Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

B.B.Ankaraspor-Besıktas

Passanger

Öne çıkan mesajlar

Bu camia mum yaksın arasın Bilgili yönetimini.
Şerefsiz Yıldırım Demirören "Ahada senin takımın senin camian ne yaptın?"[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReDDoG, 23 Eylül 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
garanti alır beşikaş %100 garanti veriyorum bu maça.

said:
-Nae, 23 Eylül 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
reddog 2pac gibi olmayasın sora :)

said:
ReDDoG, 23 Eylül 2005 19:18 tarihinde demiş ki:
olmam çok eminim.

buyuk lokma ye...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

yenilgi bi tarafa besiktas rezalet futbol oynadı..
adam akıllı bir gol pozisyonu yok..sadece ilk yarıda tumer kacırdı ve mac 2-0 olduktan sonra ailtonun sutu direkten dondu..

eger bu mactan sonrada rıza istifa etmezse malmo ye elenirse besiktas yonetim rıza elele gider gibime gelio..

bence ankara haketti kazandı..tebrikler..sıra samsunda :p[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rush, 25 Eylül 2005 19:23 tarihinde demiş ki:
naa büyük konuşma bak adam konuştu noldu ankara aldı.samsun deplasmanı zordur.

buyuk konusmuyorum ki olabilecek bişi soyluyorm ibre GS'den yana..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

ailton the tosun bap kleberson the k!ng pls.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

sergene hayran kaldım ya ankaralı futbolcu yanından gecio ayagını bile uzatmıyo.

ancak 3.ligde oynayabilecek birinin besiktas ta hala ne isi war anlayamıyorum[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

İkinci yarıya yeni bir teknik direktör gelir... Ligin ikinci devresinde kasar kasar beşiktaşı 4. yapar. Efsane derler, yeni sezon başlar, Beşiktaş yine süper! transferler yapar, ama istenen futbol ve puanlar bir türlü gelmez, sonra yeni bir teknik direktör daha gelir... bu da böyle gider.

Son olarak Beşitaşlı arkadaşlar niye isyan ediyorlar anlamıyorum, onlar sevinmek için sevmemişlerdiki?[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

rıza gitsede gitmesede takımdaki bazı oyuncuların gonderilmesi gerek..ayrıca surekli kadroyla oynamayıp istikrar yakalanmalı..(ozellikle forwette)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj wook tarafından 25 Eylül 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...