Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bikac tanede benden ss[Bu mesaj Ronaldinho tarafından 22 Eylül 2005 00:10 tarihinde 100bin kez değiştirilmiştir][Bu mesaj Ronaldinho tarafından 22 Eylül 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 level 10 degil 18 :)[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bende oynamaya başladım desteklerinizi bekliyorum :)[signature][hline]darkening
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 dostum sadece aynı leveeller yada çok yakın levelller parti yapmalı onun dışında gidip ben apacheyle pt yaparsam tek keserken 20 xp aldığım mobdan 0 exp alabilirim :)
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ulan ulan hiç aklımda yoktu ... oh be mmorpg lerden kurtuluyom falan dıyodum ... nerden girdim bolume nıye baktım topıge ... offf offff ... aksam 6-7 gıbı bıtecekmıs dl ... sonra takılırız patı halkı ... class lar dengelı dedınız ... en az ne var patı famılyasında class olarak ondan acalım ,priest summoner mage ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 cleric ve summoner yoq ama cleric olsa ii olur :D[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Summoner açın ya .. erutanın var clerici :-P ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben pek kasabilceğimi sanmıyorum onu.Sadece tatmin etmek için açtım kendimi.Upskirt rullaz hehe.Cleric olsa süper olur.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 paladin rullez... en sevdigim class her daim..
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 char adı : Sifacı lvl 5 olmak uzere takılıyom ortalıkta ... sız kımsınız nerdesınız nasıl ulasırım ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 search party den paticik e gir[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 rog imperial city deyim oyle bir party yok gozukuyor ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 level 6-7 bi cleric var daha statpoint dağıtmadım yanlış dağıtıcam diye :P (high elf olmakla feci frikik veririm)[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 var mı şu anda oynayan (: lvl 6 summoner oldum. sıktı yalnız yalnız dolaşmak :p[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
clasher Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 arkadaslar bende basladım bir 2 un kadar once makınamdakı bır bozukluktan format attım su anda summoner lvl 4 um :P ve gercekten guzele benzıyor ozellikle lineage gibi safkan hack'n slash bir oyundan cıkma birileri icin birebir bir seye benziyor neyse oyundaki combat disinda hic bir sistem i anlamadım party bile kurmasi karısık geldı... birde whisper nasıl atıcam :P
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 >.< summonerler cüppe giyemiyor. warlock a benzettim ben summonerleri... yakın dövüşe de girmeleri gerekiyor çoğunlukla.[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bildiğim kadarıyla şuan whisper çalışmıyor[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben sevemedim ya oyunda kimse yok[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 apache nerde oynuyo? onu kesmke icin giricem oyuna...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Apache Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 akila kessin beni charımı silerim[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yeni Upskirtler le Geldim.Upskirt benim işim.Çok sevdim playboy roleplayini :D [spo1=OMG KALBİ OLANLAR BAKMASIN!][/spo][signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Apache Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kocaman screenshots topigi actık[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 upskirt abi bu yakışmaz SS topiğine :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hadi nerelerdesiniz girin oyuna :)[signature][hline]darkening
Öne çıkan mesajlar