amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 eve gelince sıcak bir öpücük, yemekten sonra ellerine sağlık karıcım nağmeleri, film izlerken yaslanabileceğin bir omuz, hastalandığın zaman üstünü ortecek bir şahıs, yanlış karar verme ramak kala seni durduracak biri...iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta yanında olacak bir kişi.... evlenecem ve evlendirecem...nüfus memuru olcam...paticik sap kalmayacak sizide evlendircem...yeter uleeeeeenn[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yasin kac ? merak ettim de..[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 aynı şeyi bende istiyorum ama evlenmeden :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 18 in bitmesine 29 gün var[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 git evlen o zaman uzayı ne kirletiyon uehuehe[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 zugurt aga filminden 'ben karı isterem' repligi aklıma geldi :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bende istiorum o dediklerini... :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ama ben daha çüçüğüm cücük kadarım=([signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: amon, 25 Eylül 2005 22:46 tarihinde demiş ki: eve gelince sıcak bir öpücük, yemekten sonra ellerine sağlık karıcım nağmeleri, film izlerken yaslanabileceğin bir omuz, hastalandığın zaman üstünü ortecek bir şahıs, yanlış karar verme ramak kala seni durduracak biri...iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta yanında olacak bir kişi.... evlenecem ve evlendirecem...nüfus memuru olcam...paticik sap kalmayacak sizide evlendircem...yeter uleeeeeenn evlenmeden bunların hepsi mümkün. hatta birlikte yaşadığın böyle bir hatunla evlensen bile bunların çoğunun halen devam edeceğini sanma.. :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 amon dişi insan sanırım nedanko[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 haaaa neden birlikte yaşam değil de evlenmek istediğini şimdi çözdüm :P yan gel yat ohhh..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bırak ya bekarlık sultanlıktır.[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAD BASTIK. GFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya sizin eve hırsız girmemis miydi dayın kaza yapmamis miydi nerden cikti evlenmek[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ben evlilik kelimesinden korkardım ama nooldum yahoo shoppingden gelinlik bakan bi kız oldum! insan aşık olmasın rezil oluyor ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 aslında nicotinee' i bulcan amon'la evlendirceksin..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: CusTodeM, 25 Eylül 2005 23:04 tarihinde demiş ki: ya sizin eve hırsız girmemis miydi dayın kaza yapmamis miydi nerden cikti evlenmek Brezilya dizilerine döndü zaten[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Razien tarafından 25 Eylül 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kız doğmak varmış şerefsizim... :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: amon, 25 Eylül 2005 22:46 tarihinde demiş ki: eve gelince sıcak bir öpücük, yemekten sonra ellerine sağlık karıcım nağmeleri, film izlerken yaslanabileceğin bir omuz, hastalandığın zaman üstünü ortecek bir şahıs, yanlış karar verme ramak kala seni durduracak biri...iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta yanında olacak bir kişi.... evlenecem evlen benimle amonnnnnnnnnnn[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 evlen tabı ama bu ara ev fıyatalrı artı bence bıraz bekle[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 tanıdık emlakçı var. lazım olursa söleyin.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 amon tanrım neler oluyor? sakın hemen evlenmeyin, sonra çocuk yapılıyo sonra hemen boşanıyosunuz, sonra çocuk eciş bücüş büyüyo seri katil oluyo, nice yuvalar yıkılıyo, yıkılan yuvalardan yeni katiller çıkıyo, sonra bi bakmışsınız herkes ölmüş. biraz ince eleyip sık dokuyun plz.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Fistan, 25 Eylül 2005 23:02 tarihinde demiş ki: amon dişi insan sanırım nedanko dişi değilim[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Bleeding, 25 Eylül 2005 23:14 tarihinde demiş ki: said: amon, 25 Eylül 2005 22:46 tarihinde demiş ki: eve gelince sıcak bir öpücük, yemekten sonra ellerine sağlık karıcım nağmeleri, film izlerken yaslanabileceğin bir omuz, hastalandığın zaman üstünü ortecek bir şahıs, yanlış karar verme ramak kala seni durduracak biri...iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta yanında olacak bir kişi.... evlenecem evlen benimle amonnnnnnnnnnn cinsel tercihinden şüpem var[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya ne ewlenmesı aklınızı kaçırmış olmalısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: amon, 25 Eylül 2005 23:28 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 25 Eylül 2005 23:02 tarihinde demiş ki: amon dişi insan sanırım nedanko dişi değilim cinsiyetin ne peki? pardon dişi dedim alındın heralde. özür dilerim.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar