amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkek[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: IsAbeLLa, 25 Eylül 2005 22:54 tarihinde demiş ki: ama ben daha çüçüğüm cücük kadarım=( sen mi cücük kadarsın...ooooooldu canım[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 son 5-6 posta yarıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm karnıma ağrı girdi ölücemmmmmmmmmmmmmmm :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: amon, 25 Eylül 2005 23:39 tarihinde demiş ki: errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkek allah belanı versin ya euheueh :D *!topicten valizini toplar*[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: amon, 25 Eylül 2005 23:41 tarihinde demiş ki: said: IsAbeLLa, 25 Eylül 2005 22:54 tarihinde demiş ki: ama ben daha çüçüğüm cücük kadarım=( sen mi cücük kadarsın...ooooooldu canım yıhyıhyıh :D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 valla helal ben ilişkiye girmekte zorlanırken(özgürlük takıntısı, gayet kötü bir şey:() evlenmeye kaşınmak... takdir ettim valla ama kaşınıyorsun hala sonra evlenmek falan sonraaaa bana göre 10 küsür sene sonra en aaaz. şöyle adamakıllı maaş ayrı ev falan olacak, ondan sonra. öncesi sakat zaten böyle konuşup da mezun olur olmaz evlenirsem beni bi temiz dövün. lütfen[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Evlenmek çok zor bişey . Gözümde çok büyüyor benim de . Hep birine bağlanmak . Gerçi sevgilimle 10 aydır beraberim o ayrı konu da arada bana da geliyorlar yani tabii ki . Özgürlük güzel şey , ta ki artık bir hayat arkadaşına gerçekten ihtiyaç duyuncaya kadar .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ne evlencen ya git bar mar yap üni ortamında bul birilerini ne kasıyosun ask maşk sevgi yalan bak keyfine[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ben natalie yle evlncem... amonun dediklerinin hiçbirini yapması da gerek yok ayrıca..[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 evleniceksin; - kocan işten gelcek yorulcak sana laf edicek işi kötü geçmişse burnundan getircek. - ayaklarını yıkatıcak ( ohahaha ) - yemek yap ulan dicek - içki içip geç gelcek orda burda sürtücek - arkadaşlarını eve getirip okey partisi atacak - kumarda paraları yicek seni temizlikçi yapcak OHOOOOOOOOOOOOOOOO[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sende evliliği Kemalettin Tuğcu hikayelerine döndürdün[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Razien tarafından 26 Eylül 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: fede, 26 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Ben natalie yle evlncem... amonun dediklerinin hiçbirini yapması da gerek yok ayrıca.. portman?[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Mike, 26 Eylül 2005 01:26 tarihinde demiş ki: evleniceksin; - kocan işten gelcek yorulcak sana laf edicek işi kötü geçmişse burnundan getircek. - ayaklarını yıkatıcak ( ohahaha ) - yemek yap ulan dicek - içki içip geç gelcek orda burda sürtücek - arkadaşlarını eve getirip okey partisi atacak - kumarda paraları yicek seni temizlikçi yapcak OHOOOOOOOOOOOOOOOO valla bunların olması için hollandada evlenmem gerek...yada cinsiyet değiştirmem lazım[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 cinsiyet gözükse kimlik kartlarımızda gerçi getirisinden çok götürüsü olacağıda açık[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Amon benimle evlenir misin :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Allah benı evlılıkten korusun.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar