Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siteye noldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birde ''Kaç postluk adamsın! '' muhabbeti var, komik...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür

[Bu mesaj Razien tarafından 27 Eylül 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kenshin.. evet.. eski.. ortam.. bozuldu.. çünkü.. senin.. gibi.. 2noktacılar.. geldi.. ve.. okurken.. gözlerimizi.. mafetti..

lol

Zaugna bırakırsa bende bırakırım uleeeyn gidemezsin cııık[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Mesaj tarihi:
Şaka maka az ezilmedim madalyon diye,bilmediğim konulara dalardım 2 mesaj okuyup benzer mesajlar atıp post kasardım.Yeni gelenlere 2şerden mesaj saydırırdım.PaticikFM'e baskın yapardım fakat şimdi baktımda madalyonun değeri yok artık.
*! madalyonuna bakar*

Ezen olmadığı sürece değeri yok bunun[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
haftasonunu bekleyelim, durulsun ortam; sürü psikolojisi falan diorlar sonra.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
aaa dur lan fikir geldi aklıma

Eskileri patiye çağıralım,gelirlerse evlerine karı yollayacaz diye kekleyek zaten 2-3 hafta palavra ile durduktan sonra alışır gitmezler.Olur lan olur .. evet ... olur ........ olur mu .......???? Olur. .... . .. ... .. . ... l[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
said:
Mike, 27 Eylül 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
Kenshin.. evet.. eski.. ortam.. bozuldu.. çünkü.. senin.. gibi.. 2noktacılar.. geldi.. ve.. okurken.. gözlerimizi.. mafetti..

lol

Zaugna bırakırsa bende bırakırım uleeeyn gidemezsin cııık

Falla...Reflex Oldu...Ayırca 2 Değil 3 Nokta...;)[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
Allahımmm allahııımm allahııımmmmm

Bir grup beşiktaş pazar team: Kendini Allah olarak görüyor Zatanist bu...

Allahım allahıımm allahıımm allahıımmm allahııımmm allhııımm...

Küt pata Çat pata rum taka taka tıs tıs dum taka taka..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
bu gidişle kalan sağda olmıcak herkes gidio ya bu nedir kendimi kötü hissediorum bu ben de gidiyorum topicleri yüsünden patiye girmek gelmio içimden tırsıyorum sevdiğim bi adam daha gider görürüm de kötü olurum die...nolcak böle ya nereye kadar nie gidiolar uff ben de mi gitsem?...
*!kafası fena karışır*[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
Bu birazda "nerde çokluk, orda bokluk" teorisine dayanıyor , birde bunun üstüne henüz çağın gelişimine ayak uyduramayan/gerikafalı/kendini bilmez/mmorpgden bi bok anlamayan arkadaşlarda olunca bu işe tuz-biber oluveriyorlar buda ayrı bir tat veriyor bu forumlara.Harbi bıktım saçma-sapan topiclerden yok ataya nolmuş , yok tuğçe neden din değiştirdi yok erkek ler melek kadınlar şeytan , yok ahmet geldi beni şaptı sizce napmalıyım , haklıysam 0212xxxxxxx tuşlayın vs...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
  • Yeni Oluştur...