vagabond_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Arkada$lar Yere Atılan Tüm büyülerde Spazm Geçiriyor playerlar biriniz yardımcı olabilir mi ? misaL summon yemek duvar teleport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 o scriptin o bolumunu koyarsan bi bakarız[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vagabond_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 //if !(( == 6) || ( == 25) || ( == 26) || ( == 46) || ( == 48) || ( == 49) || ( == 54) || ( == 55) || ( == 57)) //if (0 = 3) || (0 = 4) || (0 = 5) || (0 = 6) || (0 = 8) // smg Vendorlara buyu atmak suctur. // criminal // f_fizzle // newitem i_killer // act.equip // return 1 //endif //endif //if ( == c_pv) // if !(( == 6) || ( == 25) || ( == 26) || ( == 46) || ( == 48) || ( == 49) || ( == 54) || ( == 55) || ( == 57)) // f_fizzle // return 1 // endif //endif // //if ( == c_h_ogretici) // if !(( == 6) || ( == 25) || ( == 26) || ( == 46) || ( == 48) || ( == 49) || ( == 54) || ( == 55) || ( == 57)) // f_fizzle // newitem i_killer // act.equip // smg Ogretmene el kalkar mi? ayip... // return 1 // endif //endif // //if ( == c_baskan) // if !(( == 6) || ( == 25) || ( == 26) || ( == 46) || ( == 48) || ( == 49) || ( == 54) || ( == 55) || ( == 57)) // f_fizzle // newitem i_killer // act.equip // smg Bunu yapmamaliydin... // return 1 // endif //endif //if ( == c_muskaci) // if !(( == 6) || ( == 25) || ( == 26) || ( == 46) || ( == 48) || ( == 49) || ( == 54) || ( == 55) || ( == 57)) // f_fizzle // newitem i_killer // act.equip // smg Bunu yapmamaliydin... // return 1 // endif //endif // // spell freeze time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: if !(( == 6) || ( == 25) || ( == 26) || ( == 46) || ( == 48) || ( == 49) || ( == 54) || ( == 55) || ( == 57)) if (0 = 3) || (0 = 4) || (0 = 5) || (0 = 6) || (0 = 8) smg Vendorlara buyu atmak suctur. criminal f_fizzle newitem i_killer act.equip return 1 endif endif yukaridaki satirlarda eger '(0 = 3) || (0 = 4) || (0 = 5) || (0 = 6) || (0 = 8)' npc'leri var ise ve eger '!(( == 6) || ( == 25) || ( == 26) || ( == 46) || ( == 48) || ( == 49) || ( == 54) || ( == 55) || ( == 57)) ' buyuleri kullanilmiyorsa i_killer item'i yarat ve bunu buyu yapan kisiye equip ettir demissin. i_killer item'i buyuk ihtimal sersemleten item. bu satirlari silersen sorun duzelir buyuk ihtimal.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vagabond_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Math çok sağol ben bakayım hemen ama senin kopyaladıgın satırlarımı silicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 evet benim quote yaptigim satirlari silersen buyuk ihtimal sorun duzelecektir.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vagabond_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 if !(( == 6) || ( == 25) || ( == 26) || ( == 46) || ( == 48) || ( == 49) || ( == 54) || ( == 55) || ( == 57)) if (0 = 3) || (0 = 4) || (0 = 5) || (0 = 6) || (0 = 8) smg Vendorlara buyu atmak suctur. criminal f_fizzle newitem i_killer act.equip return 1 endif endif sileceğim yer burası mı yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 evet.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vagabond_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yok ya yaptım gene spazm geçiriyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vagabond_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ya bu nasıl bir$ey anLayamadım ki yere i$aretlenen tüm büyülerde spazm geçiriyor hasta olcam kaç gündür uğra$ıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 i_killer itemının scriptini bul ordan @equip altında yazanlara bak onları iptal et. kasma çok iyi değilse scripting :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vagabond_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Yaptım oda oLmuyor Birtane bilen çıkmadı mı ya hasta olucam kaç gündür bununla uğraşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sorry bilen yok işte napalım :( yazıklar olsun sana paticik :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 playera verdigin eventta on=@spellcast ten itibaren buraya yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: taz, 25 Eylül 2005 15:26 tarihinde demiş ki: sorry bilen yok işte napalım :( yazıklar olsun sana paticik :hrr: ;)[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 işin gırgırındasınız ya :) Ben bu arkadasa soyledim yapmasini gereken.math zaten // leri ben koydurmustum bi baktim burdada acmis post.yani silmesine gerek yok // = invis plz :).yani buyulerle ilgili yada i_killer itemi ile ilgili bi sorun yok.sorunu ben bu satirlarda buldum ve arkadasa soyledim.ancak arkadas su an ftp den baglaniyormus yani refresh atamamis ama yinede oluyor dedi.save alsada olur ama bu satirlardan baska scriptte olma olasiligi nedir.vede soyle diyim en iyisi i_killer itemini kaldirip i_invul koyabilir.yada yeni item yaratip onu vendora verebilir.hiti dustugu anda vendorun yada vuruldugu anda ona vuranin hitsini 0 yap mantigindan kendin yeni biseyde yaratabilirsin.Ama Sanirim Scripterinizin makine arizali dedigin gibi o gelene dek beklemelisiniz.yeni scriptersiz bi serverin temelleri yikiktir diyim sana ( tabi iki dongu editlemekten otesi var ise ) Neyse msn den soyleyecektimm islerim bitmisti.sanirim bi iki sorun daha yazmissin.Host makinesinde isleri hallediyordum.neyse sorununun cevabını burdanda vermisler zaten paticige guvenebilirsin :D Paticik sen pizim herseyimizsin :lol: *!Yardimini Yapar Espirisini Cakar ve Gider* Not = Ole girgir icin bisiler yazmanin iki anlami vardir. 1. si insanlari sevmemek , sürekli onları ezmek veya ego tatminligi ( yani psikolojik bozukluk ) 2. si ise Post kasmaktir :) neyse kolay gelsin herkeze ...[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 şu scpleri yazarken spoiler kullansanıza acayip uyuz oldum şimdi[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 oldu emirleriniz başım üstüne .. Töbe ya . bak iyi hoş bi konu demişsin ama uslubuna dikkat etmelisin ...ayrica pm dende kolayca halledebilirsin .. neyse bi daha yapmaman dileğimle.Pati Bu tür davranışlar yüzünden çekilmez hal alıyor..[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar