rodriguez Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Arkadaşlar benim bi sorum olcak aydınlatırsanız cok sevincem. Dark Vane +7 nin oyundaki ederi kaç gb dir bilgisi olan varmı?[signature][hline]İçiyorsak Sebebi Var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 9 gb dun maradonda gordum..[signature][hline]Name : xtx Clan : retroSpect Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 dogru ama ben 11 gb ye almıştım :([signature][hline]BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodriguez Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yaw o kadar ucuzmu yaw :(( ulan ben ona dünyanın parasını yatırdım ölmek istiyoruuum :(:([signature][hline]İçiyorsak Sebebi Var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 piyasa ucuzladı gibime geliyo belkide bug lar ve dupeler yüzündendir[signature][hline]BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ben 11 gb aşası satan görmedim maradonda bariolar dark vane +7 11 gb die :D bide bu neyden düşüo yaw :D[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( [Bu mesaj CaDoBaBa tarafından 25 Eylül 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ft sonrası chestlerden düşüo[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 o ft lerden chest nasıl düşüo ft yi ölmeden tamamlayıncamı düşüo[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 eet ölmeden tamalayınca düşüyor bi kere bana düşmüştü[signature][hline]BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holygun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 en fazla 12 gb eder oda en fazla ortalama fiyatı 9 gb[signature][hline]artık kutsal bir amaç için savaşıyor HOLY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 [spo1=Bence 8gb ]Fiyat[/spo][signature][hline]Nick:__Arthur__ lvl:5x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:GoLD My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 arkadaşlar belki konu ile değil ama ayrı bir topic açmak istemedim. ben xigenon dayım.dün Xu nickli bir rogue nin elinde DarkVain gördüm sorduğumda +8 dedi ve sağ elindeydi.darkvain i +8 yapmak o kadar kolay mı ??? ve adam sağ elinde darkvain sol elinde +8/80 shard vardı. sol el darkvain sağ el shard olması lazım dimi ?[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sağ eline koymak istemiştir onda bir anormallik yok +8 demiş sanmıyorum +8 olabilceni ama +8 ise muhtamelen dupe dir[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ko da iken +6 sı 8 gb gidiyordu şimdi +7 si o fiyat tabiki piyasaya guvenipte alabilirsen her yer dupe dolu..[signature][hline]Name : xtx Clan : retroSpect Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar