Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Sevgili raiden , Benimle herhangi bir samimiyetin , yakınlığın olmamasına rağmen , yakın bir arkadaşımın ''kafanıza koyim'' lafını desteklemişsin , kanunen bana 100 metre yaklaşmanı engellerim . Üstüne gelip birde açtığım threade laf etmişsin , akşam akşam rica ediyorum benim gibi neşe dolu bir insanı çileden çıkarma gider ayak kimsenin kalp kapakçıklarına zarar vermek istemiyorum . Lütfen yat .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 elveda[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Xaenin, Gitme... olayı daha dramatize etmeden dön... Ara verdim de kurtul...[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Kaan gidiyosun zaten alttan al belki 1 belki 2 gün daha kendi topiclerimize bakariz sonra bidaha girermiyiz o merak konusu...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 @xaenin ya kusura bakma yakın bi arkadaşımla kavga ettim acısını yanlışlıkla patickten ve senden cıkartmaya calıstım sanırım kusura bakma :([signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Dynun, 26 Eylül 2005 22:53 tarihinde demiş ki: yorum yapmak icin degil mi forum? hem kafiyeli hem de anlamlı.. Bi de gitmeyin olum okeye 4. lazım[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gitcekseniz bone gibi yapın elveda deyin ve arkanıza bile bakmayın daha karizmatik oluyor *!canı sıkılır laf atar*[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 26 Eylül 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ay evet birde cevap veriyorlar.. sanki tepki cekmek ister gibi..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ya forgiver sorarım sana böyle insanlar olduğu sürece ben arkamı dönüp gitmem en azından arkamda bıraktığım son şeyi en iyi haliyle bırakmak isterim kusura bakma . Tepki çekmek isteyecek bir yanım yok güzel arkadaşım . Öyle bir ihtiyacım yok . İnsanlar hakkında bilgi sahibi ol , bilgi sahibiysen bile niteliksiz yorumlarını kendine sakla .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bende gidiyorum ulan wallahi gidiyorum zaten ara sıra bakıodum son günlerde.ondada bişi göremeyip kapıoduk.başka topic açmiyim bende burdan gidiyorum herkes kalsın saglıcakla senelerdir buralardaydım.iyi kotu yaptık bişiler.ama baydı cidden ortam.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Gel la gel... Gidelim kardes kardes.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 tamam bokunu cikarmayin, forumu birakana kiz vermiyolar, piyasa ayana boyle seyler yanlis...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Giden gidene, pati nereye? Hiç bir yere moda oldu sadece... Hoşçakal[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 güle güle :([signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: forgiver, 26 Eylül 2005 22:46 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 26 Eylül 2005 22:33 tarihinde demiş ki: Kafaniza koyim [signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Sonbahar adı üstünde "son" herşeyin bi sonu var ama ayrılan arkadaşlar kendi sonlarını getirdi kendi seçimleriyle bizim yapcağımız ise iyi bi şekilde yollamak. Güle güle.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar