Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 dedigim gibi elveda ben (Raistin), eskiden buraya bir anlam aramak, bir şeyler oörenmek hiç olmadı tatlı sohbeti için girerdim ancak artık bunlar cok cok nadir olmaya başladı.. Yeni gelen insanlar (özllikle knight online bölümüne gelip patiye yayılan bazı seviyesizler, ve cirkinkral gibi yobazlar) yüzünden buranın tadının iyice kaçtığının düşünüyorum artık okulumda var... ama sevdigim sevmedigim herkeze elveda hepinizi cok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hepiniz dayaklıksınız şerefsizim... gidin anasını satiim. herkes gitsin.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Küfür edesim geliyor ya !!! .. Nereye gidiosunuz siz öyle yaaa offf :( .. nası terkederseniz bizi ya .. Sonunda bizdemi ayrılıcaz buradan ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 @lonely +5kardeş[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Raislinn :( Gel aga gel :(:([signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Güle güle, yeni üyeler olarak sizi aratmayacağız, sizi özleyeceğiz Eskilere Selamlar *!Ve paticiği ele geçirmek için yaptığı planlarına devam eder* [signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Gitmeyin yaa. Çıkış yapmak yasaklansın :P şaka bi yana paticiği paticik yapanlar tek tek gidiyo. Kimsa kalmaycak yakında...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! [Bu mesaj nileppezdel tarafından 26 Eylül 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Hoşçakal..[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 geldi.garip davranışlar sonucu banlandı.yeni acc aldı geri geldi.şimdide bırakıcam ortam seviye vs dio helal ahaha[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 *!power word: kill*[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: [b] Dadaloğlu 29 Muharrem 1859 Tarihinde Demiş ki;[b] Ölen Ölür Kalan Sağlar bizimdir! said: Ve LordOfBlood Diyor ki; Giden gider, Kalan sağlar bizimdir.[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 An Ex Por, Kal Vas Flam, Corp Por *!Black Screen* *!Disconnected from Paticik*[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güle güle raist mykodaki charına hiç login bile olmadım istersen gir oyna. bu arada şunu söylemeden edemiycem (belki onuncu kez :)) abi ismin bana kebap 49 u hatırlatıyo hani her şehirde vardır ya bi kebapçı kebap 49 diye. işte onu :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güle güle.. bir yaprak daha düştü ağaçtan[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rush Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sürü psikolojisiyle gidio millet artizliğine şerefsizim(bazıları için geçerlidir).. geri gelicek çoğu.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 rush okullar başladı ya millet ders çalışacağız diye kaygı bastı. üç buçuk atıyorlar. ve ona buna suç atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Yeto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Diablo, 26 Eylül 2005 18:44 tarihinde demiş ki: geldi.garip davranışlar sonucu banlandı.yeni acc aldı geri geldi.şimdide bırakıcam ortam seviye vs dio helal ahaha +1[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güle güle...[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kusura bakmayin ama..... asil senin gibiler gitmeli. banlandiktan sonra yeni acc alip , topic acipta , bana küfrettigin , hakaret ettigin günleri hatirliyorum be. bi de yüzsüzlük yapip yeni acc aciyosun. ve sonrada hic utanmadan... sadece sürü psikolojisine uyup , ayriliom paticik bozuldu gibilerinden konusuyosun. aferin simdi gözümüzde dahada büyüdün. ulasilmaz bi insan oldun.. eminim herkes senin yazilarini aricak. senin dilinde söyliyim dur... cya[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bunlar ne ya herkes şikayetçi . bu adam daha kendiğilinden utanıp gitmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 defol git evt sıktı artık bu gidenler..[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 vanilya kukredi... ben olayi bilmiyorum ama zaten ne yorum yapsam bu gevsek forumlarin arasindan kayip gidiyor[signature][hline]Bal adam... [Bu mesaj Dorsia tarafından 26 Eylül 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gothic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gidin abi kalan saglar bizimdir[signature][hline]BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 de get[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 An Ex Por, Kal Vas Flam, Corp Por *!Black Screen* *!Disconnected from Paticik*[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güle güle raist mykodaki charına hiç login bile olmadım istersen gir oyna. bu arada şunu söylemeden edemiycem (belki onuncu kez :)) abi ismin bana kebap 49 u hatırlatıyo hani her şehirde vardır ya bi kebapçı kebap 49 diye. işte onu :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güle güle.. bir yaprak daha düştü ağaçtan[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sürü psikolojisiyle gidio millet artizliğine şerefsizim(bazıları için geçerlidir).. geri gelicek çoğu.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 rush okullar başladı ya millet ders çalışacağız diye kaygı bastı. üç buçuk atıyorlar. ve ona buna suç atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Diablo, 26 Eylül 2005 18:44 tarihinde demiş ki: geldi.garip davranışlar sonucu banlandı.yeni acc aldı geri geldi.şimdide bırakıcam ortam seviye vs dio helal ahaha +1[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güle güle...[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kusura bakmayin ama..... asil senin gibiler gitmeli. banlandiktan sonra yeni acc alip , topic acipta , bana küfrettigin , hakaret ettigin günleri hatirliyorum be. bi de yüzsüzlük yapip yeni acc aciyosun. ve sonrada hic utanmadan... sadece sürü psikolojisine uyup , ayriliom paticik bozuldu gibilerinden konusuyosun. aferin simdi gözümüzde dahada büyüdün. ulasilmaz bi insan oldun.. eminim herkes senin yazilarini aricak. senin dilinde söyliyim dur... cya[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bunlar ne ya herkes şikayetçi . bu adam daha kendiğilinden utanıp gitmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 defol git evt sıktı artık bu gidenler..[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 vanilya kukredi... ben olayi bilmiyorum ama zaten ne yorum yapsam bu gevsek forumlarin arasindan kayip gidiyor[signature][hline]Bal adam... [Bu mesaj Dorsia tarafından 26 Eylül 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gidin abi kalan saglar bizimdir[signature][hline]BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 de get[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar