Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafama Sıkar Giderim ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sevgili raiden ,

Benimle herhangi bir samimiyetin , yakınlığın olmamasına rağmen , yakın bir arkadaşımın ''kafanıza koyim'' lafını desteklemişsin , kanunen bana 100 metre yaklaşmanı engellerim . Üstüne gelip birde açtığım threade laf etmişsin , akşam akşam rica ediyorum benim gibi neşe dolu bir insanı çileden çıkarma gider ayak kimsenin kalp kapakçıklarına zarar vermek istemiyorum . Lütfen yat .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Mesaj tarihi:
elveda[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kaan gidiyosun zaten alttan al belki 1 belki 2 gün daha kendi topiclerimize bakariz sonra bidaha girermiyiz o merak konusu...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
@xaenin

ya kusura bakma yakın bi arkadaşımla kavga ettim acısını yanlışlıkla patickten ve senden cıkartmaya calıstım sanırım kusura bakma :([signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki:
hepiniz delisiniz.

Mesaj tarihi:
said:
Dynun, 26 Eylül 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
yorum yapmak icin degil mi forum?

hem kafiyeli hem de anlamlı..

Bi de gitmeyin olum okeye 4. lazım[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen....
Mesaj tarihi:
gitcekseniz bone gibi yapın elveda deyin ve arkanıza bile bakmayın daha karizmatik oluyor
*!canı sıkılır laf atar*[signature][hline]be the vanquisher, to forgive

[Bu mesaj forgiver tarafından 26 Eylül 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ay evet birde cevap veriyorlar.. sanki tepki cekmek ister gibi..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Mesaj tarihi:
Ya forgiver sorarım sana böyle insanlar olduğu sürece ben arkamı dönüp gitmem en azından arkamda bıraktığım son şeyi en iyi haliyle bırakmak isterim kusura bakma .

Tepki çekmek isteyecek bir yanım yok güzel arkadaşım . Öyle bir ihtiyacım yok . İnsanlar hakkında bilgi sahibi ol , bilgi sahibiysen bile niteliksiz yorumlarını kendine sakla .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Mesaj tarihi:
bende gidiyorum ulan
wallahi gidiyorum zaten ara sıra bakıodum son günlerde.ondada bişi göremeyip kapıoduk.başka topic açmiyim bende burdan gidiyorum

herkes kalsın saglıcakla senelerdir buralardaydım.iyi kotu yaptık bişiler.ama baydı cidden ortam.[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Gel la gel...

Gidelim kardes kardes.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
tamam bokunu cikarmayin, forumu birakana kiz vermiyolar, piyasa ayana boyle seyler yanlis...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 26 Eylül 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 26 Eylül 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
Kafaniza koyim
[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Mesaj tarihi:
Sonbahar adı üstünde "son" herşeyin bi sonu var ama ayrılan arkadaşlar kendi sonlarını getirdi kendi seçimleriyle bizim yapcağımız ise iyi bi şekilde yollamak.

Güle güle.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz.

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
  • Yeni Oluştur...