Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyülerde Spazm..

vagabond_

Öne çıkan mesajlar

//if !(( == 6) || ( == 25) || ( == 26) || ( == 46) || ( == 48) || ( == 49) || ( == 54) || ( == 55) || ( == 57))
//if (0 = 3) || (0 = 4) || (0 = 5) || (0 = 6) || (0 = 8)
// smg Vendorlara buyu atmak suctur.
// criminal
// f_fizzle
// newitem i_killer
// act.equip
// return 1
//endif
//endif

//if ( == c_pv)
// if !(( == 6) || ( == 25) || ( == 26) || ( == 46) || ( == 48) || ( == 49) || ( == 54) || ( == 55) || ( == 57))
// f_fizzle
// return 1
// endif
//endif
//
//if ( == c_h_ogretici)
// if !(( == 6) || ( == 25) || ( == 26) || ( == 46) || ( == 48) || ( == 49) || ( == 54) || ( == 55) || ( == 57))
// f_fizzle
// newitem i_killer
// act.equip
// smg Ogretmene el kalkar mi? ayip...
// return 1
// endif
//endif
//
//if ( == c_baskan)
// f_fizzle
// newitem i_killer
// act.equip
// smg Bunu yapmamaliydin...
// return 1
// endif
//endif

//if ( == c_muskaci)
// f_fizzle
// newitem i_killer
// act.equip
// smg Bunu yapmamaliydin...
// return 1
// endif
//endif
//
// spell freeze time
Sosyal ağlarda paylaş

said:
if !(( == 6) || ( == 25) || ( == 26) || ( == 46) || ( == 48) || ( == 49) || ( == 54) || ( == 55) || ( == 57))
if (0 = 3) || (0 = 4) || (0 = 5) || (0 = 6) || (0 = 8)
smg Vendorlara buyu atmak suctur.
criminal
f_fizzle
newitem i_killer
act.equip
return 1
endif
endif

yukaridaki satirlarda eger '(0 = 3) || (0 = 4) || (0 = 5) || (0 = 6) || (0 = 8)' npc'leri var ise ve eger '!(( == 6) || ( == 25) || ( == 26) || ( == 46) || ( == 48) || ( == 49) || ( == 54) || ( == 55) || ( == 57)) ' buyuleri kullanilmiyorsa i_killer item'i yarat ve bunu buyu yapan kisiye equip ettir demissin. i_killer item'i buyuk ihtimal sersemleten item. bu satirlari silersen sorun duzelir buyuk ihtimal.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim.
Vikont, rules tamer.
Sosyal ağlarda paylaş

if !(( == 6) || ( == 25) || ( == 26) || ( == 46) || ( == 48) || ( == 49) || ( == 54) || ( == 55) || ( == 57))
if (0 = 3) || (0 = 4) || (0 = 5) || (0 = 6) || (0 = 8)
smg Vendorlara buyu atmak suctur.
criminal
f_fizzle
newitem i_killer
act.equip
return 1
endif
endif

sileceğim yer burası mı yani ?
Sosyal ağlarda paylaş

işin gırgırındasınız ya :)

Ben bu arkadasa soyledim yapmasini gereken.math zaten // leri ben koydurmustum bi baktim burdada acmis post.yani silmesine gerek yok // = invis plz :).yani buyulerle ilgili yada i_killer itemi ile ilgili bi sorun yok.sorunu ben bu satirlarda buldum ve arkadasa soyledim.ancak arkadas su an ftp den baglaniyormus yani refresh atamamis ama yinede oluyor dedi.save alsada olur ama bu satirlardan baska scriptte olma olasiligi nedir.vede soyle diyim en iyisi i_killer itemini kaldirip i_invul koyabilir.yada yeni item yaratip onu vendora verebilir.hiti dustugu anda vendorun yada vuruldugu anda ona vuranin hitsini 0 yap mantigindan kendin yeni biseyde yaratabilirsin.Ama Sanirim Scripterinizin makine arizali dedigin gibi o gelene dek beklemelisiniz.yeni scriptersiz bi serverin temelleri yikiktir diyim sana ( tabi iki dongu editlemekten otesi var ise ) Neyse msn den soyleyecektimm islerim bitmisti.sanirim bi iki sorun daha yazmissin.Host makinesinde isleri hallediyordum.neyse sorununun cevabını burdanda vermisler zaten paticige guvenebilirsin :D

Paticik sen pizim herseyimizsin :lol:

*!Yardimini Yapar Espirisini Cakar ve Gider*

Not = Ole girgir icin bisiler yazmanin iki anlami vardir. 1. si insanlari sevmemek , sürekli onları ezmek veya ego tatminligi ( yani psikolojik bozukluk ) 2. si ise Post kasmaktir :) neyse kolay gelsin herkeze ...[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...