Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 (arama yaptım ama yeterli bilgi bulamadım) diyelim bir şarkı söyledim ama bu şarkıyı sanki büyük bir salonda söylenmiş gibi yankılı bir şekilde söylenmiş gibi göstermek istiyorum. ya da bunun gibi şeyler. bunu yapabileceğim bir program var mı?[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 GoldWave süper bi program. Tipik bi ses düzenleme programının tüm özelliklerine sahip. Üstelik çok küçük. http://www.goldwave.com[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. [Bu mesaj Kojiroh tarafından 26 Eylül 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ellerinden öpüyorum.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar