Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 çikolataları olayın hangi aşamasında yediniz bi anlatırmısın?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Lan bulamayanlar var bunu delirtmeyin adami burada...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 aman sızmayın,o kadar ictikten sonra sızılır mııı?!?!? oturun,ho$ muhabbet; off sabaha kadar oturulur be. gecen hafta 2 ki$i 75lik abso actık,diger arkada$ $i$eyi bitirdigimiz gibi gidip sızdı, 3-4 saat tek ba$ıma $arkı dinleyip,msn'den geyik yaptım; tavsiye etmiyorum,saglam icicekseniz yanınızda en azından 1 tane sızmicak adam olucak mutlaka [Bu mesaj uzumlukek tarafından 25 Eylül 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 rakı yanına acılı şalgam koysaydınız o 1.5 duble içen arkadaş 1 büyük bitirebilirdi.acılı şalgam fena kesiyo yani :) neyse sofra falan güzel olmuş.müzeyyen senar-ormancı da dinleseydiniz tam olurdu valla. yarasın..[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 iyi guzel muthis super uber[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 "yenge.... yenge... yenge...!" "efendim?" "yenge naber?" "iidir ercan senden?" "iidir ya... sana içiyoruz yenge!" "erm.. eyw. saolun."[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Lexius, 24 Eylül 2005 20:59 tarihinde demiş ki: sallandın mı ? lafı ağzımdan aldın bende şöyle bir tespit yapayım o zaman, içtip şarabı ısırdım arabı[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 afiyet + helal olsun. su içtim ben de.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ohhşşşş tekirdaggg[signature][hline]BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Yarasın..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar