Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitlenme ve reset

Gaxx

Öne çıkan mesajlar

selamlar arkadaşlar,başlıktada belirttiğim gibi kitlenme ve reset sorunları yaşıyorum.1hafta kadar önce 512 olan ram'imi 1024 yaptım ve sorunlar başladı.herhangi bir oyun oynadığımda yada sisteme azcık yüklendiğimde ya kitlenme yada reset yaşıyorum.ram'lerin ikisinide çıkarıp tek tek denememe rağmen aynı sorun devam etti.sizce sorunun kaynağı ne olabilir ve çözüm önerileriniz varmı.şimdiden teşekkürler.(amd sempron 2500+ işlemcim,anakartım msi kt6V,ram 1024 ddr)[signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid
Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue

[Bu mesaj Gaxx tarafından 25 Eylül 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Windows altindaki bir yuklenmede de bu sorunlar oluyorsa CPU sogutmandan ve harddiskinden suphe et bence oncelikle, sadece oyunlarda oluyorsa ekran karti sogutma veya driverlarinda da sorun olabilir.

Mutlaka fazla isinmadandir diye birsey de yok tabi, direk "bozuk" da olabilir birsey, imkanin varsa cpu, gpu ve harddiskini de dene ramleri denedigin gibi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı şey vardı bende de. Hatta işlemcim aynı. Mavi ekranla karşılaşıyodum, oyunlardaki gelişmiş texture'ler yok oluyo, zorlayıcı grafiklerle donatılmış herhangi bi programda -nadir de olsa- inanılmaz bi kasıntı başlıyodu. Donanımsal bi sorun gibi gözükse de güzelce format atıp temiz bi sistem kurunca süper oldu.
Yaklaşık 1 ay önce bu işlemi yapalıberi bilgisayar 2 defa kapandı o da elektrik kesintisi nedeniyle (restartlar hariç tabi)[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..

[Bu mesaj Kojiroh tarafından 26 Eylül 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende ram upgrade yaptıgımda takılmalar oluyodu format atınca geçiyodu bende. dene istersen.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce bende böyle bir b sorun yaşadım. Ram hızını biostan doğru gösterdikten sonra halletmiştim.

Ramlerin Mhz sine bak , sora açılıştaki ile karşılaştır. Eğer tutmuyorsa , biosa gidip ya otomatiğe alacaksın , eğer otomatikteyse el ile oynayacaksın. Bu arada ramlerin frekansları farklı ise , birisi 333 birisi 400 ise 333 e göre ayarlaki saçmalamasın.

Sonucu yazarsan buraya sevinirim[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

bil. format atmama rağmen sorun devam etmekteydi arkadaşlar.Arkansis'in dediğini yaptım ve bios ayarlarından ramlerin Mhz 400 olarak ayarladım ve şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım.umarım sorunum çözümlenmiş olur.yanlız kafama takılan bişi var eğer sorunumun çözümü buysa nasıl oluoda bios ayarlarında auto olarak ayarlıyken ramlerin Mhx'lerini 400 olarak göremiyor illaki elle ayarlamak durmunda kalıoruz?[signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid
Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...