duende Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 siteyi gecen sene agustosta site disindan bi arkadasim ogretmisti bana bellow(ogreten insan tabiki site disindan olcak:-)) herneyse o ilk basladigim gunden itibaren site sürekli hayatimin içinde yer aldi hatta 10 gün kapaliyiz seysini görügümde kara kara dusunmustum 10 gun ben napicam diye., Her neyse site benim için harkia biyerdi o bi senede(kapali oldugu zamanlar ve son 1-2 ay hariç) hergün kesinlikle girer bikac saatimi harcardim tutku gibi biseydi benim için paticik kesinlikle abartmiyorum kapali oldugu aylar süresince standard hergun bigun bile aksatmadan siteye bakmistim bi umutla. sonra biseyler oldu siteye o güzel arkadasliklar aile ortami gitti neden oldu kim yapti neyapti hiçbifikrim yok ki eski dahada eski zamanlarin simdi benim ballandira ballandira anlattigim bikac ay oncesindende guzel oldugunu soyluyolar. ben hiç iyy paticik gicik biyer oldu girilmez vb. bi karar almadim ama bigun hiç aniden aa ben bi haftadir girmiyorum bu siteye dedim farkinda olmadan siteden uzaklasmisim o girip gidiyorum gule gule demeden farkinda olmadan birakmisim siteyi. ondan sonra site benim için sadece yapicak daha iyi bisey yoksa girip bir iki seye bakilcak herhangi bi site olmustu zaten arada sirada giriyodum. sonra birsürü arkadasimin ya tamamen biraktigini yada bnm gibi girmemeye basladigini ogrendim yada farkettim. içerde gerçekten aile ortaminin oldugu bi sitenin bu hale gelmesi üzücü gidiyorum bidaha girmiycem vb. bi sey demiyorum zaten artik girme ihtiyaci duymuyomusum zaman gecirmek için giriyomusum yeni farkettim. galiba bellow beni siteye bagliyan tutku yokoldu derken cok güzel acikladi...[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sen de bırak abi biz topluca bırakıyoruz.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 site burda ama geçmişide buraya getiremeyizki , geçmişte farklıydı şimdi farklı[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 tamam lan .. bende bırakmıyorum hadi[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 uf oldu siteye abi bişi olmadı siteye ultima gibim bişi oldu...[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 @zaugna:hadi yaa bende bi custodem zaugna fln kaldi diyodum sizdemi gidiyosunuz :( @zgrw:zaten herkesin birakmasinin yada hosnutsuzlugunun nsebebi eski günlerin olmamasi[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 son haftam benim, zaten bırakıcaktım, tuz biber oldu bütün bunlar, haftasonuna falan kaldırırım bilgisayarı custo buralarda ya, takılıyor arada=) tadı kalmadı. burada konusmaktan zevk aldıgım cogu kişiyle zaten msndeyim, girmiyorlar da artık, bi tat gelene kadar kaybolurum; topic açmadan gitmem tabi, o ayrı=P[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben size hak veriyorum çünkü benimde canıma tak etmiş durumda ama şu durumda iki seçeneğimiz var ; 1-)siteyi olduğu gibi kabul edip , düzelecek umuduyla kalmak 2-)siteyi olduğu gibi kabul edip , mezarını kazdıktan sonra fatiha okuyup eve gitmek[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 26 Eylül 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Değişmesin hiç bişey ya. Her şey eskisi gibi kalsın. Kafam girsin ulan değişime :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 anlamiyorum ki. eski gunler geride kaldi evet. ama hep geriye bakip onlarin anisi ile yasiyordunuz da simdi biktiniz mi? 2 yildir burdayim. daha once de boyle donemler oldu. gel-gitler oluyor arkadaslar. Tabi yine son karar sizin.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 peeh peh.. herşey bitti denebilir artık :([signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu [b]Beyaz Patiler[/p] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sürü psikolojisi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 26 Eylül 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya arkadaşlar , gelene git , gidene gel denmez ama şunu unutmamak gerekir ki , giderseniz eğer geri dönmek istediğinizde dönecek bir yer bulamaabilirsiniz . Herkes giderse bu forumun ipi iyice kopar ve geniş otlaklar yerini kurak , verimsiz arazilere bırakır . Son ana dek umut var deyip sınırları zorlamak gerek ve ben böyle yapmaya niyetliyim .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Lan olm hayret bişeysiniz ha.. site çöküşte, çöktü, bitti ben gidiyorum diye diye 3 tane adamın sıkıntısını genele yayıp ,buna inanıp inandırıp yediniz bitirdiniz siteyi.. Giden sessiz gitsin kardeşim madem.. yansın bitsin bu jübile mesajı sevdası.. yıkılsın bu hem ağlarım hem giderim tripleri.. Giden gider..kalan sağlar takılırız biz burda..ses etmeyin.. gece vakti kapıyı açıp ses etmeden çekin gidin.. alla alla.. Bu ne saat başı "ben efendim kalbimle sevdim bu siteyi, gönlümü verdim ama işte eski havası kalmadı, şu olmadı bu olmadı, gönül telim titredi, iki damla yaş sıyrıldı gözümden felan" .. konu dışına hüsran ve kasvet çöktüren sizsiniz arkadaşım.. sessiz gidin diyorum.. kaçırmayın geride kalanların huzurunu..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ki sitede en nefret ettigim seylerden biride buydu 2kisinin yaptigi seyi 3. kisi yaptigi anda sürü psikolojisi vs. deniyor ben ayrilcam vs. diye bi msj atmadm ki ayrilcak olsamda atmam sadece bilmedigim bi nedenden dolayi siteye giresim gelmiyo artik dedim ama hin birisi ooo bi pati baska 2 kisinin yaptigi seyi yapiyo hadi laf sokymda kendimi farkli gosterym surudn degilim havasi verym diye bakiyo[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yanlışın var forgiver.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: duende, 26 Eylül 2005 23:09 tarihinde demiş ki: ki sitede en nefret ettigim seylerden biride buydu 2kisinin yaptigi seyi 3. kisi yaptigi anda sürü psikolojisi vs. deniyor ben ayrilcam vs. diye bi msj atmadm ki ayrilcak olsamda atmam sadece bilmedigim bi nedenden dolayi siteye giresim gelmiyo artik dedim ama hin birisi ooo bi pati baska 2 kisinin yaptigi seyi yapiyo hadi laf sokymda kendimi farkli gosterym surudn degilim havasi verym diye bakiyo Yok güzel kardeşim..senin mesaj bana uzun geldi.. ilk bir iki satırdan sonra okumadım zaten.. böyle başlayan mesaj görünce yine genel duruma itafen attım.. o bakımdan üzme kendini[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 forum siteleri arz talep dengesine göre dengesizlik gösterir...çok kaliteli bir klasik müzik sitesine salınacak veletler siteyi brintney,beyonce sitesine çevirir...hatta o site zamnla ultima sitesi bile olur...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 offf abi yeter yaa butun forumlarda gidenlerden,eskilerde,yenilerden,bozulan patiden başka bişey konusulmuyor.baydı beni yani bence durum biraz abartılıyor[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: duende, 26 Eylül 2005 23:09 tarihinde demiş ki: ki sitede en nefret ettigim seylerden biride buydu 2kisinin yaptigi seyi 3. kisi yaptigi anda sürü psikolojisi vs. deniyor ben ayrilcam vs. diye bi msj atmadm ki ayrilcak olsamda atmam sadece bilmedigim bi nedenden dolayi siteye giresim gelmiyo artik dedim ama hin birisi ooo bi pati baska 2 kisinin yaptigi seyi yapiyo hadi laf sokymda kendimi farkli gosterym surudn degilim havasi verym diye bakiyo +1 ben de yapıom ama +1[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 İşte duende herkesten senin davranışını bekliyorum.. Sİteden sıkılmışsan sıkılırsın zaten kendiliğinden girmezsin siteye.. Haftada bir bakarsın, bi süre sonra baktın ilgini tekrar mı çekmeye başladı, tekrar yazmaya başlarsın. Haftada 2-3 reply atarsın. Artık içinden ne geliyorsa.. Ama bu bırakıyorum işi çok yanlış, hemde çok..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 26 Eylül 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: MartinLGore, 26 Eylül 2005 23:28 tarihinde demiş ki: İşte duende herkesten senin davranışını bekliyorum.. Sİteden sıkılmışsan sıkılırsın zaten kendiliğinden girmezsin siteye.. Haftada bir bakarsın, bi süre sonra baktın ilgini tekrar mı çekmeye başladı, tekrar yazmaya başlarsın. Haftada 2-3 reply atarsın. Artık içinden ne geliyorsa.. Ama bu bırakıyorum işi çok yanlış, hemde çok.. +1.patiye zarar veriyo bu insalr kimse farkın da deil.gördünüz gibin forumlarda gidenlerden,yeni gelenlerden başka bi muahabbet dönmez oldu.giden gitsin artık rahat bıraksın patiyi[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 26 Eylül 2005 22:49 tarihinde demiş ki: sen de bırak abi biz topluca bırakıyoruz. Benim pati'ye başladığım gün sabah açılan 7 topic,öğlen gelip baktığımda post sayısı 200'ü buluyordu.Günde sadece konu dışında 10'dan fazla topic açılıyordu herkez güzel güzel muhabbet ediyordu geyikler yapıyorduk galiba eksik bu işte yok bunlar artık.şahsen özledim eski muhabbeti.Çok kez şikayet butonuma tıklandı mesela artık tıklayanda yok bak üzülüyorum.Erutan'ın artık ortalıklarda yavşamaları yok,bonepart gibi insanların baba cümleleri yok.Bi eksiklik var hemde ortada[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ehh..Her Ortamda Olduğu Gibi...Patide Bozuldu..AhAh...Nerde Eski Muhabbetler...Zatn Her Bulusmada Zaugna İle Yakındımız Konu Budur...Dimi Zaug....Yok Laf Sokmalar..Yok Madalyasızları Ezmeler Fln Fln..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 öyle. cok ezerim mesela ben madalyasızları, sıkım sıkım sıkarım, ayar vermeye doyamam.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar