Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Giden/Kaçan Eskilere

LordOfBlood

Öne çıkan mesajlar

20k+ uzeri kullanicisi olan bir forum burasi eski/yeni diye ayrim yapmak cok sacma cunku eskilerin bildigi paticik pepelek veya ultimatr artik bu degil. Bonecrusher inda dedigi gibi artik degisti ortam yani eskiden mmorpg agirlikli ve bilgisayar uzerine konusuyorduk ama simdi hersey hakkinda yani 2001 senesinde asik oldum diye biri forum acsaydi gulerdik ama simdi normal karsilaniyor.

Bu degisiklikten ben memnun degilim o yuzden eskiden gunde 2 saatimi gecirdigim yerde simdi giriyorum ilgimi ceken birsey varmi diye bakiyorum yoksa cikiyorum varsa muhabbete katiliyorum.

Yani kalip savasmak fln ucmussunuz biraz sonucta burasi bir internet sitesi degismesin diye ugrasmanin anlami yok degisecekki herkese hitap edicek haaa degismemesi icin savasmamis gerekiyorsa suan varolan bolumlerin en az yarisini kaldirmak gerekir...

Butun bunlarin yaninda paticik i birakiyorum diyenlerin tamaminida garip karsiliyorum. Yani sigara alkol gibi birsey degil ki bu birakiyorsun basliyorsun.
Yeni uye olan birinin paticige basliyorum diye topic acmasi ne kadar mantikliysa eski birininde Paticigi birakiyorum diye topic acmasini ayni sacmalikla karsiliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordOfBlood, 26 Eylül 2005 11:02 tarihinde demiş ki:
Bande yeniyim, AMA;

Bir gemi batarken gemiyi ilk terkendenler Kaptan ve Mürettebat olmaz. Ama maşallah ESKİ olan arkadaşların hepsi yeniler bizi yaktı bitirdi Öldürdü diye kaçıyorlar. Ya Madem öyle niye savaşacağınıza öldük bittik diye kaçıyorsunuz?Madem (size göre) Paticik çok kötü oldu yeniler herşeyi bozdu diyorsunuz sizde zamanında yeni değil miydiniz?Bizden ne farkınız var, bir kaç yıl önce doğmak veya siteye bir kaç yıl önce kaydolmak mı?Bütün Yeni/Eski arkadaşlara Sevgi ve Saygılarımla...

cunki savaş diye bi geyik sacma, burası ne senın ne benım nede yenı eski bi topluluğun neyin savaşını vericeksin.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...