allf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 arkadaslar sehırde kaldııcın bırnevı dınlenme expnın nekadar surede nekadar geldını bılen_? bu expnın 1 sınırı warmı_? 2 karakter acsak bıryle oynasak gelecek olan buexp de degısıklık olurmu _? egerolmuyosa soleyın sımdıden ılerde acmayı dusundugum wızardı sımdıden acıp seherde bekleteyım not=turkuz aklımız bole ıslere calısıyor:DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 1.5 lvl civarı yanlıs hatırlamıyosam.Yani ne kadar cok beklesende max 1.5 lvl rested olur.[signature][hline]Fity 60 Rogue BL Hayat zor! Sizce de Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 tuh.... :D[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yanılmıyorsam senin LvLının 2 fazlasına kadar rested xp alabiliyorsun yani 25 isen en fazla seni 27 yapacak kadar rested birikir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yok oyle beles :)[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 abso hayır 1.5 levelden fazla olmuyor o toplanan xp. ama o andaki levelinin maksimum xp sine göre yapılıyor. Yani senin 10k xp toplamışlığın var ama levelin gereken xp si 16k ise sen oyundan çıktığında toplamda 24k rested xp olur maksimum. 10k zaten olduğu için 2 level atlatıyor rested ama 1.5 level kadar maksimum toplanır.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ex barındaki bölmelerden toplam hangi levelde olursan ol.32 bölüm mavi kalır.32 den sonra normala döner.32 rakamından emin değilim aslında öle olduğu söylenmişti.Ama her levelde aynı miktarda olur.Buna eminim.[signature][hline]The Frozen Throne Gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 redbaron ya eğer blizz'in xp barını kullanmıyorsak? o xp barla alakası yok bütün olay sayılarla alakalı.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 benim bildigim innlerde/sehirlerde 6 saatte bir kutu dısarda 8 saatte bir kutu ve max 1.5 level diye biliyodum.tabi bu yanlışta olabilir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Peki innde bıurakırken u feel rested dmeesi mi lazım yoksa onu innde bırakıp log outlayıp geri lon in yaptıgındamı diyor. Bir yerde yazıyordu u feel rested diye ama hatırlamıyorum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 benim dikkatimi çeken bişi var ama belkide yanılıyorumdur.sarhoş olup innde bırakınca daha hızlı rested oluyor.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Char mı sarhoş yoksa sen mi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 senin xp bari kullanip kullanmamanla alakasi yok olayin. 30 balonluk rest xp biriktirebilirsin en fazla, bu da zaten 1,5 lvla denk geliyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar