Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kürtlerin sinirini bozar diye Türkçe radyoya kilit!

Krusty

Öne çıkan mesajlar

Çok çirkin bir politika dilin siyaseti yapılmamalı bnce her dilin kendine has özellii kendine has güzellii var kültür zenginliğindir dil.Bu arada kürtler kürtler kürtler diye bir ırkı suçlamakda forumda yapılan büyük bir yalnış...[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Sosyal ağlarda paylaş

bi yerde haklılar , 40 yılda isveççe öğrenmemiz gerekirdi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ırk tartışma msgları son günlerde aldı başını gidiyo.....

Cidden anlayamıyorum bazı insanları acayip komik msglar atmışlar. Şimdi isveçte sadece türkçe yayınmı yasak kürtçe serbestmi. Ki öle değil o zaman neden bunu türk kürt sorununa çeviriyosunuz her görünen şey direk kürtleri seviyolar bizi sevmiyolar ondanmı.

Bizde burda diğer dillerden radyolara izin vermiyoruz. Her ülkeye izin verilirse işin suyu çıkar türkiyede yada diğer ülkelerde 1000 farklı azınlık var hepsinin dilinde radyo yayını yapılsa kimsenin kafası kaldırmaz.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW]Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 26 Eylül 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
bi yerde haklılar , 40 yılda isveççe öğrenmemiz gerekirdi

isveççe ogrenince , kendi anadilini konuşmamak gibi bir gereksinim mi elde ediyosun?[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 26 Eylül 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
bi yerde haklılar , 40 yılda isveççe öğrenmemiz gerekirdi

Olay türklerin isveççe öğrenip öğrenmemesiyle tamamen alakasız.
Olay, bu ülkelerde ne sıklıkta türk olduğuyla falan da alakalı değil.
Olay sadece hangi halk olursa olsun, kim olursa olsun anadilinde yayın yapma özgürlüğünün elinden alınması.
Türkiye Cumhuriyeti dünya üzerinde tanınmış bir devlettir. Bir anda bizi tanımaktan vazgeçemezler.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

@tunch
adam senin dilinde yayın yamak ozrunda değil , istersen radyo kanalı açar kendin yayın yaparsın yada onların dilini öğrenirsin
@antimodes
ya ben ona bişey demedim . ben sadece adamlarında doğru bir sözleri var dedim[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o zaman tam anlamamışım haberi.
Benim haberden çıkardığım şu anda birinin türkçe radyo açıp yayın yapması isveçte yasak.
Eğer diyorsanız ki isveç radyosundan türkçe yayın kaldırıldı ama isteyen radyo gider açar, o çooook ayrı bir konu.
Hangisi mevcut durum?[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

benim anladığım isveç radyosu durdurmuş

tabi her zaman olduğu gibi yanlış anlamış olabilirm :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik

[Bu mesaj zgrw tarafından 26 Eylül 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 26 Eylül 2005 17:05 tarihinde demiş ki:
Ayrıca Türkçe Radyoya kilit değil. Ortada Türkçe radyo yok!
Bir radyonun Türkçe yayınları kaldırılmış.

Amerikanın Sesi gibi orada da İsveç radyosu varmış. Oradaki yayınlardan bahsediyor..
[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah direk 180 derece dönerim o zaman.
Böyle bir topic saçma yani. İsteyen radyosundan istediği yayını kaldırır burda yargılamak bize düşmüyor. Sevmeyen sevmez yani. Türkler de gitsinler kendilerine radyo kursunlar o zaman yani. İsteyen istediği politik görüşü bildirme özgürlüğündedir başkalarını kısıtlamadıkları sürece. Burda da kısıtlamıyorlar.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

haklılar 40 yılda niye türkçe öğrenmezsin .
avrupaya işçi olarak giden çoğu barzo güzide insanlarımızın hikayesi şöyledir...dünya savaşından çıkmış bi avrupa vardır bz 2. dünya savaşına girmediğimiz için bizden italyadan falan işçi talep eder isveç almanya gibi ülkeler bizde doldurup kamyonlara uçaklara yollarız oraya... fakat 40 yıl geçer hala oranın dilini öğrenmemekle övünürler avrupada kültür yozlaşması ve kirliliği yaratırlar . avrupalılıarda haklılarki kendi kültürlerine sahip çıkmak isterler...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim Avrupa'da gordugum Turkler catir catir yasadiklari ulkelerin dillerini konusuyor.

Hatta bazilari Turkceden daha guzel bu ulkelerin dillerini konusuyor.

Bu karar tamamen politiiiiiik. Kabul edin artik AB'nin baska bir ajandasi var. Cifte standart var.

(Sanki Kurtler, Suryaniler 40 senedir Isvec'de degiller, onlarin radyolari kapatilmamis ama degil mi?)

AB'ye girmeyelim falan demiyorum gene cengaverler ziplamasin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...