Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuaförlerin kullandığı program?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Direk konuya dalıyorum kuaförlerin kullandığı bi program varmış tam olarak bilmiyorm saç şekillerini bi insanın kafasına nasıl oturduğunu fln gösteriyormuş bu tip bir prog bilen varmı ?[hline]Höhe ?
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar banada acil lazım lutfen bilenler varsa yazabilirmi adı veya linkini ? cok acil lazım[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
ne alaka ya sadece dükkanım icin alıcam müşteriler icin hadi arkadaşlar tam adını yazcak birileri yokmu programın ?[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
bi program görmüştüm adı aklımda olsa keşke web cam ile cekiyor fotorafını yüzünü ona göre ayarlıyorsun ama kaba durmuyor tam otutturuyor ve cok çeşit model var cok begenmiştim onu bulabilsem keşke[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
yokmu bilen ?[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
Yanıt geliyor:
Cosmopolitan Virtual Look 1-2-3 ve
Cosmopolitan Virtual MakeOver

ama istediğin VirtualLook senin, diğeri bayan makyaj ağırlıklı sanırım. Amazon satıyor. P2P nerden bulunur bilmiyorum[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
bulan yazsın buraya plz[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
emule da var sanırım..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
said:
Jade, 11 Ağustos 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaşlar banada acil lazım lutfen bilenler varsa yazabilirmi adı veya linkini ? cok acil lazım

Jade kutlarım 10 Ekim 2003 22:55 açtığım konuyu aratarak bulmuşsun =)[signature][hline]
Life Of Legends - RunUO
Yeter artık bitsin rüyam hadi git

Mesaj tarihi:
walla mavi ilk başta aratırım :) buldum oraya yazam deidm napam :)[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...