Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Evet Arkadaşlar Patice toplanıp action'a çıktığımız günün resimleri! Resimsiz olmaz değilmi? ;) Ilk başta Ravena,Kingslayer,Turkeyman ile Bear avlamaya gittik ve, diğer arkadaşlar'ı gruba alıp ayı kesmeye devam ettik. [spo1=Tik][/spo] EEHE APACHE'siz bir foto :P Erzak yaparken biz resim cektirdik falan fıstık. [spo2=Tik][/spo] Burdada Öyle mangal keyfi fln yapıyorduk :P Oturmuş apache beyfendiyi bekliyorduk. [spo3=Tik][/spo] Akşam oldu Kampımız hazır.Sabaha yola cıkıcaz... [spo4=Tik][/spo] Ama bizimkiler başladı muhabbete bende sabaha kadar konuştum uykusuz savaşmaya gidicektik. Ve delirip başladık Halay ÇEKMEYE! [spo5=Tik][/spo] Sabah oldu ! Muhabbet hala devam ediyor [spo6=Tik][/spo] Hepimiz hazırdık Artık yola koyulmaya başladık.Toparlanmaya Başladık... [spo7=Tik][/spo] Türk askerlerinin Saldıracağı bölgeye koşarken! ALLAH ALLAH ALLAH!!! [spo8=Tik][/spo] DÜŞMANA! YAWAŞ YAWAŞ YAKLAŞIRKEN !!! [spo9=Tik][/spo] VEEEEEEEEEEEE sonrası malüm :P SAldırdık öldük öldürdük hehe.. Gerçekten çok zevkliydi.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 256 ram ile oynuyorum sadece girişte 1 2 dakka bekliyorum bazen 10 saniye falan takılıyo oyun başka hiçbi sorun yok.H quality ve 1024 boyutta :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 [spo1=yağmurun altında seyir halindekiler][/spo][signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Sorj, 21 Eylül 2005 00:35 tarihinde demiş ki: 256 ram ile oynuyorum sadece girişte 1 2 dakka bekliyorum bazen 10 saniye falan takılıyo oyun başka hiçbi sorun yok.H quality ve 1024 boyutta :D hmm ben ortalama 30 saniye 45 saniye arasi giriyorum.. 10 sn takilma olayi hic olmadi. (bu sistem konfigurasyonundan kaynaklaniyo olabilir die tahmin ediyorum) ayni cozunurlukte oynuyorum.. 3ghz cpu, 512mb ram,128 geforce fx 5200.. basladigimdan beri sadece 2 defa dc oldum. onlarda da server check please try again little later dedi.. 10 - 15 sn sora girebildim... bu gunde dc oldum ama server check yapicaklarini belirmislerdi 10-12 arasi.. 50 tane notice gecti su saatlerde yapilacak diye. wakit geldiginde de tekrar notice gecti basliyoruz die.. temiz is :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu arada o portalin acildigi yer pk zone.. biri gidip baskasi tarafindan olduruldugunde item loot ediliyomu edilmiyomu corpse ustunde solesin lutfen.. hayir ben baya saglam item kastim gitsin istemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gitmez be olurmu öle şey.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Gitmez gitmez .. orda o skeletonlar varken loot yapılmaz zati :-p .. Skeletonlarda tekme atiyor ya çok pisler ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 aman aman geliyom bende bakalım nasıl oyun %81 çalışırsa girecem useastte nick kendi nickimi deniyecem olmadı basina sonuna bisiy eklerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sorj The Çapkın On the JOB :D ehue çapkınlık yaparken... [spo2=Tık][/spo] SApIĞım ama PaRa BeNDe.. (Kroyum emme para bende değişik versiyonu) 18+ yanlız resimler :P ruhsal sağlığınız için :P ben uyardım :D YAW SOPA İLE KAPAMIŞ ŞANSA BAK :( [spo1=Tik][/spo] [spo3=Etek Altı 18+!!!][/spo] Allahım ya ne fesatım euhe.Gencecik BETONARME High elf kızlara göz dikmiş bi sapık :P:P Rolü oynamak cok zevkli heue...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın[Bu mesaj Sorj tarafından 21 Eylül 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 çok zevkliydi yaw:Den baştaki resimde gördüünüz ayı resimden bikaç sn sonra beni yedi eheh[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 uehueueh.. hasta herif ya.. bayildim hehehe. upskirt guzel olmus.. ferentus'u begenmedik diyen arkadaslar oyunda upskirt ss alinabildigini duyunca hemen download a baslarlar heralde.. time a kapak yapalim bunu :D bu arada benim lvl 20 olmak uzere. artik coldeki skeletonlari kesebiliyorum. bide 1 platin coin, 40 gold coin yaptim.. mmorpg lerde zengin olmak benim kaderim galiba. o pp 'e kasicam clan kurucam :D [Bu mesaj madnmad tarafından 21 Eylül 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ohhh indi ya şimdi patchleri çekiyo necromencer varmı??? classları söyleyin hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 cidden bende tam upskirtci Yeteneği var ha.Direk yakalıom acımıom euhe. Highelfler çok tatlı ya oyunda Hatun :D yok öyle bi kıyafet ya nası bi kıyafettir o ehue.. yanlız 18+!! daki resimde Asılma Lan Asılırsan öperim lafı süper müğheehe yarıldım! [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 21 Eylül 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 necromancer gorunuyo da henuz acik deil.. ama gelecektir.. ayrica necromancer oynamak ta baya zevkli olur hani.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Abi olmuyor böyle terazime tıklayın okadar emek var :D Ayıp oluyor ama !! Mad sende koysana resim cekip.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: RaVena, 21 Eylül 2005 14:05 tarihinde demiş ki: Gitmez gitmez .. orda o skeletonlar varken loot yapılmaz zati :-p .. Skeletonlarda tekme atiyor ya çok pisler .. :D kacarken cok komik oluyo skeletonlardan... resmen kicini tekmeliyolar adamin.. saka deil yani hakaten kacarsan kicina vuruyo tekmeyi... kungfucu skeletonlar ahaha.. ss alicam kicima tekme yerken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sorj paylaşım için teşekkürler :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Sorj, 21 Eylül 2005 17:08 tarihinde demiş ki: cidden bende tam upskirtci Yeteneği var ha.Direk yakalıom acımıom euhe. Highelfler çok tatlı ya oyunda Hatun :D yok öyle bi kıyafet ya nası bi kıyafettir o ehue.. yanlız 18+!! daki resimde Asılma Lan Asılırsan öperim lafı süper müğheehe yarıldım! ahanda g-string giymi$im lafi yardi beni.. ss koyucam bu arada firsatim olursa.. useniyorum hepsini tek tek upload etmeye imagshack'e.. ilk girdigimde bi seri yapmistim ama genel anlatim icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tüh yaw necro yok he e siteye niye koyuyonda bizi gazliyon kardeşim?!?!? o zmn wizard oluruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 summoner Ol ya summoner kral :) Wolf falan cıkartıyon süper![signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 geldim eastte nickim mpug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Summonerler felaket mükemmel .. arkdaşlar bişi söliyim .. siz siz olun levelinz 20 - 30 olmadan keşife çıkmayın .. yoksa benim gibi Ratmanlar tarafindan Kemirilirsinz :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 abi gelim mi bende oynayan var mı çok? tek kalmiim?[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 karşıyakdan oynayan kim oradaa[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ben oynuyorum karşıyakadan GOthic ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar