SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Vaziyyet-ül velvele ve isgal-i cemaatiyye ; Seyircinin sahayı işgali Krampon-ül bela-i şeytan : İyi futbolcu (rakip takimdan) Krampon-ül kabiliyye-i maasallah : Iyi futbolcu (bizim takimdan) Mühendis-i kürre-i hümayun : Teknik direktör Gaflet-ü dalaletiye : Kendi kalesine atilan gol Hiyanet-ül vatan-fir kayme : Şike Hakimiyyet-ül kürre : Top kontrolü Krampon-ül deccal-uryan-ül kayb-i kürre : Futbolcunun topu kaybetmesi Serdar-i kuvva-ül kürre : Takim kaptani Asakir-i milliye-i devleti Osmaniyye : Türk milli takimi Vaziyet-ül madara : Tarihi fark Hezimet-ül yarabbi sükür : Serefli maglubiyet Sut-ul minare : Havadan atilan top Zamane-i yekun-u kürre-i cihad : Topun oyunda kaldigi süre (2 dakika) Zamane-i fuzuliyye: Bosa gecen zaman Biserefiye-i tribün-ül sarih : Acik tribün Cihad-ül kuvva-i milliye : Milli mac Akibet-ül cihad ya seydi : Uzatma dakikalari Vaziyyet-ül hararet : Karambol Seyh-ül divan-ül kürre-i hümayun : Futbol federasyonu başkani Ulema-i rezil-i rüsva: Spor yazari (veya skoru yazan) Cihad-ül reis-i cumhuriyye: Cumhurbaskanligi kupasi Cihad-ül vezir-i azam: Basbakanlik kupasi Vaziyyet-ül kalaba ve istif ül balik-i numerra: Numarali tribün Muhafazzar-i kal'a: Kaleci Asakir-i muhafazza-ül satih : Defans oyuncusu Veled-i rüzigar: Kanat oyuncusu Asakir-i saha-ül merkeziyye: Orta saha oyuncusu Cihad-i vallah-ül azim: Kavga Müfreze-i krampon-ül bomba: Golcüler Reis-ül tekke-yi kurre-i hümayuniyye: Klüp baskani Gariban-i umumiyye: Taraftar Gariban-i gurbet: Gurbetci taraftar Mudr-i terbiyye-i bedeniyye ya sehr-i Istanbul: Istanbul GSGM genel müdürü Defterdar-i cihad-ül kürriye: Hakem Sancaktar-i hatt-ül saha: Yan hakem Sur-ül düttürü: Hakem düdügü Sükun-u mahser: Yenilen gol sonrasi sessizlik İsyan-i garibaniyye: Kötü tezahürat Tezahür-ü cümle-i cemaat: Toplu tezahürat Reis-i imam-i cemaatiyye: Amigo Ceza-i serriye aman yarabbi: Penalti Vaziyyet-ül hüzzam velakin Allahüm Rabbena ve Insallah vaziyet-i zafer-i kuvva-i aliye sehr-i Istanbuliyye : 1 gol Istanbul'da turu getirir mi ? La havle ve la kuvveten: Yenilen gol Alllaaaaaahhhh: Atilan gol Darbe-i müstehcen: Faul Taaruz-u aleyküm selam: Kontra atak Cenazi-i mefta-i kürre: Ölü top Sut-ul hürriyet: Frikik Taaruz-u fevkal beser: Mükemmel atak Ferman-i kehribar: Sari kart Ferman-i ahmer: Kirmizi kart Taaruz-ul hasbinallah: Ofsayt Kabe-i hürriye-i hümayuniyyeh sahane: Stadyum Divan-i krampon-ül deccal-i üryan-ül mafis kaabiliyet: Yedek kulübesi Hareket-ül rabiya-il kusuriyye: 9 kusurlu hareket Darbe-i mabad: Teknik direktörün kovulmasi İblis-i vesvese: Basin Harabet-i kürre-i feza: Hava topu Cinsiye-i defterdar-i cihatül kürriye na mümkün: Ibne hakem Krampon-ül deccal-u uryan: Futbolcu Akibet-ül hüzzam : Elenme üç tane konu açtım biraz gülelim diye
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 aqhaha hoşmu[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
unac Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 iyi yaptın.bu guzelmiş:) Gariban-i umumiyye: Taraftar[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Hayır bu kadar kelimeyi niye salladın ki. Amac-ı vat?[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Krampon-ül bela-i şeytan : İyi futbolcu (rakip takimdan) Krampon-ül kabiliyye-i maasallah : Iyi futbolcu (bizim takimdan) bunları tutttum[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Muhallebi, 25 Eylül 2005 21:15 tarihinde demiş ki: Hayır bu kadar kelimeyi niye salladın ki. Amac-ı vat? kendi yazmadıkı c/p.hem amacı mı olması lazım ne güzel gülüyoz:)[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Muhallebi, 25 Eylül 2005 21:15 tarihinde demiş ki: Hayır bu kadar kelimeyi niye salladın ki. Amac-ı vat? bunların hiç birini ben yazmadım gülmek ten yazamıyorum.alıntı yaptım illaki kaynak isteyen olursa veririm
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: St_Dreamer, 25 Eylül 2005 21:17 tarihinde demiş ki: said: Muhallebi, 25 Eylül 2005 21:15 tarihinde demiş ki: Hayır bu kadar kelimeyi niye salladın ki. Amac-ı vat? kendi yazmadıkı c/p.hem amacı mı olması lazım ne güzel gülüyoz:) alta da yazdım gülelim diye
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 "İblis-i vesvese: Basin " "Darbe-i müstehcen: Faul" Bunlara bayıldım yaa çok güzel... Alllaaaaaahhhh: Atilan gol Buda hoş olmuş ama muhtemelen bikaç tane yobaz direkt olarak atlar hedehödö diye...(Belkide ben bu yazıyı yazarken atlamışlardır bile...)[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hm demek ki gülmekten yazamayacak kadar komik bunlar. Peki arkadaşım renkler zevkler[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
hector Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Taaruz-ul hasbinallah: Ofsayt işte bu herşeyi acıklıyor sanırım[signature][hline]beetle juice, beetle juice, beetle juice !!!
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Vaziyyet-ül hüzzam velakin Allahüm Rabbena ve Insallah vaziyet-i zafer-i kuvva-i aliye sehr-i Istanbuliyye : 1 gol Istanbul'da turu getirir mi ? adam bunu soyleyene kadar mac biter stad dagilir[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Darbe-i müstehcen: Faul Taaruz-u aleyküm selam: Kontra atak [signature][hline]be the vanquisher, to forgive
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Muhallebi, 25 Eylül 2005 21:21 tarihinde demiş ki: hm demek ki gülmekten yazamayacak kadar komik bunlar. Peki arkadaşım renkler zevkler :) okadarda değil[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 daha öncede okumuştum, her bakışımda gülüyorum :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
dory Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Fistan, 25 Eylül 2005 21:23 tarihinde demiş ki: mail forward'larını , mynet , bilmem ne gazetesi haberlerini c/p edip açmayında naparsanız yapın.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes..
Öne çıkan mesajlar