Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsunspor-Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gol oldu ya.. 2-1 necati attı[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!

[Bu mesaj Loli-pop tarafından 25 Eylül 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ümit'in forması zora giriyo. Keşke ümit atsaydı...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 25 Eylül 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
Ümit'in forması zora giriyo. Keşke ümit atsaydı...

Olur mu öyle şey ya bir maç gol atamadı diye oynatmayacaksa Gerets yuh yani.[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
Kaç maç gol atsa da oynatmadı. Güvenemiyorum adama.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
ya her hafta "gs bu savunmayla puan kaybeder nasılsa" diyerek teselli edioruz kendimizi her hafta kazanıyor.

neyse haftaya kaybeder heralde =P[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Mesaj tarihi:
Geçen sene "yahu defans süper de gol atamıyoruz be" diyoduk, aynı adamlarla şimdi de "yahu her maç gol atıyoruz da defans kevgire döndü" diyoruz... İşe bak...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
galatasaray'in savunmasinda tomas ve song varken sorun olmaz die dusunuyorum.
Galatasaray'in savunmasina laf edenler kendi takimlarinin savunmasini ne kadar mukemmel goruyor onuda merak ediyorum[signature][hline]
Mesaj tarihi:
eheh kendi adıma konuşmam gerekirse ligimizin 3. sıradaki takımına bırak pozisyon vermeyi kaleye bile yaklaştırmayan bi takım savunmam var. Her maç da daha iyiye gidiyor. Evet defans hattı ağır ama "takım savunması" denen olayı iyi yapıyoruz ve o açık bi şekilde kapanıyor.

şimdi diyceksiniz kayseriyle psv milan bir mi?
ben sadece iddialara cvp vermek istedim ama avrupada finallere oynamak için daha iyi bi geri 4lüye ihtiyaç var gibi. bu çarşamba daha iyi görücez.

hayırlısı...[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Mesaj tarihi:
we maç bitti.. 2 1 aldı gs..:([signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
Ne alakası var, gayet iyi defans oyuncusu. Ve o kadar yaşlı da da değil. Ayrıca defans oyuncusunda yaş önemli değildir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Niye üzülüyorsunuz ki gayet normal Galatasaray'ın Samsun'u yenmesi. Ayrıca bırakın biraz lider gitsin cimbom, yoksa Özhan Canaydın seçilmez falan zor duruma düşeriz.[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
çok zor bi maçı aldık.2 senedir samsun da kazanamıoduk iyi oldu bu.bugün uğur ve saidou çok güzel oynadı ama tomas ta bi o kdr kötüydü.yediğimiz gol affedilir gibi deil ama neyseki sonuçta aldık maçı.
  • Yeni Oluştur...