Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Medenıyetler Bulusması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet baktım kımse bu konu hakkında topıc acmamıs.Sahsen hataylı bırı olarak bana kaldı.
-----
Kucukken evımızın yanında fransız katolık kılısesı vardı.Tabı 3 5 tane hristiyan arkadasımda vardı.Kilesenın bahcesın basketbol oynardık.Papaz bıze kola biskuvı getırırdı.:)[Bu papaza bazıları mısyoner dıyor]
Arap arkadaslarım var suruyle.Deyısık turkcelerıyle cok samımı sıcak ınsanlar.[Konustırmıcam kendımı senınle=senınle konusmıcam vb.]
Ermenı olmaz olurmu.Kagıtta hep kaybederdı.
Babamın arkadası musevı ıbram amca var.Bayramlarda en cok o harclık verırdı.
İşte boyle bır mozaıgın parcası olmak benı cok mutlu edıyor.Burdakı hosgoru herkese ornek olmalıdır.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Mesaj tarihi:
Medeniyetler buluştu. Şimdi ne yapsak diye düşünüyorlar.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
hatay güzel bir yerdi gerçekten, gitmişliğim var,benim de hataylı bir arkadaşım var. yıllardır bu kadar farklı kültürleri içinde barındırmış bir bölge orası, daha sık yapılması lazım bu tip faaliyetlerin.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
Çok güzel de hoşgörüye bakar bu. Yani bi anlaşmazlık çıksa belki en çok orası karışır... olabilir yani[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
  • Yeni Oluştur...