Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafama Sıkar Giderim ...

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Sevgili raiden ,

Benimle herhangi bir samimiyetin , yakınlığın olmamasına rağmen , yakın bir arkadaşımın ''kafanıza koyim'' lafını desteklemişsin , kanunen bana 100 metre yaklaşmanı engellerim . Üstüne gelip birde açtığım threade laf etmişsin , akşam akşam rica ediyorum benim gibi neşe dolu bir insanı çileden çıkarma gider ayak kimsenin kalp kapakçıklarına zarar vermek istemiyorum . Lütfen yat .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya forgiver sorarım sana böyle insanlar olduğu sürece ben arkamı dönüp gitmem en azından arkamda bıraktığım son şeyi en iyi haliyle bırakmak isterim kusura bakma .

Tepki çekmek isteyecek bir yanım yok güzel arkadaşım . Öyle bir ihtiyacım yok . İnsanlar hakkında bilgi sahibi ol , bilgi sahibiysen bile niteliksiz yorumlarını kendine sakla .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Sosyal ağlarda paylaş

bende gidiyorum ulan
wallahi gidiyorum zaten ara sıra bakıodum son günlerde.ondada bişi göremeyip kapıoduk.başka topic açmiyim bende burdan gidiyorum

herkes kalsın saglıcakla senelerdir buralardaydım.iyi kotu yaptık bişiler.ama baydı cidden ortam.[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

Sonbahar adı üstünde "son" herşeyin bi sonu var ama ayrılan arkadaşlar kendi sonlarını getirdi kendi seçimleriyle bizim yapcağımız ise iyi bi şekilde yollamak.

Güle güle.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz.

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...