VipeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ayrılmıştık ama ben unutamamıştım onu! 1 sene geçti ve hala bende bişeyler var ama o beni nedensiz terketti nedensiz ve zamansız sadece size içimi dökmek istedim![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 az daha ayrıntıya gir teselli edelim. ne bu böyle iki satır bişi anlamadım ben bundan.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gecmış olsun kardes cok sıkma canını insan bazen çok uzulduğu seylerı bıle zaman geçtıkçe unutabılıo uamrım atlatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 başka derdinizmi yok ya? aşk meşk boş işler boşveriiin..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 zuhahah benim ismimin yanında kalp var ztn :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Sanırım anlatabileceği bişey yok Fıstan, mevzu mfö-ele güne karşı durumu sanırım bi gün gelip sebep sölemeden "ben sende ayrılıyorum" demiş kız bizimki daha led zeppelin-dazed and confused ken ortamdan cıkmış kız soramamış buda içine oturmuş doğal olarak, falan filan.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 lonely, nickinin altındaki amblem de pek hoş duruyomuş hani..boş işler filan ama?[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya aslında öss bahanesiyle ara vermek istedi bende bu şekilde araya soğukluk girer die istemedim arayı ama asıl sorun bu yaptığının bi nedeni olmadığını söylüyo! ama herşey çok güzeldi ben çok kötüyüm yaa[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 aslında onun da beni sevdiğini biliyorum ama arada bişey var sanki ama başka biri değil daha başka ne olabilir ki! ben onu hala seviyorum![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 saygı duy bence üstune gıdersen iice kaçar benden sölemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Zephyros, 26 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: git bar mar yap üni ortamında bul birilerini ne kasıyosun ask maşk sevgi yalan bak keyfine [signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ne kadar seversen sev, şunu asla unutma.. zaman herşeyin ilacıdır buna inandım okadar günden sonra.. aylara ağladım nafile.. kaçan kovalanıyor bu tamamen herkes için doğrudur.. kaçıcaksın daima, belli edicen sonra kaçan sen olcan bi şekilde[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya nedenini çok merak ediyorum kendisi si şekilde kaçıyo cevaplamıyo ya benim gibi birisini nerde bulcak ya[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Fistan, 26 Eylül 2005 00:49 tarihinde demiş ki: az daha ayrıntıya gir teselli edelim. ne bu böyle iki satır bişi anlamadım ben bundan. girdim ama yeterli mi yukarda![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Alışırsın be viper zor ama alışmak zorundasın. senin durumunda olan çok insan var.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 keşke 1,5 sene önceye gidebilsem[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Boşver gitme gerek yok bitmiş gitmiş. önüne bak neden arkaya bakıyorsun ki.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 haklısın yeni ufuklar yeni insanlar okul açılıyo 3 ekimde ama bu gece kötü olcak yanlız[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 olur öyle arada diyorum ya yanlız değilsin. arada gelir - gider, yoklar seni öyle. ama atlatmalısın. merak etme.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 saol ya iyi geli söylediklerin[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 canığı sıkma ben bu topici yeni fark ettim önün açık kısmet yakındır sana[signature][hline]eN büyüK fenerLi sİbeL kekİLLi :tup:erKeK_aDam_RenKli_TakIm_TuTmaz:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 nie kadınlar böyle sebepsiz işler yapar? herşey çok güzeldi yaa![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: thug_life, 26 Eylül 2005 02:19 tarihinde demiş ki: canığı sıkma ben bu topici yeni fark ettim önün açık kısmet yakındır sana falcı gibi konuşmuşsun :) said: VipeR, 26 Eylül 2005 02:21 tarihinde demiş ki: nie kadınlar böyle sebepsiz işler yapar? herşey çok güzeldi yaa! az biraz denge meselesi.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Yanlızlıga alıştım ben. Hiç yoktum sanki önceden. Herşey sona erdi bak unuttum sevgileri bu kalbe yeniden sev diyemem. Biliyorum yanlış yoldayım. Yine sevdanın koynundayım. Unutmuştum öylesine dayanılmaz sarsıntıları sana mahkumum farkındayım. Anlasanda farketmez adı boyle ask affetmez yüreğin unutmaz beni kaçsanda aşk terketmez. Ne olur gülme gülme yapamıyorum. Elimde değil seviyorum.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sende de bi acı var galiba[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar