Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

B.B.Ankaraspor-Besıktas

Passanger

Öne çıkan mesajlar

yaptırdığı frikikler, kendi attığı frikikler, önünü boş bulduğu zaman çok iyi kullanması, frikik kornerleri, anlık derin topları...

tümer de kendi çapında iyi bir futbolcu ama alex kadar "kurtarıcı" değil; daha bir takım oyuncusu hüviyetinde..

o yüzden tümer solda oynasın dedim eskiden stilini kily gonzalez e benzetirdim. içeri kaymasında sakınca yok sonuç olarak maç içinde.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

Jazzy yanlız şu anda Alex gibi bir oyuncuyu Türkiye'ye getirecek FB'den başka kulüp yok. Ne GS olarak biz ne BJK şu anda bunu yapabilir. Ancak Hagi gibi potansyeli belli yanlız gözden düşmüş bir adam getirip diriltmekle ya da Ribery gibi adı duyulmamış ama yıldırım gibi oynayan bir oyuncuyla olur o. Bu da çok riskli iş...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 25 Eylül 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
Jazzy yanlız şu anda Alex gibi bir oyuncuyu Türkiye'ye getirecek FB'den başka kulüp yok. Ne GS olarak biz ne BJK şu anda bunu yapabilir. Ancak Hagi gibi potansyeli belli yanlız gözden düşmüş bir adam getirip diriltmekle ya da Ribery gibi adı duyulmamış ama yıldırım gibi oynayan bir oyuncuyla olur o. Bu da çok riskli iş...

Mesela trabzonspor Yattara'yı 300.000$'a getirdi..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Gangsta olmak için tıkla!
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız yattara çok farklı oyuncu. Ne kadar yetenekli olursa olsun hiçbir büyük kulüp onun disiplinsizliklerine tahammül edemez. O yüzden de fiyatı hiç belli bir seviyeden fazla artmayacak bir oyuncu.

Bir de şu Ribery deyince aklıma geldi onun davasından şöyle 5-6 milyon dolar gelse de yabancılardan birini satıp/gönderip iyi bir defansif orta saha alsak Saidou'nun yanına/yerine. Sağ bek de alabiliriz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

ribery denn para gelme ihtimali çok düşük daha geçende yöneticilerden biri en az 1,5 senede hallolacak bi dava dedi
zor yani bu arada ben heinzi çok beğendim soldan attığı her top tehlike yarattı hasan şaşı çıkardığı için de gerets i tebrik ediyorum otorite dediğin işte budur[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

basindan beri sorumlu yonetim hala da suclu yonetim, o gitsin bu gitsin demiyorum ama yanlislarindan dolayi illa biri gidicekse o da yonetim olmali bence.
herkes futbolcu kurtarir gibi dusunuyor ama bence degil zaten klubunde pek parali oldugunu sanmiyorum, en dandik adam ali gunes bile garanti para 1.5 trilyon aliyor(yani oynamasa bile) toroman desen 1.15 felan. yani durum pek ic acici degil.
sirf fbnin elinden kapmis olmak icin, fbden oynadigi taktirde 300bin dolar kazanan ali gunesi aldilar, fbde oynarsa 5 senede kazanacagi parayi, oynamasa bile 1 senede verdiler. bu adam zaten o kadar yetenekli bir adam degil, para kazanmak icin hirs yapip oynamasi icin de bir nedeni yok zaten oynamasa da aliyor paralari. bir cok oyuncu bole bjkta.
transfer sampiyonu olmak icin 1 ayda 10 tane ortasaha oyuncusu 5 tane sagbek aldilar. ne kadar guzel oyuncu olursa olsun 32 yasinda adama 3.5milyon bonservis verdiler.
yenildikleri butun maclardan sonra hakemleri, federasyonu yani kendilerinden baska herkesi sucladilar, olmadi td degistirdiler. ama bi kere donup futbolcusunda ya da kendisinde aramadilar sucu olacagi buydu.
sahaici basaridan para kazanilamayacagi ortada oldugu icin, carewin o bahsediler 30milyonluk arsenal ve nihatin satisindan gelicek para kurtarabilir bjki yoksa, parasal bakimdan cok kotu durumda olucaklar gibime geliyor.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Besıktas futbolcusunun boyle oynama hakkı yoktur.Aıltondu carew di bunların hepsı bos.Besıktas takımının sadece adı bıle yeterlı olmalı ankarasporu yenmeye.
Sorun yonetımde.Tesıslesmede cok buyuk adımlar attılar ama kanımca futboldan anlamıyorlar.Bırkere besıktaslılık ruhu basarıyı ozunden yakalamaktır.Ordan burdan kım varsa topladılar yazık.Suc rıza calımbay kadar yonetımındır belkıde daha fazla yonetımındır.
Bu sene artık bıtmıstır.Malmoyu bır mucıze sonucu elersek uefada bıraz heyacan yasayabılırız okadar.
Cozum nedır peki?
Birkere S.Engin takımın menajerı olmalıdır.Ilhanın sergenın a.dursun nun en ıyı zamanları S.Engin donemlerıdır.yanlıs bır transfer asla yapmamıstır.Rıza iyi t.d ama oyuncuları motive edemedıgı ortada.
Sonra kongre yapılmalı.İhsan Kalkavan artık yonetımın basına gelmelıdır.Serdar bılgılıden bıle once gelmelıydı.Ve besıktas elındekı futbolcu kalabalıgından kurtulmalıdır.besıktas özune donmelıdır.baba hakkı,Feyyaz,rıza,metın,sergen ve aklıma gelmeyen daha nıcelerı besıktas ruhu budur.
Ayrıca Besıktasın parasal sorunu var dıyenlerı anlamıyorum.Vergı kacırmıyoruz borcumuz bellı.Kaldıkı fulya projesı gıbı bır altın yumurtlayan tavugumuz olacak 1 yıl sonra.Yanı besıktas ne carewden gelecek paraya bakar nede nıhattan.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

bence rıza hocanın en yakın zamanda fulyaya sürgüne gönderdiği oyuncuları geri çapırmsı gerekiyor..

emre defansa , tayfunda orta sahaya ilaç gibi gelicektir. ayrıca hazırlık maçlarında çok beğendiğim güvene de şans vermesi gerekiyor... desem de , zaten 22 futbolcuyu oynaymışız , bu takımdan bişey olmıyacağı belli.

ihsan kalkavan gibi biri gerekiyor , kıvanç oktay gibi futboldan anlamayan biriyle olmuyor bu iş. kıvanç okytay futbol şubesi sorumlusu olduğu zamandan beri yapılan düzgün 1 adet transfer yok. yapılanlarda sinan engin sağolsun.[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

Eveeet, ne mutlu bize, bu sene de lige başlamadan havlu attık, UEFA'dan da elendik mi bi tek bi Konyaspor'a ihtiyacımız kalıyor bizi Türkiye Kupası'ndan eleyecek, ondan sonra tamam, sene sonuna kadar gelecek sezonun takımını hazırlarız yine.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...