tweety Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sevıyorum hemde kankamı,seviyorum hemde sınıf arkadasımı bana çok guvenen bir arkadasımı bazen soylemek istiyorum ama biliyorum sonu kusluk olucak seni seviyorum XXXXXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 belki küslük değil samanlık seyran olur? neden öyle düşünüyosun? belki oda seni seviyor ve oda sana söyleyemiyor? var böyle hikayeler..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 git söle yaa[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweety Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 biliyorum ama bir çok kez onu bu konu hakkında detaylı yollarda denedım ama cevabı kusluk oldu...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 o zaman söyleme..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweety Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Sevgileri yarınlara bıraktınız Çekingen,tutuk,saygılı Bütün yakınlarınız Sizi yanlış tanıdı Bitmeyen işler yüzünden -ki siz böyle olusn istemezdiniz- Kalbinizi dolduran duygular Kalbinizde kaldı Siz geniş zamanlar umuyordunuz Çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek Yılların telaşlarda bu kadar çabuk geçeceği Aklınıza gelmezdi Gizli bahçenizde açan çiçekler vardı Gecelerde ve yalnız Vermeye az buldunuz Yahut vaktiniz olmadı...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki: işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Söylemezsen pi$man olacaksın demedi deme.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 söyleme boşver, özgüvenine bi darbe indireceğine pişman ol daha iyi.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @insight +1[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Söyle birşey olmaz, en kötü ihtimal seni reddedicek :) Küslük falan olucağını pek sanmıyorum. Ama eğer öyle olursa yani küslük durumu olursa, bil ki o senin kankan falan değil. Küslük nedir ya, boşver küslüğü çocuk musunuz...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Kardeşim git söyle. Şöyle düşün; Eğer kabul ederse sen kazanırsın. Eğer reddedip küserse, saçma sapan bir şey yüzünden o seni kaybeder.Erkeksen reddedilme; Kızsan Kabul edilme ihtimalin daha yüksek.[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Kanka ayağı, ... ayağı :)[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: LonelyWolf, 24 Eylül 2005 19:33 tarihinde demiş ki: Sevgileri yarınlara bıraktınız Çekingen,tutuk,saygılı Bütün yakınlarınız Sizi yanlış tanıdı Bitmeyen işler yüzünden -ki siz böyle olusn istemezdiniz- Kalbinizi dolduran duygular Kalbinizde kaldı Siz geniş zamanlar umuyordunuz Çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek Yılların telaşlarda bu kadar çabuk geçeceği Aklınıza gelmezdi Gizli bahçenizde açan çiçekler vardı Gecelerde ve yalnız Vermeye az buldunuz Yahut vaktiniz olmadı... bu şiirin hayatımda onemli bi yeri vardır.şairinide soyleyelim Behçet Necatigil [Bu mesaj unac tarafından 24 Eylül 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @konuyu acan arkadas: sevgin icinde bekler bekler; sonra curumeye baslar. seni de curutur. simdikinden ya da ona soylediginde olabilecek kotu seyden bile cok daha fazla aci verir. O yuzden hissettigini hissettigin zaman soyle. Burdan konusmasi kolay diceksin ama bi cilginlik yap o zaman git soyle.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya bişi dicem ben neden "bir seyler yasamadan" boyle bir kızı cok sevemiyorum.[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki ozmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yalniz degilsin.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 git söyle ama de ki eğer kabul etmezsen tekrar arkadas kalalım de yoksa söylemem de yoksa insanın dogası bozulur gercekten doga dedigim yani insan doğası yani doğamızı temiz tutalım vs vs[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 söyle abi yaaa.. söylemedikça daha da üzüleceksin.. toptan bi kerede üzül gitsin.. tabi üzüleceksen :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Yarına Çıkacağımızı kim garanti edebilir dimi? git söylede içinde kalmasın bence...[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 58 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sööyle, sööyle.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 git söyle ya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya korkma o kadar.yakın arkadaş olmanız daha iyi aslında birbirinizi çok iyi tanıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: fiona, 24 Eylül 2005 20:41 tarihinde demiş ki: ya korkma o kadar.yakın arkadaş olmanız daha iyi aslında birbirinizi çok iyi tanıyosunuz. Yakın ark olmaları iyi değil. ilişkide gizem yok. herşeylerini biliyorlar huylarını suylarını. pembe dizi gibi olur.[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 58 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 git söle bence...... :) zaten kankansa böle bişiyi anlayışla karşılaması gerekir... -küstüm senle... sen beni seviosun... mu dicek...saçmalama :)[signature][hline]zaman en yakın dostum...bütün gün onlayım... ama zamandan nefret ediyorum... Saroth+Black Angel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar