unac Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hayır canım her duydugumda bu sozu lafa karısırım hemen..seytan melek değildi.seytan cin soyundan gelir.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ha gayret dine doğru yöneliyoruz.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Açılmı$tı.! Bla Bla Bla.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Öehh bu konuyuda dine kaydırdınız ya ne diyim artık başımıza taş yağsa az gelir... Tabii kayalar da bi taştır dersek, bakın o olabilir:P[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreamsy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ben çok beğendim hikayeyi ama bence erkekleri melek yapan KADİNLAR ZİRA ONLAR ÇOK FEDAKAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ertesi gün ormancıyla jennifer lopez nehir boyunca yürürken ormancı nehire düşer peri bumu diye ben afflecki çıkarıp gösterir evet der.şeytansınız siz şeytan[signature][hline]tay tay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ahaha dişi patiler atakta ahaha[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: NoOb, 14 Temmuz 2005 23:22 tarihinde demiş ki: katılıyorum. ben bir meleğim :D bende bir meleğim :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: unac, 25 Eylül 2005 17:30 tarihinde demiş ki: hayır canım her duydugumda bu sozu lafa karısırım hemen..seytan melek değildi.seytan cin soyundan gelir. Seytan gerçek adıyla lucifer ünvanıyla morningstar cin deil melektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: unac, 25 Eylül 2005 17:30 tarihinde demiş ki: hayır canım her duydugumda bu sozu lafa karısırım hemen..seytan melek değildi.seytan cin soyundan gelir. Yok böle bişey Seytan tanrının yarattığı büyük meleklerden biri tek fark diğer bütün melekleri nurdan şeytanı ateşten yaratmıştır öle cinlerle ilgisi falan yoktur şeytanın olamaz zaten o bir melektir iradesi tanrıya bağlıdır cinler ise senın benım gibi bi tür takılıyolar ortamda uydurmıyalım lutfen bi yerimizden. Benim hiç bi yerimde olmaz acıkcası uydurulması ,cok geyik geliyo bana bu muhabbetler, ama bilgim var ve yanlışı düzeltmek istedim insanlar yanlış öğrenmesin cart curt.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 dip not: Yukardaki islam versiyonu tabi şeytanın, incilerde ateşten yaratıldığına dağir bi bilgi yoktu sanırım hatırlamıyorum pek şimdi. Neyse konuyu dağıtmıyalım fazla.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 tutum ya meleğiz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Çok Süper hikaye ya aahha .. Meleğiz biz melekkkk :P ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar