Narstil Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ya adamalr iste politika yapıyolar masa lazım onlara onlarda kürtler yıllardır kullanılıyo malaklar neden elbette sacma bir yandan laik demokratik olacaz derken bir yandanda ırkcılık fasistlik devam[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Çok çirkin bir politika dilin siyaseti yapılmamalı bnce her dilin kendine has özellii kendine has güzellii var kültür zenginliğindir dil.Bu arada kürtler kürtler kürtler diye bir ırkı suçlamakda forumda yapılan büyük bir yalnış...[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bi yerde haklılar , 40 yılda isveççe öğrenmemiz gerekirdi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bu ırk tartışma msgları son günlerde aldı başını gidiyo..... Cidden anlayamıyorum bazı insanları acayip komik msglar atmışlar. Şimdi isveçte sadece türkçe yayınmı yasak kürtçe serbestmi. Ki öle değil o zaman neden bunu türk kürt sorununa çeviriyosunuz her görünen şey direk kürtleri seviyolar bizi sevmiyolar ondanmı. Bizde burda diğer dillerden radyolara izin vermiyoruz. Her ülkeye izin verilirse işin suyu çıkar türkiyede yada diğer ülkelerde 1000 farklı azınlık var hepsinin dilinde radyo yayını yapılsa kimsenin kafası kaldırmaz.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Sorun yayını kaldırması değil, yayını kaldırmak için kürtleri bahane göstermesi , buda insanların miliyetçilik damarını kabartıyor.[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: zgrw, 26 Eylül 2005 20:02 tarihinde demiş ki: bi yerde haklılar , 40 yılda isveççe öğrenmemiz gerekirdi isveççe ogrenince , kendi anadilini konuşmamak gibi bir gereksinim mi elde ediyosun?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 oldu canım, ysaklasınlar isveççe dışında dil konuşmayı falanda saçmamı bunlar ya[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: zgrw, 26 Eylül 2005 20:02 tarihinde demiş ki: bi yerde haklılar , 40 yılda isveççe öğrenmemiz gerekirdi Olay türklerin isveççe öğrenip öğrenmemesiyle tamamen alakasız. Olay, bu ülkelerde ne sıklıkta türk olduğuyla falan da alakalı değil. Olay sadece hangi halk olursa olsun, kim olursa olsun anadilinde yayın yapma özgürlüğünün elinden alınması. Türkiye Cumhuriyeti dünya üzerinde tanınmış bir devlettir. Bir anda bizi tanımaktan vazgeçemezler.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 @tunch adam senin dilinde yayın yamak ozrunda değil , istersen radyo kanalı açar kendin yayın yaparsın yada onların dilini öğrenirsin @antimodes ya ben ona bişey demedim . ben sadece adamlarında doğru bir sözleri var dedim[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ben o zaman tam anlamamışım haberi. Benim haberden çıkardığım şu anda birinin türkçe radyo açıp yayın yapması isveçte yasak. Eğer diyorsanız ki isveç radyosundan türkçe yayın kaldırıldı ama isteyen radyo gider açar, o çooook ayrı bir konu. Hangisi mevcut durum?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 benim anladığım isveç radyosu durdurmuş tabi her zaman olduğu gibi yanlış anlamış olabilirm :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 26 Eylül 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: MartinLGore, 26 Eylül 2005 17:05 tarihinde demiş ki: Ayrıca Türkçe Radyoya kilit değil. Ortada Türkçe radyo yok! Bir radyonun Türkçe yayınları kaldırılmış. Amerikanın Sesi gibi orada da İsveç radyosu varmış. Oradaki yayınlardan bahsediyor.. [signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ahah direk 180 derece dönerim o zaman. Böyle bir topic saçma yani. İsteyen radyosundan istediği yayını kaldırır burda yargılamak bize düşmüyor. Sevmeyen sevmez yani. Türkler de gitsinler kendilerine radyo kursunlar o zaman yani. İsteyen istediği politik görüşü bildirme özgürlüğündedir başkalarını kısıtlamadıkları sürece. Burda da kısıtlamıyorlar.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sinirlerimi bozulurmus ? kürt işte kendileri koymus adlarını[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 diyecek söz bulamıyorum. kedilerini resmen güzel bir biçimde belli ediyorlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 haklılar 40 yılda niye türkçe öğrenmezsin . avrupaya işçi olarak giden çoğu barzo güzide insanlarımızın hikayesi şöyledir...dünya savaşından çıkmış bi avrupa vardır bz 2. dünya savaşına girmediğimiz için bizden italyadan falan işçi talep eder isveç almanya gibi ülkeler bizde doldurup kamyonlara uçaklara yollarız oraya... fakat 40 yıl geçer hala oranın dilini öğrenmemekle övünürler avrupada kültür yozlaşması ve kirliliği yaratırlar . avrupalılıarda haklılarki kendi kültürlerine sahip çıkmak isterler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 O başlı başına bir konu. Hatta film yapılır yani.. Avrupa Yakasının bir bölümünde çok güzel dokundurmuştu..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Benim Avrupa'da gordugum Turkler catir catir yasadiklari ulkelerin dillerini konusuyor. Hatta bazilari Turkceden daha guzel bu ulkelerin dillerini konusuyor. Bu karar tamamen politiiiiiik. Kabul edin artik AB'nin baska bir ajandasi var. Cifte standart var. (Sanki Kurtler, Suryaniler 40 senedir Isvec'de degiller, onlarin radyolari kapatilmamis ama degil mi?) AB'ye girmeyelim falan demiyorum gene cengaverler ziplamasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Valla bizden kürtce yayın bekleyip kendisi türkce yayını keserse siz laik demokratik olun biz olmasakta olur koyun gibiyiz valla ab ister biz yaparız aynısını onlar yapmaz[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar