Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kızla nasıl tanışırım, anlaşırım, çıkarım tutorial'ı...

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Bunun tutorilanı yapan adamın tutorialı:

1- Önce arkadaşın doğumgününe gidilir
2-Sanırım içilir
3- Taksime yanıma gelinir
4-Daha içilir
5- Arkadaştan haber alınır , ortam değiştirilir
6- İçilir içilir
7- Patates , makarna , iskender gayet masum bir şekilde etrafı pisletmemek amacıyla ele kusulur
8-Tuvalete gidilir az daha kusulur
9-Pek nacizane arabamıza binilir , öyle bi kokar ki 235 cam açılmak zorunda kalınır
10-Sonuç olarak ben araba değiştirmek zorunda kalırım .

Adam ağzına aldığı birayı tükürdü sandım , ta ki havadaki patatesi görüp kaçana kadar ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben biraz daha detaylı anlatayım o hikayeyi:
Venge'ye doğum gününe gidilir, iki kişi bir şişe rakı paylaşılır, rakı sek içilir, üstüne ordan çıkılıp üstünüzdeki takım elbiseyle nevizadeye gidersiniz, nevizadede içtiğiniz rakıların üstüne arjantinleri içersiniz bol bol, sonra 3 yıldan sonra ilk defa içkiden kusarsınız mis gibi, ondan sonra gecenin geyiği olur bu, eve varırsınız yatarsınız sabah iğrenç bir başağrısıyla kalkarsınız.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

imnvho:

kızların hepsi c/p deilki hangi birine default bi tutorial uygulayasın. herkesin ilgi alanı aynı olmayabilir. kızı tavlayacam diye illa da onun ilgi alanına yönelik bilgi toplayarak gençliğinize yazık etmeyin. kafa dengi birini bulun.

edit: müziği kullanarak karizma yapma fikrini tekrar düşünün.

[Bu mesaj tremere tarafından 21 Ağustos 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cok uzun olmus daha kisasi...

canli bir bar secilir...
gusel kiyafetler giyilir...
barda gusel hafif acik secik ve dansetmeye calisan yalniz bir bayan goze kestirilir...
once onun gorebilecegi mesafeden bir iki yudum içki goz goze ilk gelmede yanina dogru gitme...
centilmence ve karsi tarafi dikkatle izleyerek belinden yada elinden tutabilirsiniz.. izin vermeyecegini bir an dusunurseniz vazgecin..

sonra muzigin ritmi sizi heryere goturebilir...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
This is our last stand;our last chance...
Sosyal ağlarda paylaş

Riehn senin anlattıın olayın aynısı bu sene marmariste bi arkadaşın başından geçti.şarkı bitince kız ve arkadaşı tuvalete gitti.sora geri geldiklerinde başka bi bölgede dans etmeye başladı kızlar.sora arkadaş bizim yanımıza tekrar geldi.biz dalga geçerken arkadaşla kızlar hi diyerekten yanımızdan geçip direk karşımıza geçip dans etmeye başladılar.sora bizde dedik git tekrar yanına dedik gitmedi.ama bu tip olaylar %95 turistlerle oluyo türk kızın böyle bi şeye izin vericeini sanmam.[signature][hline]efsane topic
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm ya kocaman yazmişsin , iyi güzelde bu işe bukadar kafa mi yorulur ya :D ( okumadim bile , kızıp vurma tamam ... ) neyse en kolay yöntemi vereyim (bende hep işe yarar .. )
[hline]
[i] paşa paşa gidersin yanina ( öncesi eye contact oldu ise çabuk tutmak lazim elini keza kafayi 2. kere sana çevirdiinde hala aval aval duruosan orda kaybedersin ) SELAM dersin ....
selam der ... bu noktadan sonrasi tamami ile doğaçlama ... çoğunlukla işe yarar .. zaten kizda istiyosa oyle kaynaşirsiniz .. istemiosa , allemi cihan olup edebiyatin dibine vursaniz bi işe yaramaz ...

özetin özeti : gülümsemene güven , selam de, gerisi gelicekse gelir ...[signature][hline]*Ben Kimim ???
*The Voice of RELAXOLOGY
*Anime listem için PM atın , görüşelim...
Sosyal ağlarda paylaş

İş ticaret işi aslında. Kendinizi ne kadar iyi satarsanız o kadar çok müşteriniz olur. Elinizdeki mal ne kadar geniş bir kitleye hitap ederse müşteri bulma şansınız o kadar artar. Tutorial'ı yazarken anlatmak istediğin hedef kitlenizi hangi yöntemlerle genişletebileceğinizdi. Tabii duruma ve istisnalara göre doğaçlamaya gidilme ihtiyacı olabilir, ne bileyim kimi kız onlara ters giden erkekten hoşlanır, kimi osmanlı erkek sever, kimi nazik erkek sever etc. Önemli olan işin aslında yapmanız gereken kızın ilgisini çekmektir.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bir kere aylardır aşık olduğunuz sizi arkadaş olarak gören bir kız varsa aklınızda silin onu artık. Yeni bir kızla tanışmanız lazım.
bunu niye siliyoruz yapma yaw benim bittiğim andır bu. senin ihtisas alanına mı girmiyor yoksa hiçmi şansımız yok gerçekten?[signature][hline]Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm!
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun sebebi daha çok kızların çakal olmasından kaynaklanıyor. Siz bir kızla tanıştığınızda kız sizi düşünebileceğiniz her açıdan tartıp yoklayacaktır. Sizden erkek arkadaş çıkıcağını düşünüyorsa zaten olur bu olay öyle yada böyle. Hele siz hoşlanıyorsanız anında olur. Ancak öyle bir niyeti yoksa ilişki arkadaşlığa kaydırılacaktır. Yani siz bir anda bir arkadaşınıza aşık olduğunuzda sanmayın ki ona açıldığınızda o buna şaşıracaktır, muhtemelen biliyordur sizin duygularınızı, ha şaşırmış taklidi yapabilir o ayrı. Yani kısacası platonik aşk olayının platonikte kalmasının sebebi kızın bir yerden sonra sizin ilerlemenize izin vermemesi zaten.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

Yooo tam tersine o kızlar çok basittir sadece kendini tutmayı bilmek lazım biraz.
Kız sana her yüz verdiğinde heveslenip peşine düşüyorsan, mutlu oluyorsan sıkılır ertesi gün yüz vermez. Tınlamamaya bak fazla, o seninle iyi olmaya çalışınca sen soğuk davran, ne bileyim buluşmak isterse işim var de bir-iki kere. O üstüne düşmeye başlarsa da hafif naz yapa yapa ayak çek işte.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında doğru söylüyorsun oyle yapmak lazım ama bu kızlara bellı olmuyor.O yuzden bunlar arkadas ayagına yatmadan içindekileri döküp ya kurtulacaksın.Ya senle olmaz felan der yada o da ister.Ama ne olursa olsun kazanmış olan yine biz oluruz çünkü kabul etmese bile en azından kalbimizden söküp atma olanağımız olur.Arkadaş sevgili modunda hergün ölmekse bir kere ölmek bazen daha iyi olur sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Vay be dün şu yazdıklarımın ardından sadece 10 saat geçti ve tam yazımda bahsettiğim kişi ile msn de karsılastık.Dun forumun bır yerınden aldıgım aylardır arkadas oldugunuz kişiyi unutun...kısmını messengera koydum.Oda bana sordu kim bu kim bu diye...bende madem kaşındın al sana dedım ve soyledım onu sevdıgımı.Tam tahmın ettıgım gıbı Arkadaşız bız dedı:).Tesadufen de 1 yıl oncekı bır kız arkadasım''ben ankaraya gelıyorum'' dıye mesaj attı.Yanı burdan anlıyacagınız ısı fazla uzatmadan hıssettıklaerını soyleyın ve gunde 1 kere ölmektense söyleyin ve 1 gun 1 kere ölün.İnanın herşer uçurumdan atlayana kadar!.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Antimodes52, 31 Temmuz 2005 06:29 tarihinde demiş ki:
Kendinizi karşınızdaki kızın yerine koymayı bilmeniz lazım. Her şeyden önce her yaptığınız hareketten önce durup, "ben bunu şimdi yapıyorum ama o ne düşünür bu konuda?" diye sorun kendinize bir.

Hey ay başı adette olalım mı? Onları anlamak içn[signature][hline]Türkiye'nin En iyi Dj'i Dj Funky C'nin Offical Web Sitesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...