bilmiyorum fakat

talent dağılımına hala bir çözüm bulabilmiş değilim.

Feral'de charce'ye kadar gitmemi önermişlerdi.ne kadar doğru ve res / balance'dan güzel bi talent build'i önere bilirmisiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

valla daha tam talent buıldı kuracak kadar gelısmedım 32 yım hala ama bırkac sey soyleyebılırım.Zaten bi ara arloth gelir soler =).
Feral charge a gidilmeli,pvp de inanılmaz [ozellıkle bg de] pve de de kısmen işe yarar.
Azıcık rage ile adama yetişim 4 sanıye hareketsiz bırakıp 4 sanıye buyu attırmıyorsun,feci bişi spellcasterlar için =).[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

feral'da charge'a kadar gidilecegi zaten soylenilmis charge'a giderken improved bash yolda mutlaka alinmali

restoration yegane ise yarar druid tree si oldugu icin orda kaptirmalisin, Nature's Swiftness, Innervate mutlaka alinmali, Furor'a en az 4 ver ki ayi oldugun an charge etme sansin yuksek olsun. Improved Regrowth (5/5 yuzde 50 crit sansi Regrowth ile verir) sahsi favorilerimdendir almani tavsiye ederim. SAKIN improved tranquility alma yazik talentlarina

en yaygin pvp buildi 9/11/31 sanirsam, onun disinda balance agirlikli 30/0/21 gibi buildlerde var ama hic tavsiye etmiyorum

balance'da nature's grasp gayet ise yarayan bir aksiyon onun disinda swiftshifting ozellikle uzerindeki chill efektiydi snare'di gibi seylerden kurtulurken az manaya geri shapeshifti sagladigindan kullanisli (ozellikle wsg'da falan)

arama yapmaya usendim ama cesitli talent buildleri pati'de zamaninda yayinlandi, onlara bakabilirsin[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Sosyal ağlarda paylaş

Madem Arloth yazmamış daha ben yazayım. Hala feral tree ve balance a gitmek pek mantıklı deği. Feral daha düzeltilmedi, balancela gelen özellikler de innervate'in yerini tutamıyor. 31 Restoration, charge için 11 feral ve kalan 9 puan da balance a. O charge gerçekten de çok işe yarayan bir özellik, casterlarla pvp sırasında anlayacaksın zaten.
Aslında druid'in günceli yok, frost effectlerden shapeshiftle kurtulabilmek dışında bir yenilik gelmedi druide.

Benim balance ve feral talentları :

Balance (9)
Nature's Grasp (1/1) ve Imp Nature's Grasp(4/4)

Sana vuran hedef %100 ihtimal senin lvlına göre entangling roots yiyor. (misal lvl 18de ent. roots rank 2 öğrenebiliyorsan nature's grasp da 18de ent. roots 2 atıyor sana vurana, rank arttıkça verdiği damage ve süresi de uzuyor) Özellikle civarda rogue olduğunu biliyorsan çok işe yarayan bir büyü, yapıyorsun sonra stun biter bitmez rogue'un mezilinden çıkabiliyorsun. Instant cast o yüzden kaçarken de işe yarıyor

Nature's Reach (2/2)
Starfire, faerie fire, moonfire, root ve wrath büyülerinin menzili 6 yard artıyor. Normalde 30 yard. Pvpde çok kullanışlı

Swiftshifting (2/3)
Herhangi bir shapeshiftten 6 saniye sonra tekrar bi shapeshift yaparsan ss'in harcadığı mana %40 azalıyor. Keşke biyerden kısabilsem de 3 puan versem ama hep olmazsa olmazlar var.

Feral Combat (11)
Ferocity (5/5)
Kedi ve ayının harcadığı rage ve enerjileri 5er azaltıyor. Imp. demo roardan daha iyi

Sharpened Claws (3/5)
Imp Bash'e 2 puan vermek SC'u 5lemekten daha iyi, feral charge için 3 puan yetiyor

Improved Bash (2/2)
Bash ile yapılan stun 1 saniye daha uzun sürüyor. Pvpde 1 saniye 1 saniyedir, %2 crit chanceten çok daha işe yarar.

Ve feral charge var sonrasında. Evet verilen bu puanlara deyiyor ve hayır, ferala başka puan vermenin -en azından şimdilik- anlamı yok. Balance'ın sonundaki hurricane güzel görünüyor ama barkskin atıp hurricane yapan bir druid 10 saniye boyunca ayakta kalamaz. Kalıyorsa karşıdaki alliencelarda iş yok demektir :) Bence kesinlikle innervate tercih edilmeli, hem pvp hem pvm de çok işe yarıyor[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

druid aslında dengeli bir karakter. bunun sebebi dpssinin düşük olmasına rağmen hayatta kalabilirliğinin yüksek olmasından kaynaklanıyor. ve druid bunu sadece restorationa yüklenerek sağlayabiliyor. o yüzden bir nevi elin mahkum 31 resto gideceksin. hatta priestler gibi 60dan önce başka ağaçların tadını çıkarman bile zor bana göre. sonraki patchde feral treenin gözden geçirileceği söylendi ama, ama bence asıl gözden geçirilmesi gereken resto tree. çünkü çok iyi. vazgeçemiyosun. bunun çözümü bence innervate ve Ns yi ilk 21 puanla alamızı sağlasınlar. sonra isteyen feral gitsin isteyen balance gitsin. çeşitlilik sağlasın. isteyen yine 31 resto gitsin pür healer olsun.[signature][hline]msn: [email protected]
Sivrisinek
Sivri
Sosyal ağlarda paylaş

ayy çok saolun valla güzel bilgiler oldu.kafamdaki çoğu soru ortadan kalktı.

şimdi ise form değştirdiğimizde örneğin bear bunun damagesini üzerimizdeki eşyalarla nasıl değiştire biliriz.Hangi stat veren eşyalar giyilmeli?[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...

WOW = Pakize NE Druid ( BL )
Sosyal ağlarda paylaş

ınnervate parayla alınan buyu olsun.Ama şu anki halinden kotu olsun işte restoda 31 de alınan şey innervate ın upgrade halı olsun.
yani şu an %400 ve cast sırasında %100 mana veriyorsa talentsiz
%200 ve %50 versın.İşte feralda cat formun hızını ve dps sini arttırıcı şeyler konabilir[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

tabi bu benim fikrim diil onu sölim,forumlarda daha çok bu fikre odaklanıyorlar.
Ya bu arada o forumlara nasıl yazı yazıcaz?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard Druid forumlarında druidin bufflanacağı yazıyor. Feral ile ilgili ciddi değişiklikler olacak galiba. Feral talent tree yenilenecek,cat form güçlendirilecek.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 27 Temmuz 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pakize, 27 Temmuz 2005 18:23 tarihinde demiş ki:şimdi ise form değştirdiğimizde örneğin bear bunun damagesini üzerimizdeki eşyalarla nasıl değiştire biliriz.Hangi stat veren eşyalar giyilmeli?
Damage arttırmak için str veren itemlar lazım, genelde 2hand maceler str veriyor. Bunun dışında damage arttırmanın bir yolu yok, itemların damageları yada özellikleri şuanda bear yada catformu etkilemiyor. Yanlız itemlardan gelen str bonuslar damage'ı o kadar da fazla etkilemiyor. Ben mesela stamina ve intelligence veren staffları tercih ediyorum str macelerine.

Innervate konusunda Suark'ın yazdıkları doğru, balance ve feral treelerine innervate kadar güçlü talentlar eklenirse bu sefer druid çok dengesiz olacak. Şu anda forumlarda en çok kabul gören fikir innervate'in bütün druidler tarafından öğrenilebilmesi ama talentla çok daha etkili bir hale gelmesi. Böylelikle feral treedeki güçlendirme druidi dengesiz hale getirmeden işe yarayabilir.

Catform'un kesinlikle bufflanması lazım, cloth giyenlere karşı açılış olarak bile kullanmıyorum pvpde. Pvmde özellikle grinding sırasında işe yarıyor sadece, kendi lvlınızdaki yada daha yüksek moblarda etkisiz kalıyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

sorun su druid dengeli falan degil

ise yarayan tek tree restoration, dikkat edin ise yarayan diyorum, balance ve feral cop resmen

diger treelerde innervate gibi veya en azindan nature's swiftness gibi 21/31 talentlari olsa bu druidleri asmis yapmaz, cunku (mesela) 31 talent feral gidip nature's swiftness bile alamayan, farkli gorevlere girebilen druidler ortaya cikar. bu tarz talentlarin gelmesi bir druid olarak senin oyun tarzina gore secenegini arttirir, yani druid asil olmasi gerektigi gibi cok yonlu bir class olur. Su anda druid hybrid falan diil direk healer class, ortada 2-3 iyi talent buildi var ve bunlar tumuyle restoration uzerine kurulmus buildler.[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Sosyal ağlarda paylaş

iide o restoları almasının sebebi direk kapışmaya girmesi,yok healer olarak nature swiftness in ne kadar faydası olabilirki 3 dakkada 1 instant.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hehe yok ben direk kapışmada işe yarıyor dedim,hatta kilit o yoksa bash var earthshock var silence var bıdı bıdı var.İns lerde pek tutulmaz bence[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Instant heal ın wipe önlediği oluyor, siz priesti kurtarıyorsunuz priest de bütün partiyi. Keza main healersanız tank için de aynısı olabiliyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 27 Temmuz 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
iide o restoları almasının sebebi direk kapışmaya girmesi,yok healer olarak nature swiftness in ne kadar faydası olabilirki 3 dakkada 1 instant.

O nature's swiftness sayesinde kaç kere gurubu wipedan kurtardım. Kaç kere kendimi son anda ölmekten kurtardım.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...