Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kızla nasıl tanışırım, anlaşırım, çıkarım tutorial'ı...

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Aslında gayet basit ve uğraşsız bir olaydır bu. Sadece gözlemlemeye ve deneyime bakar. Bir de kendine güvenmeye tabii.
Her şeyden önce, en en en en en önemli nokta: KIZLAR DA İNSANDIR. Erkeklere düşündüğünüzden çok daha fazla benzerler. Bu gerçeği SAKIN unutmayın. Bir çok olaya tepkileri sizinkinden pek de farklı olmayacaktır. Kendinizi karşınızdaki kızın yerine koymayı bilmeniz lazım. Her şeyden önce her yaptığınız hareketten önce durup, "ben bunu şimdi yapıyorum ama o ne düşünür bu konuda?" diye sorun kendinize bir. Mesela örnek vereyim, aşırı romantik ve yavşama raddesinde yaklaşımlar. "seni seviyoruum melikeeeee, yeter artııık anla beni, biz birbirimiz için yaradılmışızzz" şeklinde yaklaşımlar çoğu kişiye göre kızı etkileyecektir. Ona açılmak istemeniz güzel ancak bir de kızın tekinin gelip "emreaaaaaa sana aşığım çıkalım artık anan seni benim için yoğurmuşşş" dediğini düşünün, açık açık tiksinmez misiniz? Olaylara karşınızdaki kişinin vereceği tepkileri düşünerek hareket edin her zaman.
Burdan da ikinci önemli noktaya varalım: aşkın sizi kör etmesine izin vermeyin. Her an onu aramak isteyebilirsiniz, devamlı konuşmak isteyebilirsiniz, ancak yeni edindiğiniz empati yeteneğinizle böyle yaparsanız kızın nasıl göreceğini bir düşünün? Emin olun, bir iki defada şirin karşılayacaktır ancak sonra sinir bozucu olmaya başlarsınız. Kendinizi tutmayı bilin. Duygularınızı içinize atmayı bilin. Tabii bu kalas gibi kızı her görüşünüzde bir duvarın arkasına saklanın demek de değil.
Üçüncü olarak, çevrenizde saygı görmeye bakın. Milletin kulağını koparıp ben ağayım diye bağırın demiyorum. Arkadaşlarınızı aşağılayıp insanların nefret ettiği kişiye de dönüşmeyin. Esprilerinizi de esirgemeyin. Ortayı bulun. Her dakika insanları güldüren kişi olmak her ne kadar "kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır" dense de iyi değildir. Saygı göreceğim diye her dakika kavga çıkarmak da doğru değildir. Sadece arkadaşlarınızla çizgiyi nerde çekeceğinizi bilin, her önünüze gelenle enseye şaplak döte barnak samimiyetinde olmayın, kısacası arkadaş grubunda konuşmaya başladığınızda kafalar çevrilip bir anlık bir sessizlik sağlansın. En önemlisi de insanların hakkınızda ne düşündüğü. Birisi sizin hakkınızda "nası biridir?" diye sorduğunda insanlar olumlu cevap versinler...
Bu üç şeyi benimsedikten sonra işe koyulabiliriz. Bir kere aylardır aşık olduğunuz sizi arkadaş olarak gören bir kız varsa aklınızda silin onu artık. Yeni bir kızla tanışmanız lazım.

Bölüm I: Tanışma
Bol bol gezmeniz gerekiyor. Arkadaş çevrenizi geniş tutmanız lazım. Hep aynı kişilerle çıkmayın, devamlı başka insanlarla, başka arkadaş gruplarıyla olun. Bu sayede yeni insanlarla tanışırsınız. Kızlarla tanışmanın en kolay yolu budur.
Peki bir bardasınız ve boştaki bir iki kızla tanışmak istiyorsunuz... Bu durumda yine ilk önerim kızı tanıyan bir arkadaş bulup aracı sayesinde tanışmaktır. Böyle bir durum yoksa kolları sıvayıp uğraşmanız gerekecek. Öncelikle gözleriniz sizindir, onları kullanmaktan kaçınmayın. Beğendiğiniz kıza bakın. Öküz gibi dikizleyin demiyorum ancak ilgi göstermekte bir problem yok. Yani mesela, kıza bakın, o size baktığı anda gözlerinizi kaçırın. Taciz etmeyin kızı. Niyetiniz belli olsun ancak çok da meraklı olmayın. Kıza baktığınız kadar sağa sola da bakın. Göz temasıyla oyunlar yapmak çok önemli bu safhada. Bir arkadaşınıza bir şey anlatırken bir yandan hafifçe bakın, o bakınca gözlerinizi kaçırın, sonra o bakınca siz etrafa bakarken bir anda göz göze gelmiş gibi yapın. Gözler her zaman çalışsın. Yandaki arkadaşa bir şeyler fısıldamak, hafifçe gülüşmek bunların hepsi alacağınız pozitif tepkilerdir. Yer değiştirmek, uzaklaşmak yada kızın size sırtını dönmesi ise bu maceranın bittiğinin habercisidir. Aldığınız tepkileri düşünerek doğru yolda olduğunuz kanısındaysanız bir sonraki adımı atın. Kıza bir şey diyin. Ne olduğunun önemi yok. İletişime geçin. Sigaranız için ateş isteyin. Fotoğraf makinanızı çıkarıp arkadaşlarla fotoğrafımızı çeker misiniz ayağına yatın. Ağzına götürdüğü sigarasını bütün arakdaşlarından önce yakın.
Bu noktada en önemli olan tavrınızdır. Usta bir oyuncu olmalısınız adeta. Bir Hollywood filminden fırlamış gibi... Eliniz titremeyecek, sesiniz titremeyecek, gözlerinizi kaçırmayacaksınız. Kendinizden emin olacaksınız. Bir yolunu bulun iletişime başlayın işte. Fazla krolaşmamaya dikkat edin "maraba benim adım aslanyürek çok beendim seni" gibi yaklaşımlar sizi rezil edecek şeylerdir.

Bölüm II: İlk sohbet
Yazımın başında söylediğim gibi, bol kız tavlamak için mükemmel gözlemciler olmanız lazım. Etrafınızı gözlemleyin, HİÇ BİR şeyi hor görmeyin. Her şey hakkında bilginiz olsun. Britney Spears'ın son şarkısını bilin, sinemada oynayan son filmleri bilin, death metal gruplarını bilin, tiyatro oyunlarını bilin, sıkı dans etmeyi bilin, Jennifer Lopez'in son basın açıklamasında ne dediğini bilin hepsini bilin, hepsini yüzeysel bilin. Sizden ilgilenmediğiniz bir sürü saçmalık hakkında kitap yazacak bilgiyi edinmenizi istey
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben ne Britney Spears'ın son şarkısını bilirim, nede Jennifer Lopez'in basın açıklamasınıda söylediklerini... Açıkçası şimdiye kadar bunları bilmememin gerek kızlar açısından gereksede başka yönlerden hiçbir eksikliğini duymadım... Hatta nezaman yeni tanıştığım kızlarla böyle bir konu açılırsa açık açık böyle şeylerle, hatta TV ile alakamın olmadığını söylerim... Sonrada o saçmalıklarla dalga geçip kızı güldürüp muhabbetin en tatlı yerinde "Neyse, bu muhabbet beni bayyar, konuyu değiştirelim" derim.. Onlarda genelde "Yaa ne güzel gülüyorduk" tarzı bişey deselerde ben daha fazla konuşmam... Ve bu genelde çok daha etkili olur... Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar... Ben bunu bilir bunu söylerim... Bence ilgi alanlarınızdan ödün vermeyin! Kendin ol, ama reklamını güzel yap...

Onun dışında öğretinin katılmadığım başka kısımlarıda var ama yinede eline sağlık...[signature][hline]İki Paralel Doğrunun Kesiştiği NOKTA |
Sosyal ağlarda paylaş

valla tremo diyosa doğrudur ben inanırım ona... ama tutorial güzel olmuş tebrikler ellerine sağlık[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

yabence ne düşünüyosanız odur bencede öle yani kızla konuşuyosunuz ve konu ilginizi çekmedimi konuşmanın ortasında küçük bi yerde bunu belli edersiniz ben onu yaparım daha da doğrsu bence herşey güzellik değil iç güzelliktir ben asla benle uyuşamayacağını anladığım biriyle olmam diye düşünüyorum ömercim sonuna kadar da arkandayım ayrıca o ayrı :D[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

Ben size ruh ikizi bulma vaadi vermedim ki hiç bir zaman. En kısa yoldan bir kızla nasıl birlikte olursunuz, bir kızı nasıl tavlarsınız onu anlatmaya çalıştım. Yoksa bunların hepsi kandırmaca düzmece yani bu şekilde elde ettiğiniz bir kızla pek bir gelecek olmaz 2 hafta 3 hafta eğlenirsiniz işte...[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 31 Temmuz 2005 20:36 tarihinde demiş ki:
abi tamam iyi guzel yazmissin da, boyle tavlayacagin kizin motorlu tasitlar vergi dairesiyle isi cok olur.

+2364567541

yazı güsel olmuş eline sağlık ama bizlere pek bi faydası olcanı sanmıorum açıkcası bana olmaz. ortam muhabbetinden nefret ederim bi kere[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 31 Temmuz 2005 06:29 tarihinde demiş ki:
Son olarak, zannetmeyin ki bu taktiklerle kız farkına varmadan onu götüreceksiniz. Kızlar cin gibi her şeyin farkına varıyorlar. E farkındalarsa niye böyle oyunlar oynuyoruz derseniz, bilmiyorum manyaklar herhalde ama böyle istiyorlar. Karşınızdaki kızı asla küçümsemeyin, yazıma babamın bana zamanında söylediği, benim için önemli bir sözle son noktayı koyuyorum:
"Hayatta üç şeyden kork oğlum: Paradan, denizden ve kadından."

Ahaha hacı koptum oraya gelince; bizde de az manyaklık yok değil ki sayfalarca tutorial yazıyoruz, yemeyeceklerini bildiğimiz halde tilkilik etmeye çalışıyoruz:D.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 31 Temmuz 2005 06:29 tarihinde demiş ki:

Yandaki arkadaşa bir şeyler fısıldamak, hafifçe gülüşmek bunların hepsi alacağınız pozitif tepkilerdir.

Bence buna pek güvenmeyin.. şahsen ben rahatsız olunca direk arkadaşlarımla güler gırgır geçeriz ama karşı taraf yanlış anlıyabiliyo :D..

Ağzına götürdüğü sigarasını bütün arakdaşlarından önce yakın.

bence bu da çok riskli.. ben direk bağırırdım heralde..

köpekler korkuyu seziyorlarsa kızlar endişeyi ve paniği 10 katı iyi sezerler.

hahah bu güzel olmuş :D

güzel olmuş bayaa ya özellikle de son paragrafı tüm erkeklerin okumasını tavsiye ediyorum :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..

[Bu mesaj Clementine tarafından 03 Ağustos 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bi de amaç çok önemli.. Yani amaç yatağa atmaksa fln çok kolay bulunur diye düşünüyorum bu yollarla özellikle..
ama ben direk tanımadığım bi çocuk benle tanışmak isteseyince direk beni skmek istio die düşünürüm şahsen ehuh..
Bence de en iyi yol arkadaş ortamı..ne kadar dışarıya çıkıp ne kadar bol arkadaş edinirseniz o kadar şansınız artar diye düşünüyorum..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

süper eline saalık=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Clementine, 03 Ağustos 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
Bence bi de amaç çok önemli.. Yani amaç yatağa atmaksa fln çok kolay bulunur diye düşünüyorum bu yollarla özellikle..
ama ben direk tanımadığım bi çocuk benle tanışmak isteseyince direk beni skmek istio die düşünürüm şahsen ehuh..
Bence de en iyi yol arkadaş ortamı..ne kadar dışarıya çıkıp ne kadar bol arkadaş edinirseniz o kadar şansınız artar diye düşünüyorum..

Bende bu sekilde konusan kizlardan soguyorum direk. Clementine üstüne alinma yani seni tanimiyorumda tam örnek oldu.Bence bu sekilde konusmamali bir kiz. Birde ne alaka her tanismak isteyen oyle bisi düsünmez hatta cogu düsünmez ..

Bu arada tutorial güzel olmus. Ama bi kiz icin o kadar ugrasamam yani .. :)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

aramama hedesı denendı onaylandı yok başka yolu ornek verıyım
kızın bırı ıkı yıl benı kopegı yaptı resmen sonra bırden bıre arayıp sormayı fılan tamamen kestım kendımı yuzde yuz soyutladım ondan sonra nemı oldu kız en az 40 defa arayıp sordu halada sorar yanı ama benım cıddı bır nıeytım kalmadı eheh
fazla naz aşık usandırır demişler
dogru soylemişler eskiden en ufak bir çagrıya bıle atlarken şimdi arayınca telefonu sessiz e alıyorum 5-6 cagrı bırakıyor en az eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sixoms, 03 Ağustos 2005 01:22 tarihinde demiş ki:
said:
Clementine, 03 Ağustos 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
Bence de en iyi yol arkadaş ortamı..ne kadar dışarıya çıkıp ne kadar bol arkadaş edinirseniz o kadar şansınız artar diye düşünüyorum..

Bende bu sekilde konusan kizlardan soguyorum direk. Clementine üstüne alinma yani seni tanimiyorumda tam örnek oldu.Bence bu sekilde konusmamali bir kiz. Birde ne alaka her tanismak isteyen oyle bisi düsünmez hatta cogu düsünmez ..

Bu arada tutorial güzel olmus. Ama bi kiz icin o kadar ugrasamam yani .. :)

Hehe yok bea ne alıncam da..doğruya doğru diye düşünüyorum sonuçta..küfürden rahatsız oluyosan haklısın hiç bişi diyemem ama bi kız küfür etti diye bunu diyosan bence de bu çok korkunç bişi..Ya bilemiyorum bu benim şahsi fikrim ama bi erkeğin sadece tipimi beğendiği için benimle tanışmak istemesi hoşuma gitmeyen bişi..bunu anlatmak istedim sadece...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten işin püf noktası kızın ilgili olduğu alanlarda pek bir bilgiliymiş ayaklarına yatıp kızın aslında "aaa ne kadar birbirimize uygun iki insanız" düşünceleri arasındayken karambolden yararlanıp tavlamak bir anda. Tabii aslında bu konular hakkında pek de az bilgimiz olduğu 3-4 haftalık bir süreçte ortaya çıkacaktır, o yüzden elini çabuk tutmalı tutorial'ı uygulayan kişi...[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

@ Clementine ;

Tamamda kizin dis gorunusunu begenip nasil bir insan oldugunu ogrenmek istememiz gayet dogal degil mi ? Belkide tanistiktan sonra hayatimin askini bulcam =) Hep arkadas ortamini beklersek ohooo ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sixoms, 03 Ağustos 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
@ Clementine ;

Tamamda kizin dis gorunusunu begenip nasil bir insan oldugunu ogrenmek istememiz gayet dogal degil mi ? Belkide tanistiktan sonra hayatimin askini bulcam =) Hep arkadas ortamini beklersek ohooo ..

Tamam sende haklısın aslında fazla genelleme yaptım o msgta biraz yanlış oldu..Ama sende hak ver sonuçta amacın başka türlü olsaydı yine aynı şekilde yaklaşıcaktın..Bilmiyorum sonuçta bende tamamen karşı değilim ama öteki türlü olmasının daha artısı olucağını düşünüyorum..ya da belki fazla paranoyağım :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede hafif paranoya var sende , zaten ilk 5 dakkada amaci belli olur =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar...

saygı duydum. olay budur.[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...