Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

temporarily unavailable.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Mantar, 25 Eylül 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
adam gitti siz ne diyorsunuz..

Bu olaylar olduğunda elaidi benim üstüme kapaklandı bilincini kaybetti bir anda gülmekten . Sorun yok abi yani .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Mesaj tarihi:
bi yere gitmedi adam, ayni yerinde duruyo. bi siteye eksik giricek internette o kadar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Mesaj tarihi:
doğruyu söylemek gerekirse ben bu foruma UO ve Daoc muhabbeti için başlamıştım ne yalan söyliim o sıralar pekte böle diğer bölümlerde muhabbetler yapacak olgunluktada değildim 3 senedir burdayım (belki 2 tam hatırlamıyorum ne farkeder ztn) güzel bi buluşma noktası ama seviyesiz bi kaç insan belkide seviyesiz diillerde ben yazmaya gerek duymadığım dönemlerinde yazmaya kalkıyolar bilemicem her çağın ayrı bi güzelliği var ama insan düşünmeden edemiyor"Paticikte Sıradan Bir Forum Olma Yolundamı İlerliyor Yoksa Kalitesini koruyacakmı ?" kimseye dokuncak bişi dedisem şimdiden özür...[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
  • Yeni Oluştur...