Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Giden/Kaçan Eskilere

LordOfBlood

Öne çıkan mesajlar

Bande yeniyim, AMA;

Bir gemi batarken gemiyi ilk terkendenler Kaptan ve Mürettebat olmaz. Ama maşallah ESKİ olan arkadaşların hepsi yeniler bizi yaktı bitirdi Öldürdü diye kaçıyorlar. Ya Madem öyle niye savaşacağınıza öldük bittik diye kaçıyorsunuz?Madem (size göre) Paticik çok kötü oldu yeniler herşeyi bozdu diyorsunuz sizde zamanında yeni değil miydiniz?Bizden ne farkınız var, bir kaç yıl önce doğmak veya siteye bir kaç yıl önce kaydolmak mı?

Evet kabul ediyorum; bazı kişiler gerçektende gırgırdan başka bir şey yapmıyorlar.Forumu berbat ediyorlar. Lakin yöneticilerle konuşup banlatmak varken kaçmak niye?

Crysania arkadaşımızın yazdığı çok güzel bir söz var;
"Hiç Sabrın Kalmasa Bile VAZGEÇERSEN Kaybedersin!"

Bütün gidenlere söylüyorum, eğer bu siteye gerçekten değer veriyorsanız geri dönün ve sitenin daha iyi hale gelmesi için çalışın, kaçıp bir darbe daha vurarak değil.

Eğer mücadeleden Kaçıyorsanız kusura bakmayın ama, bu sitenin sizin için hiç bir değeri yoktur o zaman.Yenileri bahane ederek kaçmış olursunuz sadece...

Bütün Yeni/Eski arkadaşlara Sevgi ve Saygılarımla...[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
kendinizi vermeniz gerekir.
Devrimi satın alamazsınız.
Devrimi yapamazsınız.
Devrim olabilirsiniz ancak...

[Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zaten onu da diyecektim, ama ağır kaçar diye yazmadım. Her ne kadar yaptıklarını yanlış buluyorsam da Onlar bizden eski.Ve Saygıyı kesinlikle Hak ediyorlar.
[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
Devrimi yapamazsınız.

[Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 11:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh meydan muharebesine de gerek yok, kalıp savaşmak falan. ama en azından yeni sistem gelene kadar idare edilebilirdi, daha seyrek girilirdi, daha az post atılırdı..tamamen bırakıp gitmek niyedir, nicedir ey babayiğitler?[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında onların da haklı yanı var sonucta bana anlattıklarında eskilerdeki patiyi çok daha zevkli ve seviyeli olduğu ortaya çıkıo ve şimdi bozulması onları üzüo bu da onları bi açıdan haklı yapıo.yine de bn olsam (bnde eski diilim yenilerdenim ama öle olsam) ne olursa olsun bırakıp gitmezdim üstüne keyfimi kaçıranın burdan gitmesini sağlardım ki yine eski tadı alabileyim...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

elbettteki dogru diil bunun böle olduğunu kimse söyleyemez ama yine de ben onların bakış açısından biras da olsa bakmaya çalışıorum ve biras da olsa haklı buluorum sonucta girdiğimde rahatsız oluosam bi daha girmem ya da seyrek girerim keyfimi kaçırıcak bişiyi neden yapayım ki??[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunda burada zaten, herkes kolay olan yolu seçiyor, zora kimse katlanamıyor.O "Üyemiz 1000'den fazla mesaj atmıştır yazan sembolü" almak için uğraşan geriekalıların bütün postları silinip "Bu üyemiz sadece post kasmak için post atmaktadır manasına gelen bir sembol" koysalar daha iyi olmaz mıydı ki?

*Evet evet; genel yönetici ben olacağım.*[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
Devrimi yapamazsınız.

[Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ewet daha çok kişi gidecek gibi ve inan istenen bişi diil bu bn şahsen şuan gidenlerin geri gelmesini herşeyden çok istiyorum hatta bnn için yapılabilcek bişi varsa en başta bn yapmak isterim...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordOfBlood, 26 Eylül 2005 11:18 tarihinde demiş ki:
Ben zaten onu da diyecektim, ama ağır kaçar diye yazmadım. Her ne kadar yaptıklarını yanlış buluyorsam da Onlar bizden eski.Ve Saygıyı kesinlikle Hak ediyorlar.

ben onu kastetmiyorum benzetme zaten yanlış batan değil değişen paticikten gidiyorlar artık sevilen muhabbetler dönmüyor diye bende çok özlüyorum o eski muhabbetleri tabiki forum sonuçta yani insanlara yardım etmeyi seviyorum bildiim konularda o yüzden buralardayım hala[signature][hline]darkening
Sosyal ağlarda paylaş

Evet yapabilirsin. bunu bütün gidenlere mail olarak atması için Black Rose'a Başvurabilirsin mesela. Bende atardım ama sen benden 1 ay daha kıdemlisin.[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
Devrimi yapamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

ya tmm peki bu keyif kaçıran olaya bi çare bulunamaz mı sonuçta post kasan adamlar yüsünden muhabbet seviyesi düşüo eskiler sıkılıp gidio site değerini kaybedio :s önlem yok mu bnn için biz bulsak bişiler ne bilim ziyan olmasa site...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordOfBlood, 26 Eylül 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
. "Üyemiz 1000'den fazla mesaj atmıştır yazan sembolü" almak için uğraşan geriekalıların bütün postları silinip "Bu üyemiz sadece post kasmak için post atmaktadır manasına gelen bir sembol" koysalar daha iyi olmaz mıydı ki?

Bu nasıl fikir?[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
Devrimi yapamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne ya, ilkokul ögrencisi miyiz, eskiler yeniler falan.
Burasi bir forum, 20k kullaniici varsa, 20k kisi burayi bir forum yapiyor.

Ayrica, buradan kimler göctü kimler, paticik ayakta kaldi sonucta. Simdi ayrilanlar, bazi özledikleri seyleri bulamadiklarindan gidiyorlar. Zaten sürekli bir yaprak dökümü olmak zorunda ki agac saglikli kalabilsin öyle degil mi?

Abartmayin kisaca[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman saksıları çalıştırmaya başlayalım.
(Yada Hercule Poirot'un dediği gibi gri hücreleri çalıştırmaya başlayalım.)Çünkü giden gidene...[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
Devrimi yapamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
LordOfBlood, 26 Eylül 2005 11:37 tarihinde demiş ki:
said:
LordOfBlood, 26 Eylül 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
. "Üyemiz 1000'den fazla mesaj atmıştır yazan sembolü" almak için uğraşan geriekalıların bütün postları silinip "Bu üyemiz sadece post kasmak için post atmaktadır manasına gelen bir sembol" koysalar daha iyi olmaz mıydı ki?

Bu nasıl fikir?

sembole gerek yok öyle mesaj atanlar zaten bilinmekte ve bu kişilere cevap vererek muhabbeti o yönde düşük seviyede tutan kişilerde aynı kefede yer aldıklarından oto kontrol gerekli. Herkes kapısının önünü temiz tutsa heryer temiz olur[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Bence belli edilse daha iyi olur, birde Genel Yönetici biraz daha uğraşıp o makinelerin IP'larini alarak bir daha o makineden açılan hesapları engellerse durum engellenmiş olur bence.
(Biraz sert olabilir, ama lazım)[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
Devrimi yapamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok o kadar da diil ama yine de caydırıcı bişi olmalı mesela öle bilerek post kasan tiplerin yanına 1 günlük bi sembol konulabilir aynı ilk gelen patilinin isminin yanında balon olması gibi o sembol sayesinde kişi onu almamak ya da işte damgalanmamak için bidaha böle post kasma olayına girişemez...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

bilinçlendirme için yeni kayıda hemen bu konuyla ilgili özel msj atılabilir bence yanında günlük sembol olayı da olursa sanırım post kasma olayı ortadan kalkar ya da biras azalır...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler yakında GenelYöneticilik için başvuracağım, oylarınızı bana verin hepsini yapacağım:)

Şakayı bırakırsak, genel Yöneticimiz Kara Gül ile ufak bir mesajlaşma yapsak kabul eder mi acaba?[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
Devrimi yapamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...