Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wing-Tsun Wing-Chun farkı?

KahnX

Öne çıkan mesajlar

Capoeira ya kayıt olmaya gittiğimiz yerde Kung-fu yapan insanları izlerken birine Wing-Tsun un o yakınlarda öğretilen bir yeri olup olmadığını sorduğumda

-Ha Wing-Chun dan bahsediyosun.
(yarım saniye geçmeden)
- ÖĞRENCİM OLURMUSUN ?????
-ee tabi de bi görsek yani şe(lafımı keserek)
-Tamam yarın sabah burda kapının önüne gel, (bu kısmı süper komik arkadaşlarla dönüş yolunda 1 saat dalga geçtik) Çay içme, et süt peynir sakın yeme, ama meyva türü şeyler yiyebilirsin.Muz ye hah tamam elma da yiyeblirsin.Ama önce muz ye sonra elma ye.Veya farketmez ama sakın çay falan içme.Yarın görüşürüz.

Minibüsteyiz arkadaş: "Kaan muzunu yedinmi bakiym , ? elmanı yedinmi? sakın çay içme HA ha ha "

ehuuhe neyse ama yani bu wing-chun wing-tsun farkı nedir? Adama eskrima öğretiliyomu diye sorduğumda bana eskrimin tarihini anlattı 10 dakka boyunca.ben artık : "Pff abi yeter ben şu sopadan bahsediorm naptın sen yaaa :(" modunda ona bakıyorum...AYDINLATINIZ BENİ Lütfen :)[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.

[Bu mesaj KahnX tarafından 25 Eylül 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
wing tzun ile wing chun aynı sey, daha doğrusu wing tzun olmalı. escrimayı istersen öğreniyorsun wing tsunun içinde direk escrima geçmiyor, ama ileriki seviyelerde sopa,bıcak vs ye karşı savunmayı öğretiolar. bir de cok yüksek eğitmen seviyesinde uzun sopa kullanma var ama ona gelmek baya bi yıl zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...