Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elveda...

Agent_47

Öne çıkan mesajlar

dedigim gibi elveda ben (Raistin), eskiden buraya bir anlam aramak, bir şeyler oörenmek hiç olmadı tatlı sohbeti için girerdim ancak artık bunlar cok cok nadir olmaya başladı.. Yeni gelen insanlar (özllikle knight online bölümüne gelip patiye yayılan bazı seviyesizler, ve cirkinkral gibi yobazlar) yüzünden buranın tadının iyice kaçtığının düşünüyorum artık okulumda var... ama sevdigim sevmedigim herkeze elveda hepinizi cok seviyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Güle güle, yeni üyeler olarak sizi aratmayacağız, sizi özleyeceğiz Eskilere Selamlar
*!Ve paticiği ele geçirmek için yaptığı planlarına devam eder*

[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
kendinizi vermeniz gerekir.
Devrimi satın alamazsınız.
Devrimi yapamazsınız.
Devrim olabilirsiniz ancak...

[Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gitmeyin yaa. Çıkış yapmak yasaklansın :P şaka bi yana paticiği paticik yapanlar tek tek gidiyo. Kimsa kalmaycak yakında...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 26 Eylül 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[b] Dadaloğlu 29 Muharrem 1859 Tarihinde Demiş ki;[b]
Ölen Ölür Kalan Sağlar bizimdir!
said:

Ve LordOfBlood Diyor ki;
Giden gider, Kalan sağlar bizimdir.[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
kendinizi vermeniz gerekir.
Devrimi satın alamazsınız.
Devrimi yapamazsınız.
Devrim olabilirsiniz ancak...

[Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

An Ex Por, Kal Vas Flam, Corp Por *!Black Screen* *!Disconnected from Paticik*[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

güle güle raist mykodaki charına hiç login bile olmadım istersen gir oyna. bu arada şunu söylemeden edemiycem (belki onuncu kez :)) abi ismin bana kebap 49 u hatırlatıyo hani her şehirde vardır ya bi kebapçı kebap 49 diye. işte onu :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayin ama.....

asil senin gibiler gitmeli.
banlandiktan sonra yeni acc alip , topic acipta , bana küfrettigin , hakaret ettigin günleri hatirliyorum be.
bi de yüzsüzlük yapip yeni acc aciyosun.
ve sonrada hic utanmadan... sadece sürü psikolojisine uyup , ayriliom paticik bozuldu gibilerinden konusuyosun.
aferin simdi gözümüzde dahada büyüdün. ulasilmaz bi insan oldun.. eminim herkes senin yazilarini aricak.
senin dilinde söyliyim dur...
cya[signature][hline]lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...