Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ferentus Pati Team!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bikac tanede benden ss

[Bu mesaj Ronaldinho tarafından 22 Eylül 2005 00:10 tarihinde 100bin kez değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Ronaldinho tarafından 22 Eylül 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
ulan ulan hiç aklımda yoktu ...
oh be mmorpg lerden kurtuluyom falan dıyodum ...
nerden girdim bolume nıye baktım topıge ...
offf offff ...
aksam 6-7 gıbı bıtecekmıs dl ...
sonra takılırız patı halkı ...
class lar dengelı dedınız ...
en az ne var patı famılyasında class olarak ondan acalım ,priest summoner mage ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
cleric ve summoner yoq ama cleric olsa ii olur :D[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
5 den fazla atarız
futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz

Mesaj tarihi:
char adı : Sifacı
lvl 5 olmak uzere takılıyom ortalıkta ...
sız kımsınız nerdesınız nasıl ulasırım ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
search party den paticik e gir[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
5 den fazla atarız

Mesaj tarihi:
rog imperial city deyim oyle bir party yok gozukuyor ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...

Mesaj tarihi:
var mı şu anda oynayan (: lvl 6 summoner oldum. sıktı yalnız yalnız dolaşmak :p[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Mesaj tarihi:
arkadaslar bende basladım bir 2 un kadar once makınamdakı bır bozukluktan format attım su anda summoner lvl 4 um :P
ve gercekten guzele benzıyor ozellikle lineage gibi safkan hack'n slash bir oyundan cıkma birileri icin birebir bir seye benziyor neyse oyundaki combat disinda hic bir sistem i anlamadım party bile kurmasi karısık geldı... birde whisper nasıl atıcam
:P
Mesaj tarihi:
>.< summonerler cüppe giyemiyor. warlock a benzettim ben summonerleri... yakın dövüşe de girmeleri gerekiyor çoğunlukla.[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Mesaj tarihi:
bildiğim kadarıyla şuan whisper çalışmıyor[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
5 den fazla atarız

• Yeni Oluştur...