Rush Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 cimbomda yenildimi samsuna tam olur heh.[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAD BASTIK. GFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bu camia mum yaksın arasın Bilgili yönetimini. Şerefsiz Yıldırım Demirören "Ahada senin takımın senin camian ne yaptın?"[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 we maç bitii.. 2 -0 beşiktaş mağlup...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Rush, 25 Eylül 2005 19:21 tarihinde demiş ki: cimbomda yenildimi samsuna tam olur heh. o biraz zor[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: ReDDoG, 23 Eylül 2005 19:12 tarihinde demiş ki: garanti alır beşikaş %100 garanti veriyorum bu maça. said: -Nae, 23 Eylül 2005 19:14 tarihinde demiş ki: reddog 2pac gibi olmayasın sora :) said: ReDDoG, 23 Eylül 2005 19:18 tarihinde demiş ki: olmam çok eminim. buyuk lokma ye...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bilgili kim ya. allah göstermesin onun gibisini bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 naa büyük konuşma bak adam konuştu noldu ankara aldı.samsun deplasmanı zordur.[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAD BASTIK. GFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 vay beşiktaş artık rıza hoca gider herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Evet büyükleriniz görmüştü Namağlup lig götürmeyi.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: -Nae, 25 Eylül 2005 19:21 tarihinde demiş ki: said: Rush, 25 Eylül 2005 19:21 tarihinde demiş ki: cimbomda yenildimi samsuna tam olur heh. cimbom beşiktaş veya fener değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yenilgi bi tarafa besiktas rezalet futbol oynadı.. adam akıllı bir gol pozisyonu yok..sadece ilk yarıda tumer kacırdı ve mac 2-0 olduktan sonra ailtonun sutu direkten dondu.. eger bu mactan sonrada rıza istifa etmezse malmo ye elenirse besiktas yonetim rıza elele gider gibime gelio.. bence ankara haketti kazandı..tebrikler..sıra samsunda :p[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Rush, 25 Eylül 2005 19:23 tarihinde demiş ki: naa büyük konuşma bak adam konuştu noldu ankara aldı.samsun deplasmanı zordur. buyuk konusmuyorum ki olabilecek bişi soyluyorm ibre GS'den yana..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 besiktasa cakıyolarmı la gene tüh[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ailton the tosun bap kleberson the k!ng pls.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 biz bişey biliyoruzda söylüyoruz.. 3-0 dedik yanıldık ama neyse.. 2-0 oldu.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sergene hayran kaldım ya ankaralı futbolcu yanından gecio ayagını bile uzatmıyo. ancak 3.ligde oynayabilecek birinin besiktas ta hala ne isi war anlayamıyorum[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 rıza gittimi şimdi ne oldu anlayamadım ben[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gitmedi ama gider[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gitsin gitsin hala 80 lerin 90 ların futbolunu oynatıyo gelen üstünden geçiyo olmaz bi galatasaraylı olarak üzülüyorum[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Rıza ya futbol anlayışını değiştirecek ya da gidecek 2sinden biri ..[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 İkinci yarıya yeni bir teknik direktör gelir... Ligin ikinci devresinde kasar kasar beşiktaşı 4. yapar. Efsane derler, yeni sezon başlar, Beşiktaş yine süper! transferler yapar, ama istenen futbol ve puanlar bir türlü gelmez, sonra yeni bir teknik direktör daha gelir... bu da böyle gider. Son olarak Beşitaşlı arkadaşlar niye isyan ediyorlar anlamıyorum, onlar sevinmek için sevmemişlerdiki?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 rıza gitsede gitmesede takımdaki bazı oyuncuların gonderilmesi gerek..ayrıca surekli kadroyla oynamayıp istikrar yakalanmalı..(ozellikle forwette)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim [Bu mesaj wook tarafından 25 Eylül 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 rıaz hoca gitmelidir. ve forvete güzel bir golcü alınmalı hep aynı golcüler satılıyor bjk gidiyor ör) i mansız carew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 @beybin bitti maç 2-0 ankara yendi[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAD BASTIK. GFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: beybin, 25 Eylül 2005 19:47 tarihinde demiş ki: bitti mi maç?en son 2-0 yeniliyordu beşiktaş.. 2-0 bitti[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar